Рецепт Свинячі відбивні з булгур

Рецепт Свинячі відбивні з булгур
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Булгур - це крупа з пшениці, яка використовується в кулінарії країн Близького Сходу і Середземномор'я. Спробуйте приготувати свинячі відбивні з булгур, курагою і приправами.

опис приготування:

нагріти духовку. Викласти булгур і курагу в дрібне сито в мисці, залити окропом і дати постояти 5 хвилин. Злити воду і промити холодною водою, притиснути крупу і курагу для видалення надлишку води. Відкласти в сторону.

зробити начинку. У великій мисці збити яйце, кмин, імбир, 1 чайну ложку солі і 1 / 4 чайної ложки перцю. Додати мигдаль, Зелена цибуля, булгур і абрикоси, перемішати.

Ножем зробити глибоку кишеню в кожній відбивної. Викласти начинку в кишеню і розгладити. Розкласти відбивні на аркуші для випічки. полити маслом, приправити сіллю і перцем. смажити від 12 до 15 хвилин. Подавати відбивні з чатні.

  • булгур— 2/3 склянки
  • Коран— 1/4 склянки
  • велике яйце— 1 штука
  • меленого кмину— 1/2 чайних ложки
  • меленого імбиру— 1/2 чайних ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • зелених цибулі— 2 штуки
  • свинячі відбивні— 4 штуки
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
нагріти духовку. Викласти булгур і курагу в дрібне сито в мисці, залити окропом і дати постояти 5 хвилин. Злити воду і промити холодною водою, притиснути крупу і курагу для видалення надлишку води. Відкласти в сторону.

зробити начинку. У великій мисці збити яйце, кмин, імбир, 1 чайну ложку солі і 1 / 4 чайної ложки перцю. Додати мигдаль, Зелена цибуля, булгур і абрикоси, перемішати.

Ножем зробити глибоку кишеню в кожній відбивної. Викласти начинку в кишеню і розгладити. Розкласти відбивні на аркуші для випічки. полити маслом, приправити сіллю і перцем. смажити від 12 до 15 хвилин. Подавати відбивні з чатні.

Подібні рецепти

Свинячі відбивні на грилі з цибулею

Свинячі відбивні з помідорами

Ці приголомшливі відбивні гарні як на грилі, так на вугіллі сковороді. М'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою скоринкою. А вже як воно подається! З смаженими лимонами і цибулею, приправленными маслом с тонким ароматом розмарина. опис приготування: У цьому рецепті можна використовувати будь-я...

Свинячі відбивні з чатні з помідорів

Свинячі відбивні з чатні з помідорів

Рецепт приготування свинячих відбивних з томатною приправою. Чатні може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до одного тижня. опис приготування: приготувати чатні. нагріти 1 столову ложку масла в маленькій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і насіння гірчиці, готувати...

Свинячі відбивні з чатні з яблук

Свинячі відбивні з чатні з яблук

Рецепт приготування свинячих відбивних зі східною яблучної приправою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. нагріти 2 столові ложки оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Посипати сіллю і перцем обидві сторони свинячих відбивних. Підсмажити відбивні до золотистого кол...

Свинячі відбивні з гарніром

Свинячі відбивні з гарніром

Відбивні з м'яса - окрема любов мого чоловіка. Благо готувати їх не складно, і я балую цим блюдом сім'ю раз в тиждень, а іноді частіше. Постійно намагаюся додати щось нове. І ви теж спробуйте! опис приготування: Сьогодні я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати свинячі відбивні з гарнір...

Свинячі відбивні з сюрпризом

Свинячі відбивні з сюрпризом

Ви любите м'ясо? Я, та й вся моя родина, дуже любимо. І сьогоднішній рецепт, як приготувати свинячі відбивні з сюрпризом, стали для нас справжнім відкриттям незвичайного смаку і цікавої подачі. опис приготування: звичайно, повозитися з приготуванням цієї страви трохи доведеться, але воно того ...