Рецепт Свинячі відбивні з білою квасолею
Рецепт приготування свинячих відбивних з білою квасолею і солодким перцем.
опис приготування:
нагріти 1 столову ложку масла в сковороді на середньому вогні. Додати цибулю, солодкий перець і розмарин. Приправити сезону сіллю і перцем. смажити, часто помішуючи, поки цибуля не стане золотисто-коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин.
У невеликій мисці змішати разом бульйон і томатну пасту. Вилити суміш в сковороду, перемішати з квасолею. Варити на повільному вогні, помішуючи, поки соус не загусне, від 10 до 15 хвилин.
Тим часом приправити відбивні з обох сторін сіллю і перцем. нагріти залишилися 2 столові ложки масла у великій сковороді на середньому вогні. Смажити свинину від 2 до 3 хвилин з кожного боку. Подавати відбивні з квасолею.
- оливкового масла— 3 Ст. ложки
- цибулина— 1 штука
- червоний солодкий перець— 1 штука
- сушеного розмарину— 1/4 чайних ложки
- сіль і мелений перець— — За смаком
- курячого бульйону— 650 мілілітрів
- томатної пасти— 2 Ст. ложки
- банку білої квасолі— 1 штука
- свинячі відбивні— 4 штуки
У невеликій мисці змішати разом бульйон і томатну пасту. Вилити суміш в сковороду, перемішати з квасолею. Варити на повільному вогні, помішуючи, поки соус не загусне, від 10 до 15 хвилин.
Тим часом приправити відбивні з обох сторін сіллю і перцем. нагріти залишилися 2 столові ложки масла у великій сковороді на середньому вогні. Смажити свинину від 2 до 3 хвилин з кожного боку. Подавати відбивні з квасолею.
Подібні рецепти
Грінки з томатами і білою квасолею
Рецепт приготування смаженої свинини з цибулею, болгарським перцем, розмарином і білою квасолею. опис приготування: нагріти 1 столову ложку масла в середній сковороді на середньому вогні. Додати цибулю, солодкий перець, розмарин, приправити сіллю і перцем. готувати, часто помішуючи, поки цибул...
Свинячі відбивні зі смаженою квасолею
Рецепт приготування свинячих відбивних в маринаді з апельсинового соку, соку лайма, часнику, цибулі та спецій з соусом з кінзи, петрушки і оливкового масла. опис приготування: Замаринуйте свинячі відбивні заздалегідь і приготуйте зелений соус, на наступний день вам залишиться всього лише обсма...
Свинячі відбивні під білим соусом
Свинячі відбивні під білим соусом — моє чергове блюдо для буденного сімейної вечері. Дуже просте приготування, прості інгредієнти, однак блюдо — вельми гідне. ділюся рецептом. опис приготування: Коли приходиш ввечері додому з роботи, на приготування якихось складних страв немає ні часу, ні сил...
Свинячі відбивні з ананасом і рисом
Поповнити вашу кулінарну скарбничку пропоную цим чудовим рецептом за мотивами азіатської кухні. Приголомшливе поєднання інгредієнтів, нескладний процес і непередаваний смак - ось, що вас чекає. опис приготування: Вашій увазі представляю покрокові рекомендації, як приготувати свинячі відбивні з...
Свинячі відбивні з гарніром
Відбивні з м'яса - окрема любов мого чоловіка. Благо готувати їх не складно, і я балую цим блюдом сім'ю раз в тиждень, а іноді частіше. Постійно намагаюся додати щось нове. І ви теж спробуйте! опис приготування: Сьогодні я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати свинячі відбивні з гарнір...