Рецепт Свинячі відбивні з булгур
Булгур - це крупа з пшениці, яка використовується в кулінарії країн Близького Сходу і Середземномор'я. Спробуйте приготувати свинячі відбивні з булгур, курагою і приправами.
опис приготування:
нагріти духовку. Викласти булгур і курагу в дрібне сито в мисці, залити окропом і дати постояти 5 хвилин. Злити воду і промити холодною водою, притиснути крупу і курагу для видалення надлишку води. Відкласти в сторону.
зробити начинку. У великій мисці збити яйце, кмин, імбир, 1 чайну ложку солі і 1 / 4 чайної ложки перцю. Додати мигдаль, Зелена цибуля, булгур і абрикоси, перемішати.
Ножем зробити глибоку кишеню в кожній відбивної. Викласти начинку в кишеню і розгладити. Розкласти відбивні на аркуші для випічки. полити маслом, приправити сіллю і перцем. смажити від 12 до 15 хвилин. Подавати відбивні з чатні.
- булгур— 2/3 склянки
- Коран— 1/4 склянки
- велике яйце— 1 штука
- меленого кмину— 1/2 чайних ложки
- меленого імбиру— 1/2 чайних ложки
- сіль і мелений перець— — За смаком
- зелених цибулі— 2 штуки
- свинячі відбивні— 4 штуки
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
зробити начинку. У великій мисці збити яйце, кмин, імбир, 1 чайну ложку солі і 1 / 4 чайної ложки перцю. Додати мигдаль, Зелена цибуля, булгур і абрикоси, перемішати.
Ножем зробити глибоку кишеню в кожній відбивної. Викласти начинку в кишеню і розгладити. Розкласти відбивні на аркуші для випічки. полити маслом, приправити сіллю і перцем. смажити від 12 до 15 хвилин. Подавати відбивні з чатні.
Подібні рецепти
Свинячі відбивні з помідорами
Ці приголомшливі відбивні гарні як на грилі, так на вугіллі сковороді. М'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою скоринкою. А вже як воно подається! З смаженими лимонами і цибулею, приправленными маслом с тонким ароматом розмарина. опис приготування: У цьому рецепті можна використовувати будь-я...
Свинячі відбивні з чатні з помідорів
Рецепт приготування свинячих відбивних з томатною приправою. Чатні може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до одного тижня. опис приготування: приготувати чатні. нагріти 1 столову ложку масла в маленькій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і насіння гірчиці, готувати...
Свинячі відбивні з чатні з яблук
Рецепт приготування свинячих відбивних зі східною яблучної приправою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. нагріти 2 столові ложки оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Посипати сіллю і перцем обидві сторони свинячих відбивних. Підсмажити відбивні до золотистого кол...
Свинячі відбивні з гарніром
Відбивні з м'яса - окрема любов мого чоловіка. Благо готувати їх не складно, і я балую цим блюдом сім'ю раз в тиждень, а іноді частіше. Постійно намагаюся додати щось нове. І ви теж спробуйте! опис приготування: Сьогодні я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати свинячі відбивні з гарнір...
Свинячі відбивні з сюрпризом
Ви любите м'ясо? Я, та й вся моя родина, дуже любимо. І сьогоднішній рецепт, як приготувати свинячі відбивні з сюрпризом, стали для нас справжнім відкриттям незвичайного смаку і цікавої подачі. опис приготування: звичайно, повозитися з приготуванням цієї страви трохи доведеться, але воно того ...