Рецепт Свинячі відбивні під білим соусом
Свинячі відбивні під білим соусом — моє чергове блюдо для буденного сімейної вечері. Дуже просте приготування, прості інгредієнти, однак блюдо — вельми гідне. ділюся рецептом.
опис приготування:
Коли приходиш ввечері додому з роботи, на приготування якихось складних страв немає ні часу, ні сил. Рятують рецепти простих і швидких в приготуванні, але, Проте, вельми смачних і приємних страв. Свинячі відбивні під білим соусом — це саме таке блюдо, приготування якого займає всього близько півгодини, проте за смаковими якостями це блюдо не поступається більш трудомістким делікатесів. Тому якщо вам, як і мільйонам інших господаркам, по буденним вечорами доводиться вирішувати дилему швидкого вечері, рекомендую озброїтися цим рецептом.
хай щастить!
- Свиные отбивные на косточке— 4 штуки
- Масло оливкове— 1 Ст. ложка
- сіль— 1 Ст. ложка
- Вершкове масло— 1 Ст. ложка
- гриби— 200 грам
- Цибуля— 1 штука
- Сухе біле вино— 1/2 склянки
- жирні вершки— 1/4 склянки
Кладем отбивные на сковороду с небольшим количеством масла, обсмажуємо приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку.
Поджаренные отбивные перекладываем на тарелочку, а в сковороде обжариваем нарезанные лук и грибы приблизительно 5-7 хвилин.
вливаємо вино, tusim 2-3 хвилини.
Затем добавляем в сковороду жирные сливки, перемішуємо.
Выкладываем в сковороду отбивные, накрываем сковороду фольгой и ставим в духовку. випікаємо 25-30 хвилин при 180 градусах.
Подаємо з улюбленим гарніром (хорошо подходит зелень). Смачного!
Подібні рецепти
Вірменська гата кругла
Свинина відмінно поєднується з фруктами, тому сміливо використовуйте їх для приготування соусу або гарніру. розповім, як приготувати свинячі відбивні з гранатовим соусом. опис приготування: Відбивні спершу обсмажують до готовності, потім на основі жиру роблять соус з додаванням гранатового сок...
Свинячі відбивні з ананасом і рисом
Поповнити вашу кулінарну скарбничку пропоную цим чудовим рецептом за мотивами азіатської кухні. Приголомшливе поєднання інгредієнтів, нескладний процес і непередаваний смак - ось, що вас чекає. опис приготування: Вашій увазі представляю покрокові рекомендації, як приготувати свинячі відбивні з...
Свинячі відбивні з гарніром
Відбивні з м'яса - окрема любов мого чоловіка. Благо готувати їх не складно, і я балую цим блюдом сім'ю раз в тиждень, а іноді частіше. Постійно намагаюся додати щось нове. І ви теж спробуйте! опис приготування: Сьогодні я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати свинячі відбивні з гарнір...
Свинячі відбивні на грилі з цибулею
Ці приголомшливі відбивні гарні як на грилі, так на вугіллі сковороді. М'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою скоринкою. А вже як воно подається! З смаженими лимонами і цибулею, приправленными маслом с тонким ароматом розмарина. опис приготування: У цьому рецепті можна використовувати будь-я...
Свинячі відбивні з білою квасолею
Рецепт приготування свинячих відбивних з білою квасолею і солодким перцем. опис приготування: нагріти 1 столову ложку масла в сковороді на середньому вогні. Додати цибулю, солодкий перець і розмарин. Приправити сезону сіллю і перцем. смажити, часто помішуючи, поки цибуля не стане золотисто-кор...