Рецепт Свинячі вушка по-китайськи

Рецепт Свинячі вушка по-китайськи
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 6 г. 0 хв.
Свинячі вушка по-китайськи готувати просто. правда, знадобляться деякі спеції і ктайское вино. розповім, ніж та що замінити. Обов'язково приготуйте свинячі вушка по-китайськи будинку. поїхали!

опис приготування:

До свинячим вушках по-китайськи можна подати соус з чилі. Для цього в блендері треба збити 3-4 чилі (зріжте плодоніжки і, якщо бажаєте, виберіть кісточки), зубчик часнику, ложку рисового оцту, невеликий шматочок очищеного імбиру, сіль і перець. Соус виходить дуже гострим!


  • свинячі вушка— 3-4 штук
  • вода— 3,5-4 склянки
  • Вино Shaoxing або яблучний оцет— 3-4 Ст. ложок
  • Соєвий соус— 7 Ст. ложок
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • імбир, шматочок— 1 штука(довжиною із сірникову коробку)
  • паличка кориці— 1 штука
  • аніс, зірочки— 2 штуки
  • Порошок п'яти спецій— 2-3 Щепоток
  • перець білий— За смаком
  • Koriandr— За смаком(для прикраси)
Свинячі вушка по-китайськи - фото крок 1 1. Спочатку вушка треба гарненько почистити. Промийте почищені вуха під проточною водою. Потім вушка викладіть в каструлю, додайте до них очищений імбир, оцет, соєвий соус, цукор, корицю, аніс, китайський порошок п'яти спецій. Залийте водою і доведіть до кипіння. Потім вогонь понизьте до повільного і варіть протягом 5-6 годин. Вушка повинні бути м'якими.

Свинячі вушка по-китайськи - фото крок 2 2. Вуха виберіть з бульйону. штам Бульйон. Вушка наріжте тонкими смужками і викладіть в миски.

Свинячі вушка по-китайськи - фото крок 3 3. Koriand PROMON і Порвоо. Кілька гілочок залиште для прикраси. Залийте невеликою кількістю бульйону нарізані вушка, додайте дрібку білого перцю і прикрасьте коріандром. Свинячі вушка по-китайськи готові! Смачного!

Подібні рецепти

Свинячі вушка хе

Закусочний торт з хліба

Свинячі вушка хе готуйте напередодні планованої подачі, т.к. вушка будуть маринуватися в холодильнику протягом доби. це — відмінна закуска, якої можна "; балуватися" ввечері при перегляді змагань. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка хе? 1. Вушка промийте і почистіть, викладіть в ка...

Свинячі вушка до пива

Свинячі вушка до пива

Свинячі вушка до пива — проста в приготуванні, бюджетна всіма улюблена закуска. Вушка зазвичай відварюють і нарізають тонкими смужками. Можна відварені свинячі вушка і обсмажити до хрусткої скоринки. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка до пива? 1. Вушка промийте і почистіть, виклад...

Свинячі вушка по-корейськи

Свинячі вушка по-корейськи

Свиные уши – это отличная холодная закуска. Их готовят разными способами. Розповім і свій, як приготувати свинячі вушка по-корейськи. Блюдо пикантное и ароматное, такое часто подают к холодному пиву. опис приготування: Сегодня очень часто можно увидеть на прилавках магазинов подобную закуску. ...

Свинячі вушка в духовці

Свинячі вушка в духовці

Свинячі вушка в духовці готуються наступним чином. Спочатку їх треба відварити до м'якості, а потім запекти в духовці зі спеціями. Страву можна подавати як холодним, так і гарячим. просто, смачно, дешево! опис приготування: Як приготувати свинячі вушка в духовці? 1. очищення вуха, промийте під...

Свинячі вушка в клярі

Свинячі вушка в клярі

Свинячі вушка в клярі готуються протягом 3 годин. Виходить чудова хрустка закуска до пива чи просто для любителів смачно похрумтіти під перегляд спортивного матчу. Зберігаються вушка будинку 2-3 дня. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка в клярі? 1. Вушка почистіть і промийте під про...