Рецепт Свинячі вушка по-корейськи

Рецепт Свинячі вушка по-корейськи
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 дн. 3 г. 0 хв.
Свиные уши – это отличная холодная закуска. Их готовят разными способами. Розповім і свій, як приготувати свинячі вушка по-корейськи. Блюдо пикантное и ароматное, такое часто подают к холодному пиву.

опис приготування:

Сегодня очень часто можно увидеть на прилавках магазинов подобную закуску. Замість того, чтобы покупать ее по завышенной цене, предлагаю сделать ее самостоятельно. Процесс приготовления довольно долгий, але результат, безумовно, варта того. Це відмінна закуска до пива.

  • свинячі вуха— 2 штуки
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • цукор— 1/2 чайних ложки
  • Спеції для овочів по-корейськи— 2 Ст. ложки
  • Гострий перець— 1 щіпка
  • часник— 3 зубчики
  • Яблучний оцет— 2 Ст. ложки
  • Соняшникова олія— 1/2 Ст. ложки
1 Свиные уши помойте и выложите в миску, залийте холодною водою, залиште на 60 хвилин.

2 Спустя час переложите уши на сито и промойте кипятком, хорошенько поскоблите уши ножом, особенно в труднодоступных местах (можна розрізати).

3 Уши переложите в кастрюлю и залейте водой, отправьте на огонь и варите 2 годину, за полчаса до готовности добавьте соль.

4 Готовые ушки достаньте из воды и переложите на тарелку для остывания, затем нарежьте их полосками.

5 К измельченным ушкам добавьте сахар, соєвий соус, специи корейские, червоний перець.

6 Очистите и выдавите через пресс зубчики чеснока, влийте яблучний оцет, гарненько перемішайте все.

7 Растительное масло нагрейте и влейте к ушкам, перемішайте і відправте в холодильник на 24 годину. Подавайте ушки холодными.

Подібні рецепти

Свинячі вушка хе

Домашня паста з соусом Альфредо

Свинячі вушка хе готуйте напередодні планованої подачі, т.к. вушка будуть маринуватися в холодильнику протягом доби. це — відмінна закуска, якої можна "; балуватися" ввечері при перегляді змагань. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка хе? 1. Вушка промийте і почистіть, викладіть в ка...

Свинячі вушка до пива

Свинячі вушка до пива

Свинячі вушка до пива — проста в приготуванні, бюджетна всіма улюблена закуска. Вушка зазвичай відварюють і нарізають тонкими смужками. Можна відварені свинячі вушка і обсмажити до хрусткої скоринки. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка до пива? 1. Вушка промийте і почистіть, виклад...

Свинячі вушка по-китайськи

Свинячі вушка по-китайськи

Свинячі вушка по-китайськи готувати просто. правда, знадобляться деякі спеції і ктайское вино. розповім, ніж та що замінити. Обов'язково приготуйте свинячі вушка по-китайськи будинку. поїхали! опис приготування: До свинячим вушках по-китайськи можна подати соус з чилі. Для цього в блендері тре...

Свинячі вушка в духовці

Свинячі вушка в духовці

Свинячі вушка в духовці готуються наступним чином. Спочатку їх треба відварити до м'якості, а потім запекти в духовці зі спеціями. Страву можна подавати як холодним, так і гарячим. просто, смачно, дешево! опис приготування: Як приготувати свинячі вушка в духовці? 1. очищення вуха, промийте під...

Свинячі вушка в клярі

Свинячі вушка в клярі

Свинячі вушка в клярі готуються протягом 3 годин. Виходить чудова хрустка закуска до пива чи просто для любителів смачно похрумтіти під перегляд спортивного матчу. Зберігаються вушка будинку 2-3 дня. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка в клярі? 1. Вушка почистіть і промийте під про...