Рецепт Свинячі відбивні з гарніром
Відбивні з м'яса - окрема любов мого чоловіка. Благо готувати їх не складно, і я балую цим блюдом сім'ю раз в тиждень, а іноді частіше. Постійно намагаюся додати щось нове. І ви теж спробуйте!
опис приготування:
Сьогодні я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати свинячі відбивні з гарніром, а саме - з морквою і пюре з брокколі. Оригінальне доповнення - кленовий сироп. З ним будемо робити спеціальне масло. Солодкі нотки якнайкраще поєднуються з таким м'ясом. У вас повинно все вийти!
- свинячі відбивні— 2 штуки
- морква— 240 грам
- брокколі— 240 грам
- Вершкове масло— 18 грам
- Кленовий сироп— 25 грам
- крем— 30 грам
- пармезан— 15 грам
- чебрець— 3 штуки(гілочка)
- часник— 2 зубчики
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
Потім викладіть на деко морква. Посипте її частиною чебрецю і половиною часнику. Зверху влийте трохи масла, перець і сіль. Надішліть морква запікатися в духовку при 200 градусах на 20 хвилин.
А поки м'яке масло розітріть з чебрецем і половиною сиропу. Приберіть отриману масу в холодильник.
Тепер займіться пюре. закип'ятіть воду. Додайте в неї брокколі, варите 4 хвилини. Після цього воду злийте, а брокколі розімніть з тертим пармезаном, часником і сметаною. Посоліть і поперчіть пюре за смаком.
У антипригарной сковороді розігрійте оливкову олію. Обсмажте в ньому відбивні до готовності, піде близько 4-х хвилин на кожну сторону.
Подавайте відбивні з маслом, морквою і пюре. Смачного!
Подібні рецепти
Рогалики з povidlom (рецепт на дріжджах)
Найбільше моєму улюбленому подобається свинина. Він любить її в будь-якому вигляді, але найкраще у вигляді апетитних і соковитих шматочків м'яса. Я підтримую його пристрасть, і тому знайшла нове блюдо. Знайомтеся! опис приготування: Тепер я і з вами поділюся тим, як приготувати свинячі медальй...
Свиняча вирізка з гарніром
Класичне гаряче блюдо складається з трьох елементів: білок, гарнір і соус. ідеально, якщо в рецепті відразу описані всі ці складові. Тоді все один з одним гармонує і радує око. перевірте! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати свинячу вирізку з гарніром і медовим соусом. Поєдн...
Свинина, запечена в мультиварці, з легким овочевим гарніром
Пісна свинина і свіжі овочі - однозначно прекрасний дует для обіду або вечері. Та й невелике сімейне торжество таке блюдо цілком може прикрасити. А особливого клопоту не буде потрібно! опис приготування: Приготоване без зайвих жирів при невисокій температурі запікання, блюдо зберігає всі віта...
Свинячі відбивні на грилі з цибулею
Ці приголомшливі відбивні гарні як на грилі, так на вугіллі сковороді. М'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою скоринкою. А вже як воно подається! З смаженими лимонами і цибулею, приправленными маслом с тонким ароматом розмарина. опис приготування: У цьому рецепті можна використовувати будь-я...
Свинячі відбивні з булгур
Булгур - це крупа з пшениці, яка використовується в кулінарії країн Близького Сходу і Середземномор'я. Спробуйте приготувати свинячі відбивні з булгур, курагою і приправами. опис приготування: нагріти духовку. Викласти булгур і курагу в дрібне сито в мисці, залити окропом і дати постояти 5 хви...