Рецепт Свинячі відбивні з вершковою крупою

Рецепт Свинячі відбивні з вершковою крупою
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт приготування смачних свинячих відбивних з вершковою крупою і яблучним соусом. Прекрасно підійде до святкового столу або на вечерю.

кількість порцій: 6
  • безкостисті свинячі відбивні, близько 1 см завтовшки— 6 штук(відбивні)
  • оливкова олія— 2 Ст. ложки(відбивні)
  • вершкове масло— 2 Ст. ложки(відбивні)
  • яблуко— 2 штуки(відбивні)
  • яблучний оцет— 2 чайних ложки(відбивні)
  • сіль— 1 щіпка(відбивні)
  • мелений чорний перець— 1 щіпка(відбивні)
  • скибочки бекону— 8 штук(страва)
  • жовтий цибулю— 1 штука(страва)
  • густі вершки— 2 склянки(страва)
  • сир— 1 1/2  склянки(страва)
  • каєнський перець— 1 щіпка(страва)
  • сіль і чорний мелений перець— 1 За смаком(страва)
Свинячі відбивні з вершковою крупою - фото крок 1 1. Нагріти велику сковороду на сильному вогні. Додати оливкове масло і вершкове масло. Приправити свинячі відбивні з обох сторін сіллю і перцем. Обсмажити з обох сторін до коричневого кольору. Викласти на тарілку і відкласти в сторону.

Свинячі відбивні з вершковою крупою - фото крок 2 2. Зменшити вогонь до середнього. Додати нарізані кубиками яблука і перемішати, щоб об'єднати їх з маслом, що залишилося. Влити біле вино і оцет, перемішати. варити, поки рідина не зменшиться на половину, близько 5 хвилин.

Свинячі відбивні з вершковою крупою - фото крок 3 3. Влити кленовий сироп, потім додати дрібку солі і перцю. перемішати, потім повернути свинячі відбивні в сковороду. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні протягом 20 хвилин.

Свинячі відбивні з вершковою крупою - фото крок 4 4. Бекон нарізати на шматочки. У великій каструлі обсмажити бекон на середньому вогні протягом 2 хвилин. Додати нарізану цибулю і готувати з беконом кілька хвилин, поки цибуля не стане золотистим.

Свинячі відбивні з вершковою крупою - фото крок 5 5. Додати крупу, курячий бульйон і воду. Перемішати і довести до кипіння.

Свинячі відбивні з вершковою крупою - фото крок 6 6. зменшити вогонь, накрити каструлю кришкою і варити 30-40 хвилин, періодично помішуючи і стежачи за рівнем рідини. Якщо крупа стає дуже сухою, додайте трохи теплого бульйону.

Свинячі відбивні з вершковою крупою - фото крок 7 7. після 30-40 хвилин варіння влити вершки. Накрити кришкою і продовжувати гасити на дуже слабкому вогні ще 30 хвилин, поки крупа не буде готова. Додати кайенский перець і приправити сіллю і перцем за смаком. Зняти з вогню і перемішати з тертим сиром.

Свинячі відбивні з вершковою крупою - фото крок 8 8. Полити свинячі відбивні яблучним соусом і подавати з вершковою крупою.

Подібні рецепти

Свинячі відбивні на грилі з цибулею

Курка з апельсином і цибулею

Ці приголомшливі відбивні гарні як на грилі, так на вугіллі сковороді. М'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою скоринкою. А вже як воно подається! З смаженими лимонами і цибулею, приправленными маслом с тонким ароматом розмарина. опис приготування: У цьому рецепті можна використовувати будь-я...

Свинячі відбивні з булгур

Свинячі відбивні з булгур

Булгур - це крупа з пшениці, яка використовується в кулінарії країн Близького Сходу і Середземномор'я. Спробуйте приготувати свинячі відбивні з булгур, курагою і приправами. опис приготування: нагріти духовку. Викласти булгур і курагу в дрібне сито в мисці, залити окропом і дати постояти 5 хви...

Свинячі відбивні з чатні з помідорів

Свинячі відбивні з чатні з помідорів

Рецепт приготування свинячих відбивних з томатною приправою. Чатні може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до одного тижня. опис приготування: приготувати чатні. нагріти 1 столову ложку масла в маленькій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і насіння гірчиці, готувати...

Свинячі відбивні з чатні з яблук

Свинячі відбивні з чатні з яблук

Рецепт приготування свинячих відбивних зі східною яблучної приправою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. нагріти 2 столові ложки оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Посипати сіллю і перцем обидві сторони свинячих відбивних. Підсмажити відбивні до золотистого кол...

Свинячі відбивні з гарніром

Свинячі відбивні з гарніром

Відбивні з м'яса - окрема любов мого чоловіка. Благо готувати їх не складно, і я балую цим блюдом сім'ю раз в тиждень, а іноді частіше. Постійно намагаюся додати щось нове. І ви теж спробуйте! опис приготування: Сьогодні я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати свинячі відбивні з гарнір...