Рецепт Свинячі відбивні з зеленню

Рецепт Свинячі відбивні з зеленню
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування свинячих відбивних з цибулею, селерою і петрушкою.

опис приготування:

Розігріти духовку до 175 градусів. Підсмажити кубики хліба на аркуші для випічки до золотистого кольору, приблизно 7 хвилин.

Нагріти вершкове масло і 1 столову ложку оливкової олії в сковороді на середньому вогні. смажити цибулю, помішуючи, до м'якості, близько 3 хвилин. Додати селеру, готувати 1 хвилину. Викласти в миску. Покласти в сковороду хліб, зелень, 1 / 4 чайної ложки коріандру, 3 столові ложки бульйону з цибулею. Приправити сіллю і перцем.

змішати часник, 2 чайні ложки коріандру, 1 / 2 чайної ложки солі і 1 столову ложку масла. Змастити сумішшю свинину. нагріти 2 столові ложки масла в сковороді на середньому вогні. Готувати свинину до золотисто-коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин. Поставити сковороду в духовку. випікати близько 15 хвилин. Викласти в блюдо і накрити кришкою.

Додати херес і 1 / 2 чашки бульйону в сковороду. Варити на середньому вогні, помішуючи, поки рідина не зменшиться наполовину. Подавати зі свининою.


  • вершкового масла— 1 Ст. ложка
  • меленого коріандру— 2 1/4 чайних ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • свинячі відбивні— 4 штуки
  • зубчики часнику— 2 штуки
  • сухого хересу— 1/4 склянки
Розігріти духовку до 175 градусів. Підсмажити кубики хліба на аркуші для випічки до золотистого кольору, приблизно 7 хвилин.

Нагріти вершкове масло і 1 столову ложку оливкової олії в сковороді на середньому вогні. смажити цибулю, помішуючи, до м'якості, близько 3 хвилин. Додати селеру, готувати 1 хвилину. Викласти в миску. Покласти в сковороду хліб, зелень, 1 / 4 чайної ложки коріандру, 3 столові ложки бульйону з цибулею. Приправити сіллю і перцем.

змішати часник, 2 чайні ложки коріандру, 1 / 2 чайної ложки солі і 1 столову ложку масла. Змастити сумішшю свинину. нагріти 2 столові ложки масла в сковороді на середньому вогні. Готувати свинину до золотисто-коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин. Поставити сковороду в духовку. випікати близько 15 хвилин. Викласти в блюдо і накрити кришкою.

Додати херес і 1 / 2 чашки бульйону в сковороду. Варити на середньому вогні, помішуючи, поки рідина не зменшиться наполовину. Подавати зі свининою.


Подібні рецепти

Свинячі відбивні на грилі з цибулею

Хрусткі свинячі відбивні з абрикосом

Ці приголомшливі відбивні гарні як на грилі, так на вугіллі сковороді. М'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою скоринкою. А вже як воно подається! З смаженими лимонами і цибулею, приправленными маслом с тонким ароматом розмарина. опис приготування: У цьому рецепті можна використовувати будь-я...

Свинячі відбивні з булгур

Свинячі відбивні з булгур

Булгур - це крупа з пшениці, яка використовується в кулінарії країн Близького Сходу і Середземномор'я. Спробуйте приготувати свинячі відбивні з булгур, курагою і приправами. опис приготування: нагріти духовку. Викласти булгур і курагу в дрібне сито в мисці, залити окропом і дати постояти 5 хви...

Свинячі відбивні з чатні з помідорів

Свинячі відбивні з чатні з помідорів

Рецепт приготування свинячих відбивних з томатною приправою. Чатні може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до одного тижня. опис приготування: приготувати чатні. нагріти 1 столову ложку масла в маленькій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і насіння гірчиці, готувати...

Свинячі відбивні з чатні з яблук

Свинячі відбивні з чатні з яблук

Рецепт приготування свинячих відбивних зі східною яблучної приправою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. нагріти 2 столові ложки оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Посипати сіллю і перцем обидві сторони свинячих відбивних. Підсмажити відбивні до золотистого кол...

Свинячі відбивні з гарніром

Свинячі відбивні з гарніром

Відбивні з м'яса - окрема любов мого чоловіка. Благо готувати їх не складно, і я балую цим блюдом сім'ю раз в тиждень, а іноді частіше. Постійно намагаюся додати щось нове. І ви теж спробуйте! опис приготування: Сьогодні я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати свинячі відбивні з гарнір...