Рецепт Свинячі відбивні з вином і часником

Рецепт Свинячі відбивні з вином і часником
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування смажених свинячих відбивних з соусом з червоного вина, часнику, бальзамічного оцту і яловичого бульйону.

опис приготування:

При бажанні ви можете замінити червоне вино білим для отримання світлого соусу.

  • свинячих відбивних— 6 штук(середніх або тонких)
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • сіль і перець— За смаком
  • лавровий лист— 1 штука
  • бальзамічного оцту— 1 Ст. ложка
  • часнику— 18 зубчиків(очищених )
  • вершкового масла— 1 Ст. ложка(додатково)
Свинячі відбивні з вином і часником - фото крок 1 1. Розігріти оливкову олію і вершкове масло у великій сковороді на сильному вогні. Приправити свинячі відбивні сіллю і перцем з обох сторін і обсмажити близько 2 хвилин з кожного боку. Немає необхідності повністю готувати відбивні в цей момент. Прибрати відбивні зі сковороди і відкласти в сторону.

Свинячі відбивні з вином і часником - фото крок 2 2. Зменшити вогонь до середнього і додати цілі зубчики часнику. Перемішати і готувати кілька хвилин, до золотисто-коричневого кольору.

Свинячі відбивні з вином і часником - фото крок 3 3. Влити червоне вино, потім додати лавровий лист. Перемішати і збільшити вогонь, якщо це необхідно. Варити соус протягом декількох хвилин, поки він не загусне.

Свинячі відбивні з вином і часником - фото крок 4 4. Влити яловичий бульйон, перемішати. Повернути свинячі відбивні в сковороду, розташувати їх так, щоб вони плавали в соусі.

Свинячі відбивні з вином і часником - фото крок 5 5. Готувати кілька хвилин, потім влити бальзамічний оцет. Струснути сковороду і готувати пару хвилин.

Свинячі відбивні з вином і часником - фото крок 6 6. Прибрати відбивні зі сковороди і готувати соус, поки він ще трохи не загусне, а часник не стане м'яким.

Свинячі відбивні з вином і часником - фото крок 7 7. Додати 1 столову ложку вершкового масла, трохи солі і перцю, перемішати.

Свинячі відбивні з вином і часником - фото крок 8 8. Викласти свинячі відбивні на блюдо, потім залити соусом зверху (включаючи часник). Подавати із зеленим салатом.

Подібні рецепти

Сирне фондю з часником і вином

Хрусткі свинячі відбивні з абрикосом

Сирне фондю рецепт — приготування фондю з сиру чеддер, сиру парміджано, червоного вина часнику і перцю. Найкраще готувати страву в спеціальному посуді какелон на відкритому вогні. опис приготування: Перед початком приготування фондю потрібно дрібно натерти сир. Розігріти духовку до 200 градусі...

Свинячі відбивні під білим соусом

Свинячі відбивні під білим соусом

Свинячі відбивні під білим соусом — моє чергове блюдо для буденного сімейної вечері. Дуже просте приготування, прості інгредієнти, однак блюдо — вельми гідне. ділюся рецептом. опис приготування: Коли приходиш ввечері додому з роботи, на приготування якихось складних страв немає ні часу, ні сил...

Свинячі відбивні з ананасом і рисом

Свинячі відбивні з ананасом і рисом

Поповнити вашу кулінарну скарбничку пропоную цим чудовим рецептом за мотивами азіатської кухні. Приголомшливе поєднання інгредієнтів, нескладний процес і непередаваний смак - ось, що вас чекає. опис приготування: Вашій увазі представляю покрокові рекомендації, як приготувати свинячі відбивні з...

Свинячі відбивні з гарніром

Свинячі відбивні з гарніром

Відбивні з м'яса - окрема любов мого чоловіка. Благо готувати їх не складно, і я балую цим блюдом сім'ю раз в тиждень, а іноді частіше. Постійно намагаюся додати щось нове. І ви теж спробуйте! опис приготування: Сьогодні я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати свинячі відбивні з гарнір...

Свинячі відбивні з сюрпризом

Свинячі відбивні з сюрпризом

Ви любите м'ясо? Я, та й вся моя родина, дуже любимо. І сьогоднішній рецепт, як приготувати свинячі відбивні з сюрпризом, стали для нас справжнім відкриттям незвичайного смаку і цікавої подачі. опис приготування: звичайно, повозитися з приготуванням цієї страви трохи доведеться, але воно того ...