Рецепт Свинячі відбивні з гарніром

Рецепт Свинячі відбивні з гарніром
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
Відбивні з м'яса - окрема любов мого чоловіка. Благо готувати їх не складно, і я балую цим блюдом сім'ю раз в тиждень, а іноді частіше. Постійно намагаюся додати щось нове. І ви теж спробуйте!

опис приготування:

Сьогодні я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати свинячі відбивні з гарніром, а саме - з морквою і пюре з брокколі. Оригінальне доповнення - кленовий сироп. З ним будемо робити спеціальне масло. Солодкі нотки якнайкраще поєднуються з таким м'ясом. У вас повинно все вийти!

  • свинячі відбивні— 2 штуки
  • морква— 240 грам
  • брокколі— 240 грам
  • Вершкове масло— 18 грам
  • Кленовий сироп— 25 грам
  • крем— 30 грам
  • пармезан— 15 грам
  • чебрець— 3 штуки(гілочка)
  • часник— 2 зубчики
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
Свинячі відбивні з гарніром - фото крок 1 Очищену моркву наріжте кружальцями під кутом. Чебрець нарвіть на листочки. часник подрібніть. Відбивні натріть сіллю і перцем.

Свинячі відбивні з гарніром - фото крок 2 Потім викладіть на деко морква. Посипте її частиною чебрецю і половиною часнику. Зверху влийте трохи масла, перець і сіль. Надішліть морква запікатися в духовку при 200 градусах на 20 хвилин.

Свинячі відбивні з гарніром - фото крок 3 А поки м'яке масло розітріть з чебрецем і половиною сиропу. Приберіть отриману масу в холодильник.

Свинячі відбивні з гарніром - фото крок 4 Тепер займіться пюре. закип'ятіть воду. Додайте в неї брокколі, варите 4 хвилини. Після цього воду злийте, а брокколі розімніть з тертим пармезаном, часником і сметаною. Посоліть і поперчіть пюре за смаком.

Свинячі відбивні з гарніром - фото крок 5 У антипригарной сковороді розігрійте оливкову олію. Обсмажте в ньому відбивні до готовності, піде близько 4-х хвилин на кожну сторону.

Свинячі відбивні з гарніром - фото крок 6 Подавайте відбивні з маслом, морквою і пюре. Смачного!

Подібні рецепти

Свинячі медальйони з гарніром

Рогалики з povidlom (рецепт на дріжджах)

Найбільше моєму улюбленому подобається свинина. Він любить її в будь-якому вигляді, але найкраще у вигляді апетитних і соковитих шматочків м'яса. Я підтримую його пристрасть, і тому знайшла нове блюдо. Знайомтеся! опис приготування: Тепер я і з вами поділюся тим, як приготувати свинячі медальй...

Свиняча вирізка з гарніром

Свиняча вирізка з гарніром

Класичне гаряче блюдо складається з трьох елементів: білок, гарнір і соус. ідеально, якщо в рецепті відразу описані всі ці складові. Тоді все один з одним гармонує і радує око. перевірте! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати свинячу вирізку з гарніром і медовим соусом. Поєдн...

Свинина, запечена в мультиварці, з легким овочевим гарніром

Свинина, запечена в мультиварці, з легким овочевим гарніром

Пісна свинина і свіжі овочі - однозначно прекрасний дует для обіду або вечері. Та й невелике сімейне торжество таке блюдо цілком може прикрасити. А особливого клопоту не буде потрібно! опис приготування: Приготоване без зайвих жирів при невисокій температурі запікання, блюдо зберігає всі віта...

Свинячі відбивні на грилі з цибулею

Свинячі відбивні на грилі з цибулею

Ці приголомшливі відбивні гарні як на грилі, так на вугіллі сковороді. М'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою скоринкою. А вже як воно подається! З смаженими лимонами і цибулею, приправленными маслом с тонким ароматом розмарина. опис приготування: У цьому рецепті можна використовувати будь-я...

Свинячі відбивні з булгур

Свинячі відбивні з булгур

Булгур - це крупа з пшениці, яка використовується в кулінарії країн Близького Сходу і Середземномор'я. Спробуйте приготувати свинячі відбивні з булгур, курагою і приправами. опис приготування: нагріти духовку. Викласти булгур і курагу в дрібне сито в мисці, залити окропом і дати постояти 5 хви...