Рецепт Свинячі відбивні з ананасом і рисом
Поповнити вашу кулінарну скарбничку пропоную цим чудовим рецептом за мотивами азіатської кухні. Приголомшливе поєднання інгредієнтів, нескладний процес і непередаваний смак - ось, що вас чекає.
опис приготування:
Вашій увазі представляю покрокові рекомендації, як приготувати свинячі відбивні з ананасом і рисом. В даному випадку ананас використовується свіжий і підсмажений на грилі, але чудово підійде і консервований. Мал можете доповнити будь-якими овочами, які вам до душі, але горошок або кукурудза тут найбільш вдала ідея. Спробуйте, це дійсно цікаво блюдо, яке варто повторити в домашніх умовах.
- свинячі відбивні— 6 штук
- Мал— 2 склянки
- ананас— 1/2 штуки
- Вершкове масло— 1 Ст. ложка
- Рослинна олія— 1 Чайна ложка
- цибулина— 1 штука
- Соєвий соус— 3 Ст. ложки
- рисовий оцет— 1 Чайна ложка
- мед— 2 чайних ложки
- Гострий соус— 1 Чайна ложка
- сіль— За смаком
- часник— 3-4 зубчиків
- яйце— 2 штуки
- Зелений горошок— 1 Склянка(заморожений)
- Солодкий перець— 1 штука
2. На сковороді розігрійте рослинну і вершкове масла. Викладіть вимиті і обсушені відбивні.
3. Обсмажте до рум'яності з двох сторін.
4. Додайте на сковороду нарізану цибулю.
5. Смажте ще хвилини 3-4. Додайте соєвий соус.
6. Трохи меду і рисового оцту ...
7. ... і за смаком гострий соус.
8. Готові відбивні зніміть зі сковороди, доведіть до кипіння соус. проваріть секунд 30-45, а після зніміть з вогню.
9. На окремій сковороді на невеликій кількості рослинного масла обсмажте пару хвилин подрібнений часник.
10. Вбийте слідом яйця.
11. І відразу ж перемішайте.
12. Викладіть на сковороду заморожений зелений горошок. Також можна додати трохи солодкого перцю.
13. Додайте за смаком сіль або соєвий соус.
14. Додайте готовий рис, млоїте все разом пару хвилин.
15. очистіть ананас, підсмажте його на грилі.
16. На сковороду з рисом додайте ананас, попередньо нарізавши його середніми шматочками.
17. Усе, можна подавати блюдо до столу. Спочатку - рис з овочами і ананасом, потім - відбивна, зверху полийте все соусом, в якому смажилося м'ясо.
Смачного!
Подібні рецепти
Свинячі відбивні під соусом
Рецепт приготування смаженої свинини з шматочками ананаса, рисом, цибулею, соєвим соусом, медом, часником і зеленим горошком. опис приготування: Смаженої рис з ананасом можна також подавати до риби або курки. ананаса— 1/2 штуки свинячих відбивних— 6 штук вершкового масла— 1 Ст. ложка арахісо...
Свинячі відбивні на грилі з цибулею
Ці приголомшливі відбивні гарні як на грилі, так на вугіллі сковороді. М'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою скоринкою. А вже як воно подається! З смаженими лимонами і цибулею, приправленными маслом с тонким ароматом розмарина. опис приготування: У цьому рецепті можна використовувати будь-я...
Свинячі відбивні з булгур
Булгур - це крупа з пшениці, яка використовується в кулінарії країн Близького Сходу і Середземномор'я. Спробуйте приготувати свинячі відбивні з булгур, курагою і приправами. опис приготування: нагріти духовку. Викласти булгур і курагу в дрібне сито в мисці, залити окропом і дати постояти 5 хви...
Свинячі відбивні з чатні з помідорів
Рецепт приготування свинячих відбивних з томатною приправою. Чатні може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до одного тижня. опис приготування: приготувати чатні. нагріти 1 столову ложку масла в маленькій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і насіння гірчиці, готувати...
Свинячі відбивні з чатні з яблук
Рецепт приготування свинячих відбивних зі східною яблучної приправою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. нагріти 2 столові ложки оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Посипати сіллю і перцем обидві сторони свинячих відбивних. Підсмажити відбивні до золотистого кол...