Рецепт Свинячі відбивні з вином і часником
Рецепт приготування смажених свинячих відбивних з соусом з червоного вина, часнику, бальзамічного оцту і яловичого бульйону.
опис приготування:
При бажанні ви можете замінити червоне вино білим для отримання світлого соусу.
- свинячих відбивних— 6 штук(середніх або тонких)
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- вершкового масла— 2 Ст. ложки
- сіль і перець— За смаком
- лавровий лист— 1 штука
- бальзамічного оцту— 1 Ст. ложка
- часнику— 18 зубчиків(очищених )
- вершкового масла— 1 Ст. ложка(додатково)
2. Зменшити вогонь до середнього і додати цілі зубчики часнику. Перемішати і готувати кілька хвилин, до золотисто-коричневого кольору.
3. Влити червоне вино, потім додати лавровий лист. Перемішати і збільшити вогонь, якщо це необхідно. Варити соус протягом декількох хвилин, поки він не загусне.
4. Влити яловичий бульйон, перемішати. Повернути свинячі відбивні в сковороду, розташувати їх так, щоб вони плавали в соусі.
5. Готувати кілька хвилин, потім влити бальзамічний оцет. Струснути сковороду і готувати пару хвилин.
6. Прибрати відбивні зі сковороди і готувати соус, поки він ще трохи не загусне, а часник не стане м'яким.
7. Додати 1 столову ложку вершкового масла, трохи солі і перцю, перемішати.
8. Викласти свинячі відбивні на блюдо, потім залити соусом зверху (включаючи часник). Подавати із зеленим салатом.
Подібні рецепти
Хрусткі свинячі відбивні з абрикосом
Сирне фондю рецепт — приготування фондю з сиру чеддер, сиру парміджано, червоного вина часнику і перцю. Найкраще готувати страву в спеціальному посуді какелон на відкритому вогні. опис приготування: Перед початком приготування фондю потрібно дрібно натерти сир. Розігріти духовку до 200 градусі...
Свинячі відбивні під білим соусом
Свинячі відбивні під білим соусом — моє чергове блюдо для буденного сімейної вечері. Дуже просте приготування, прості інгредієнти, однак блюдо — вельми гідне. ділюся рецептом. опис приготування: Коли приходиш ввечері додому з роботи, на приготування якихось складних страв немає ні часу, ні сил...
Свинячі відбивні з ананасом і рисом
Поповнити вашу кулінарну скарбничку пропоную цим чудовим рецептом за мотивами азіатської кухні. Приголомшливе поєднання інгредієнтів, нескладний процес і непередаваний смак - ось, що вас чекає. опис приготування: Вашій увазі представляю покрокові рекомендації, як приготувати свинячі відбивні з...
Свинячі відбивні з гарніром
Відбивні з м'яса - окрема любов мого чоловіка. Благо готувати їх не складно, і я балую цим блюдом сім'ю раз в тиждень, а іноді частіше. Постійно намагаюся додати щось нове. І ви теж спробуйте! опис приготування: Сьогодні я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати свинячі відбивні з гарнір...
Свинячі відбивні з сюрпризом
Ви любите м'ясо? Я, та й вся моя родина, дуже любимо. І сьогоднішній рецепт, як приготувати свинячі відбивні з сюрпризом, стали для нас справжнім відкриттям незвичайного смаку і цікавої подачі. опис приготування: звичайно, повозитися з приготуванням цієї страви трохи доведеться, але воно того ...