Рецепт Свинячі відбивні з чатні з помідорів

Рецепт Свинячі відбивні з чатні з помідорів
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування свинячих відбивних з томатною приправою. Чатні може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до одного тижня.

опис приготування:

приготувати чатні. нагріти 1 столову ложку масла в маленькій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і насіння гірчиці, готувати, помішуючи, поки цибуля не стане золотистим, близько 8 хвилин.

Додати помідори, розминаючи їх ложкою. Додати оцет, родзинки, цукор і 1 / 4 склянки води, приправте сіллю і перцем. Довести до кипіння, зменшити вогонь і кип'ятити на повільному вогні, помішуючи, поки суміш не загусне, близько 15 хвилин. Відкласти чатні сторону.

Тим часом приправити свинячі відбивні сіллю і перцем з обох сторін. У великій сковороді нагріти залишилися 2 столові ложки олії на середньому вогні. Обсмажувати відбивні до коричневого кольору, від 3 до 4 хвилин з кожного боку. Подавати до столу з чатні.


  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • цибулина— 1 штука
  • насіння гірчиці— 1 Чайна ложка
  • помідорів— 430 грам
  • темно-коричневого сахара— 4 чайних ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • свинячих відбивних— 4 штуки
приготувати чатні. нагріти 1 столову ложку масла в маленькій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і насіння гірчиці, готувати, помішуючи, поки цибуля не стане золотистим, близько 8 хвилин.

Додати помідори, розминаючи їх ложкою. Додати оцет, родзинки, цукор і 1 / 4 склянки води, приправте сіллю і перцем. Довести до кипіння, зменшити вогонь і кип'ятити на повільному вогні, помішуючи, поки суміш не загусне, близько 15 хвилин. Відкласти чатні сторону.

Тим часом приправити свинячі відбивні сіллю і перцем з обох сторін. У великій сковороді нагріти залишилися 2 столові ложки олії на середньому вогні. Обсмажувати відбивні до коричневого кольору, від 3 до 4 хвилин з кожного боку. Подавати до столу з чатні.


Подібні рецепти

Свинячі відбивні з чатні з яблук

Чатні з помідорів

Рецепт приготування свинячих відбивних зі східною яблучної приправою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. нагріти 2 столові ложки оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Посипати сіллю і перцем обидві сторони свинячих відбивних. Підсмажити відбивні до золотистого кол...

Свинячі відбивні під білим соусом

Свинячі відбивні під білим соусом

Свинячі відбивні під білим соусом — моє чергове блюдо для буденного сімейної вечері. Дуже просте приготування, прості інгредієнти, однак блюдо — вельми гідне. ділюся рецептом. опис приготування: Коли приходиш ввечері додому з роботи, на приготування якихось складних страв немає ні часу, ні сил...

Свинячі відбивні з ананасом і рисом

Свинячі відбивні з ананасом і рисом

Поповнити вашу кулінарну скарбничку пропоную цим чудовим рецептом за мотивами азіатської кухні. Приголомшливе поєднання інгредієнтів, нескладний процес і непередаваний смак - ось, що вас чекає. опис приготування: Вашій увазі представляю покрокові рекомендації, як приготувати свинячі відбивні з...

Свинячі відбивні з гарніром

Свинячі відбивні з гарніром

Відбивні з м'яса - окрема любов мого чоловіка. Благо готувати їх не складно, і я балую цим блюдом сім'ю раз в тиждень, а іноді частіше. Постійно намагаюся додати щось нове. І ви теж спробуйте! опис приготування: Сьогодні я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати свинячі відбивні з гарнір...

Свинячі відбивні з сюрпризом

Свинячі відбивні з сюрпризом

Ви любите м'ясо? Я, та й вся моя родина, дуже любимо. І сьогоднішній рецепт, як приготувати свинячі відбивні з сюрпризом, стали для нас справжнім відкриттям незвичайного смаку і цікавої подачі. опис приготування: звичайно, повозитися з приготуванням цієї страви трохи доведеться, але воно того ...