Рецепт Свинячі відбивні з лимоном і сиром

Швидкий рецепт приготування смажених свинячих відбивних з лимонним соком і сиром Пармезан.
опис приготування:
Свинячі котлети помістити між двома листами пергаментного паперу. Використовуючи молоток для м'яса, відбити котлети до товщини 3 мм.
нагріти 2 столові ложки оливкової олії у великій сковороді на високій температурі. обсмажити свинину, перевертаючи один раз, до золотистого кольору, 1 1/2 — 2 хвилини на кожній стороні. Якщо сковорода швидко стає сухою, додайте більше масла. Викласти готові відбивні на блюдо.
Полити відбивні лимонним соком і посипати тертим пармезаном. Прикрасити завитками пармезану і петрушкою. Подавати свинячі відбивні з скибочками лимона і гірчицею.
- свиных котлет— 150 грам
- солі— 1 Чайна ложка
- свежемолотого перцю— 1/2 чайних ложки
- оливкового масла— 2-4 Ст. ложок
- сік лимона— 1 штука
- тертого сыра пармезан— 2 Ст. ложки
нагріти 2 столові ложки оливкової олії у великій сковороді на високій температурі. обсмажити свинину, перевертаючи один раз, до золотистого кольору, 1 1/2 — 2 хвилини на кожній стороні. Якщо сковорода швидко стає сухою, додайте більше масла. Викласти готові відбивні на блюдо.
Полити відбивні лимонним соком і посипати тертим пармезаном. Прикрасити завитками пармезану і петрушкою. Подавати свинячі відбивні з скибочками лимона і гірчицею.
Подібні рецепти

Холодний борщ з ковбасою
Ці приголомшливі відбивні гарні як на грилі, так на вугіллі сковороді. М'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою скоринкою. А вже як воно подається! З смаженими лимонами і цибулею, приправленными маслом с тонким ароматом розмарина. опис приготування: У цьому рецепті можна використовувати будь-я...

Свинячі відбивні з булгур
Булгур - це крупа з пшениці, яка використовується в кулінарії країн Близького Сходу і Середземномор'я. Спробуйте приготувати свинячі відбивні з булгур, курагою і приправами. опис приготування: нагріти духовку. Викласти булгур і курагу в дрібне сито в мисці, залити окропом і дати постояти 5 хви...

Свинячі відбивні з чатні з помідорів
Рецепт приготування свинячих відбивних з томатною приправою. Чатні може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до одного тижня. опис приготування: приготувати чатні. нагріти 1 столову ложку масла в маленькій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і насіння гірчиці, готувати...

Свинячі відбивні з чатні з яблук
Рецепт приготування свинячих відбивних зі східною яблучної приправою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. нагріти 2 столові ложки оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Посипати сіллю і перцем обидві сторони свинячих відбивних. Підсмажити відбивні до золотистого кол...

Свинячі відбивні з гарніром
Відбивні з м'яса - окрема любов мого чоловіка. Благо готувати їх не складно, і я балую цим блюдом сім'ю раз в тиждень, а іноді частіше. Постійно намагаюся додати щось нове. І ви теж спробуйте! опис приготування: Сьогодні я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати свинячі відбивні з гарнір...