Рецепт Свинячі відбивні з гранатовим соусом
Свинина відмінно поєднується з фруктами, тому сміливо використовуйте їх для приготування соусу або гарніру. розповім, як приготувати свинячі відбивні з гранатовим соусом.
опис приготування:
Відбивні спершу обсмажують до готовності, потім на основі жиру роблять соус з додаванням гранатового соку, а прикрашають блюдо зернами граната. Такі відбивні відмінно підходять для святкової вечері. Краще подавати відбивні відразу після приготування, НЕ розігріваючи їх.
- свинячі відбивні— 4 штуки(скелет )
- сіль, мелений перець— За смаком
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- Luk-salotų— 1 штука
- Гранатовий сік— 1,5 склянки
- мед— 1 Ст. ложка
- Бальзамічний оцет— 1 Ст. ложка
- чебрець— 2 штуки
- Вершкове масло— 1 Ст. ложка
- петрушка— 3-4 штук
- Зерна граната— За смаком
2. Перекладіть відбивні в тарілку і накрийте фольгою, сковорідку назад поставте на вогонь і додайте дрібно нарізану цибулю, обсмажуйте його 45 секунд. Влийте в сковороду гранатовий сік, мідь, оцет, чебрець, готуйте все 5-7 хвилин. Приберіть чебрець і додайте холодне вершкове масло, гарненько збийте вінчиком.
3. Викладіть відбивну на тарілку, полийте приготованим соусом і прикрасьте зернами граната, рубаною петрушкою. Подавайте блюдо відразу ж.
Подібні рецепти
Свинячі відбивні під соусом
Свинячі відбивні під білим соусом — моє чергове блюдо для буденного сімейної вечері. Дуже просте приготування, прості інгредієнти, однак блюдо — вельми гідне. ділюся рецептом. опис приготування: Коли приходиш ввечері додому з роботи, на приготування якихось складних страв немає ні часу, ні сил...
Свинячі відбивні на грилі з цибулею
Ці приголомшливі відбивні гарні як на грилі, так на вугіллі сковороді. М'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою скоринкою. А вже як воно подається! З смаженими лимонами і цибулею, приправленными маслом с тонким ароматом розмарина. опис приготування: У цьому рецепті можна використовувати будь-я...
Свинячі відбивні з булгур
Булгур - це крупа з пшениці, яка використовується в кулінарії країн Близького Сходу і Середземномор'я. Спробуйте приготувати свинячі відбивні з булгур, курагою і приправами. опис приготування: нагріти духовку. Викласти булгур і курагу в дрібне сито в мисці, залити окропом і дати постояти 5 хви...
Свинячі відбивні з чатні з помідорів
Рецепт приготування свинячих відбивних з томатною приправою. Чатні може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до одного тижня. опис приготування: приготувати чатні. нагріти 1 столову ложку масла в маленькій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і насіння гірчиці, готувати...
Свинячі відбивні з чатні з яблук
Рецепт приготування свинячих відбивних зі східною яблучної приправою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. нагріти 2 столові ложки оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Посипати сіллю і перцем обидві сторони свинячих відбивних. Підсмажити відбивні до золотистого кол...