Рецепт Свинячі відбивні з цибулею на грилі

Рецепт Свинячі відбивні з цибулею на грилі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування смажених на грилі свинячих відбивних з цибулею і гірчицею.


опис приготування:

Нагріти гриль до середньої температури, злегка змастити маслом грати. Перемішати цибулю з 2 чайними ложками олії. Викласти Лукнов грилі. смажити, перевертаючи один раз, від 6 до 8 хвилин. Загорнути цибулю в алюмінієву фольгу і повернути на гриль. Продовжувати запікати до м'якості, від 10 до 12 хвилин.

Викласти цибулю в миску. Перемішати з оцтом і 2 столовими ложками гірчиці, приправити сіллю і перцем. накрити кришкою, щоб зберегти цибулю теплим.

змастити свинину 2 столовими ложками гірчиці, приправити сіллю і перцем. Викласти свинину на грилі. смажити від 6 до 10 хвилин. Змастити свинину залишилася столовою ложкою гірчиці. Подавати зі смаженою цибулею.


  • оливкового масла— 2 чайних ложки
  • больших красных лука— 2 штуки
  • белого бальзамического уксуса— 1 Ст. ложка
  • гірчиці— 5 Ст. ложок
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • безкісткового філе свинини— 900 грам(нарезанного на 8 рівних частин)
Нагріти гриль до середньої температури, злегка змастити маслом грати. Перемішати цибулю з 2 чайними ложками олії. Викласти Лукнов грилі. смажити, перевертаючи один раз, від 6 до 8 хвилин. Загорнути цибулю в алюмінієву фольгу і повернути на гриль. Продовжувати запікати до м'якості, від 10 до 12 хвилин.

Викласти цибулю в миску. Перемішати з оцтом і 2 столовими ложками гірчиці, приправити сіллю і перцем. накрити кришкою, щоб зберегти цибулю теплим.

змастити свинину 2 столовими ложками гірчиці, приправити сіллю і перцем. Викласти свинину на грилі. смажити від 6 до 10 хвилин. Змастити свинину залишилася столовою ложкою гірчиці. Подавати зі смаженою цибулею.


Подібні рецепти

Свинячі відбивні на грилі з цибулею

Запечені бутерброди

Ці приголомшливі відбивні гарні як на грилі, так на вугіллі сковороді. М'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою скоринкою. А вже як воно подається! З смаженими лимонами і цибулею, приправленными маслом с тонким ароматом розмарина. опис приготування: У цьому рецепті можна використовувати будь-я...

Свинячі відбивні з цибулею і пастернаком

Свинячі відбивні з цибулею і пастернаком

Рецепт приготування свинячих відбивних з цибулею-шалот і пастернаком. опис приготування: У великій чавунній неглибокої сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити відбивні сіллю і меленим перцем. використовуючи щипці, тримати свинину за краї і обсмажувати приблизно 1 хвилину. Покла...

Свинячі відбивні з яблуками і цибулею-шалот

Свинячі відбивні з яблуками і цибулею-шалот

Рецепт приготування свинячих відбивних з яблуками, цибулею-шалот і білим вином. Вино в цьому рецепті ви можете замінити рівною кількістю яблучного сидру. опис приготування: розігріти духовку. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю-шалот, готувати, помішуючи, до ко...

Свинячі відбивні у винному соусі з цибулею

Свинячі відбивні у винному соусі з цибулею

Рецепт приготування свинячих відбивних у вині з цибулею. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. нагріти 3 столові ложки масла у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і смажити до золотисто-коричневого кольору, близько 25 хвилин. Тим часом приправити відбивні сіллю...

Свинячі відбивні під білим соусом

Свинячі відбивні під білим соусом

Свинячі відбивні під білим соусом — моє чергове блюдо для буденного сімейної вечері. Дуже просте приготування, прості інгредієнти, однак блюдо — вельми гідне. ділюся рецептом. опис приготування: Коли приходиш ввечері додому з роботи, на приготування якихось складних страв немає ні часу, ні сил...