Рецепт Свинячі відбивні з ананасом і рисом

Рецепт Свинячі відбивні з ананасом і рисом
Кількість порцій: 6 Час приготування: 45 хв.
Поповнити вашу кулінарну скарбничку пропоную цим чудовим рецептом за мотивами азіатської кухні. Приголомшливе поєднання інгредієнтів, нескладний процес і непередаваний смак - ось, що вас чекає.

опис приготування:

Вашій увазі представляю покрокові рекомендації, як приготувати свинячі відбивні з ананасом і рисом. В даному випадку ананас використовується свіжий і підсмажений на грилі, але чудово підійде і консервований. Мал можете доповнити будь-якими овочами, які вам до душі, але горошок або кукурудза тут найбільш вдала ідея. Спробуйте, це дійсно цікаво блюдо, яке варто повторити в домашніх умовах.

  • свинячі відбивні— 6 штук
  • Мал— 2 склянки
  • ананас— 1/2 штуки
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • Рослинна олія— 1 Чайна ложка
  • цибулина— 1 штука
  • Соєвий соус— 3 Ст. ложки
  • рисовий оцет— 1 Чайна ложка
  • мед— 2 чайних ложки
  • Гострий соус— 1 Чайна ложка
  • сіль— За смаком
  • часник— 3-4 зубчиків
  • яйце— 2 штуки
  • Зелений горошок— 1 Склянка(заморожений)
  • Солодкий перець— 1 штука
Свинячі відбивні з ананасом і рисом - фото крок 1 1. Мал всипте в каструлю, залийте водою (з розрахунку 1 до 2) і поставте на вогонь. Підсолити після закипання і варіть до готовності.

Свинячі відбивні з ананасом і рисом - фото крок 2 2. На сковороді розігрійте рослинну і вершкове масла. Викладіть вимиті і обсушені відбивні.

Свинячі відбивні з ананасом і рисом - фото крок 3 3. Обсмажте до рум'яності з двох сторін.

Свинячі відбивні з ананасом і рисом - фото крок 4 4. Додайте на сковороду нарізану цибулю.

Свинячі відбивні з ананасом і рисом - фото крок 5 5. Смажте ще хвилини 3-4. Додайте соєвий соус.

Свинячі відбивні з ананасом і рисом - фото крок 6 6. Трохи меду і рисового оцту ...

Свинячі відбивні з ананасом і рисом - фото крок 7 7. ... і за смаком гострий соус.

Свинячі відбивні з ананасом і рисом - фото крок 8 8. Готові відбивні зніміть зі сковороди, доведіть до кипіння соус. проваріть секунд 30-45, а після зніміть з вогню.

Свинячі відбивні з ананасом і рисом - фото крок 9 9. На окремій сковороді на невеликій кількості рослинного масла обсмажте пару хвилин подрібнений часник.

Свинячі відбивні з ананасом і рисом - фото крок 10 10. Вбийте слідом яйця.

Свинячі відбивні з ананасом і рисом - фото крок 11 11. І відразу ж перемішайте.

Свинячі відбивні з ананасом і рисом - фото крок 12 12. Викладіть на сковороду заморожений зелений горошок. Також можна додати трохи солодкого перцю.

Свинячі відбивні з ананасом і рисом - фото крок 13 13. Додайте за смаком сіль або соєвий соус.

Свинячі відбивні з ананасом і рисом - фото крок 14 14. Додайте готовий рис, млоїте все разом пару хвилин.

Свинячі відбивні з ананасом і рисом - фото крок 15 15. очистіть ананас, підсмажте його на грилі.

Свинячі відбивні з ананасом і рисом - фото крок 16 16. На сковороду з рисом додайте ананас, попередньо нарізавши його середніми шматочками.

Свинячі відбивні з ананасом і рисом - фото крок 17 17. Усе, можна подавати блюдо до столу. Спочатку - рис з овочами і ананасом, потім - відбивна, зверху полийте все соусом, в якому смажилося м'ясо.
Смачного!

Подібні рецепти

Свинина з рисом і ананасом

Свинячі відбивні під соусом

Рецепт приготування смаженої свинини з шматочками ананаса, рисом, цибулею, соєвим соусом, медом, часником і зеленим горошком. опис приготування: Смаженої рис з ананасом можна також подавати до риби або курки. ананаса— 1/2 штуки свинячих відбивних— 6 штук вершкового масла— 1 Ст. ложка арахісо...

Свинячі відбивні на грилі з цибулею

Свинячі відбивні на грилі з цибулею

Ці приголомшливі відбивні гарні як на грилі, так на вугіллі сковороді. М'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою скоринкою. А вже як воно подається! З смаженими лимонами і цибулею, приправленными маслом с тонким ароматом розмарина. опис приготування: У цьому рецепті можна використовувати будь-я...

Свинячі відбивні з булгур

Свинячі відбивні з булгур

Булгур - це крупа з пшениці, яка використовується в кулінарії країн Близького Сходу і Середземномор'я. Спробуйте приготувати свинячі відбивні з булгур, курагою і приправами. опис приготування: нагріти духовку. Викласти булгур і курагу в дрібне сито в мисці, залити окропом і дати постояти 5 хви...

Свинячі відбивні з чатні з помідорів

Свинячі відбивні з чатні з помідорів

Рецепт приготування свинячих відбивних з томатною приправою. Чатні може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до одного тижня. опис приготування: приготувати чатні. нагріти 1 столову ложку масла в маленькій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і насіння гірчиці, готувати...

Свинячі відбивні з чатні з яблук

Свинячі відбивні з чатні з яблук

Рецепт приготування свинячих відбивних зі східною яблучної приправою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. нагріти 2 столові ложки оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Посипати сіллю і перцем обидві сторони свинячих відбивних. Підсмажити відбивні до золотистого кол...