Рецепт Свинячі відбивні з зеленню
Рецепт приготування свинячих відбивних з цибулею, селерою і петрушкою.
опис приготування:
Розігріти духовку до 175 градусів. Підсмажити кубики хліба на аркуші для випічки до золотистого кольору, приблизно 7 хвилин.
Нагріти вершкове масло і 1 столову ложку оливкової олії в сковороді на середньому вогні. смажити цибулю, помішуючи, до м'якості, близько 3 хвилин. Додати селеру, готувати 1 хвилину. Викласти в миску. Покласти в сковороду хліб, зелень, 1 / 4 чайної ложки коріандру, 3 столові ложки бульйону з цибулею. Приправити сіллю і перцем.
змішати часник, 2 чайні ложки коріандру, 1 / 2 чайної ложки солі і 1 столову ложку масла. Змастити сумішшю свинину. нагріти 2 столові ложки масла в сковороді на середньому вогні. Готувати свинину до золотисто-коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин. Поставити сковороду в духовку. випікати близько 15 хвилин. Викласти в блюдо і накрити кришкою.
Додати херес і 1 / 2 чашки бульйону в сковороду. Варити на середньому вогні, помішуючи, поки рідина не зменшиться наполовину. Подавати зі свининою.
- вершкового масла— 1 Ст. ложка
- меленого коріандру— 2 1/4 чайних ложки
- сіль і мелений перець— — За смаком
- свинячі відбивні— 4 штуки
- зубчики часнику— 2 штуки
- сухого хересу— 1/4 склянки
Нагріти вершкове масло і 1 столову ложку оливкової олії в сковороді на середньому вогні. смажити цибулю, помішуючи, до м'якості, близько 3 хвилин. Додати селеру, готувати 1 хвилину. Викласти в миску. Покласти в сковороду хліб, зелень, 1 / 4 чайної ложки коріандру, 3 столові ложки бульйону з цибулею. Приправити сіллю і перцем.
змішати часник, 2 чайні ложки коріандру, 1 / 2 чайної ложки солі і 1 столову ложку масла. Змастити сумішшю свинину. нагріти 2 столові ложки масла в сковороді на середньому вогні. Готувати свинину до золотисто-коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин. Поставити сковороду в духовку. випікати близько 15 хвилин. Викласти в блюдо і накрити кришкою.
Додати херес і 1 / 2 чашки бульйону в сковороду. Варити на середньому вогні, помішуючи, поки рідина не зменшиться наполовину. Подавати зі свининою.
Подібні рецепти
Хрусткі свинячі відбивні з абрикосом
Ці приголомшливі відбивні гарні як на грилі, так на вугіллі сковороді. М'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою скоринкою. А вже як воно подається! З смаженими лимонами і цибулею, приправленными маслом с тонким ароматом розмарина. опис приготування: У цьому рецепті можна використовувати будь-я...
Свинячі відбивні з булгур
Булгур - це крупа з пшениці, яка використовується в кулінарії країн Близького Сходу і Середземномор'я. Спробуйте приготувати свинячі відбивні з булгур, курагою і приправами. опис приготування: нагріти духовку. Викласти булгур і курагу в дрібне сито в мисці, залити окропом і дати постояти 5 хви...
Свинячі відбивні з чатні з помідорів
Рецепт приготування свинячих відбивних з томатною приправою. Чатні може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до одного тижня. опис приготування: приготувати чатні. нагріти 1 столову ложку масла в маленькій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і насіння гірчиці, готувати...
Свинячі відбивні з чатні з яблук
Рецепт приготування свинячих відбивних зі східною яблучної приправою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. нагріти 2 столові ложки оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Посипати сіллю і перцем обидві сторони свинячих відбивних. Підсмажити відбивні до золотистого кол...
Свинячі відбивні з гарніром
Відбивні з м'яса - окрема любов мого чоловіка. Благо готувати їх не складно, і я балую цим блюдом сім'ю раз в тиждень, а іноді частіше. Постійно намагаюся додати щось нове. І ви теж спробуйте! опис приготування: Сьогодні я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати свинячі відбивні з гарнір...