Рецепт Свинячі відбивні з гранатовим соусом

Рецепт Свинячі відбивні з гранатовим соусом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Свинина відмінно поєднується з фруктами, тому сміливо використовуйте їх для приготування соусу або гарніру. розповім, як приготувати свинячі відбивні з гранатовим соусом.

опис приготування:

Відбивні спершу обсмажують до готовності, потім на основі жиру роблять соус з додаванням гранатового соку, а прикрашають блюдо зернами граната. Такі відбивні відмінно підходять для святкової вечері. Краще подавати відбивні відразу після приготування, НЕ розігріваючи їх.

  • свинячі відбивні— 4 штуки(скелет )
  • сіль, мелений перець— За смаком
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Luk-salotų— 1 штука
  • Гранатовий сік— 1,5 склянки
  • мед— 1 Ст. ложка
  • Бальзамічний оцет— 1 Ст. ложка
  • чебрець— 2 штуки
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • петрушка— 3-4 штук
  • Зерна граната— За смаком
Свинячі відбивні з гранатовим соусом - фото крок 1 1. вимийте м'ясо, витріть його і посипте сіллю з перцем. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть м'ясо, обсмажуйте його близько 3-5 хвилин, до освіти рум'яного кольору.

Свинячі відбивні з гранатовим соусом - фото крок 2 2. Перекладіть відбивні в тарілку і накрийте фольгою, сковорідку назад поставте на вогонь і додайте дрібно нарізану цибулю, обсмажуйте його 45 секунд. Влийте в сковороду гранатовий сік, мідь, оцет, чебрець, готуйте все 5-7 хвилин. Приберіть чебрець і додайте холодне вершкове масло, гарненько збийте вінчиком.

Свинячі відбивні з гранатовим соусом - фото крок 3 3. Викладіть відбивну на тарілку, полийте приготованим соусом і прикрасьте зернами граната, рубаною петрушкою. Подавайте блюдо відразу ж.

Подібні рецепти

Свинячі відбивні під білим соусом

Свинячі відбивні під соусом

Свинячі відбивні під білим соусом — моє чергове блюдо для буденного сімейної вечері. Дуже просте приготування, прості інгредієнти, однак блюдо — вельми гідне. ділюся рецептом. опис приготування: Коли приходиш ввечері додому з роботи, на приготування якихось складних страв немає ні часу, ні сил...

Свинячі відбивні на грилі з цибулею

Свинячі відбивні на грилі з цибулею

Ці приголомшливі відбивні гарні як на грилі, так на вугіллі сковороді. М'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою скоринкою. А вже як воно подається! З смаженими лимонами і цибулею, приправленными маслом с тонким ароматом розмарина. опис приготування: У цьому рецепті можна використовувати будь-я...

Свинячі відбивні з булгур

Свинячі відбивні з булгур

Булгур - це крупа з пшениці, яка використовується в кулінарії країн Близького Сходу і Середземномор'я. Спробуйте приготувати свинячі відбивні з булгур, курагою і приправами. опис приготування: нагріти духовку. Викласти булгур і курагу в дрібне сито в мисці, залити окропом і дати постояти 5 хви...

Свинячі відбивні з чатні з помідорів

Свинячі відбивні з чатні з помідорів

Рецепт приготування свинячих відбивних з томатною приправою. Чатні може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до одного тижня. опис приготування: приготувати чатні. нагріти 1 столову ложку масла в маленькій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і насіння гірчиці, готувати...

Свинячі відбивні з чатні з яблук

Свинячі відбивні з чатні з яблук

Рецепт приготування свинячих відбивних зі східною яблучної приправою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. нагріти 2 столові ложки оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Посипати сіллю і перцем обидві сторони свинячих відбивних. Підсмажити відбивні до золотистого кол...