Рецепт Свинячі вушка в духовці
Свинячі вушка в духовці готуються наступним чином. Спочатку їх треба відварити до м'якості, а потім запекти в духовці зі спеціями. Страву можна подавати як холодним, так і гарячим. просто, смачно, дешево!
опис приготування:
Як приготувати свинячі вушка в духовці?
1. очищення вуха, промийте під проточною водою і розріжте навпіл.
2. Викладіть вушка в каструлю і залийте водою.
3. Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння і потім варіть на середньо-слабкому вогні під кришкою протягом 2-3 годин до м'якості вушок. Коли вода закипить, зніміть піну і додайте перець горошком, бутони гвоздики, половинку очищеної ріпчастої цибулі і сіль.
4. Поки вушка варяться, приготуйте соус. На середньому вогні в маленькій сковорідці або сотейнику розтопіть вершкове масло. поступово, помішуючи, введіть просіяне борошно, а потім тонкою цівкою, також помішуючи, введіть молоко. Додати сіль, поперчіть, додайте гірчицю, перемішайте і дайте соусу трохи попузиріться. Він повинен загуснути.
5. Відварені свинячі вушка поріжте тонкою соломкою, викладіть у форму для запікання. Залийте соусом і відправляйте в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
Свинячі вушка в духовці готові!
Смачного!
- свинячі вушка— 1 кілограм
- цибулина— 1/2 штуки
- Вершкове масло— 40 грам
- молоко— 2 склянки
- грубозерниста гірчиця— 2 Ст. ложки
- борошно— 2 Ст. ложки
- гвоздика, бутони— 3 штуки
- сіль, чорний перець— — За смаком
- Перець чорний горошком— — За смаком
1. очищення вуха, промийте під проточною водою і розріжте навпіл.
2. Викладіть вушка в каструлю і залийте водою.
3. Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння і потім варіть на середньо-слабкому вогні під кришкою протягом 2-3 годин до м'якості вушок. Коли вода закипить, зніміть піну і додайте перець горошком, бутони гвоздики, половинку очищеної ріпчастої цибулі і сіль.
4. Поки вушка варяться, приготуйте соус. На середньому вогні в маленькій сковорідці або сотейнику розтопіть вершкове масло. поступово, помішуючи, введіть просіяне борошно, а потім тонкою цівкою, також помішуючи, введіть молоко. Додати сіль, поперчіть, додайте гірчицю, перемішайте і дайте соусу трохи попузиріться. Він повинен загуснути.
5. Відварені свинячі вушка поріжте тонкою соломкою, викладіть у форму для запікання. Залийте соусом і відправляйте в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
Свинячі вушка в духовці готові!
Смачного!
Подібні рецепти
Печиво «свинячі вушка»
Свинячі вушка хе готуйте напередодні планованої подачі, т.к. вушка будуть маринуватися в холодильнику протягом доби. це — відмінна закуска, якої можна "; балуватися" ввечері при перегляді змагань. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка хе? 1. Вушка промийте і почистіть, викладіть в ка...
Свинячі вушка до пива
Свинячі вушка до пива — проста в приготуванні, бюджетна всіма улюблена закуска. Вушка зазвичай відварюють і нарізають тонкими смужками. Можна відварені свинячі вушка і обсмажити до хрусткої скоринки. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка до пива? 1. Вушка промийте і почистіть, виклад...
Свинячі вушка по-китайськи
Свинячі вушка по-китайськи готувати просто. правда, знадобляться деякі спеції і ктайское вино. розповім, ніж та що замінити. Обов'язково приготуйте свинячі вушка по-китайськи будинку. поїхали! опис приготування: До свинячим вушках по-китайськи можна подати соус з чилі. Для цього в блендері тре...
Свинячі вушка по-корейськи
Свиные уши – это отличная холодная закуска. Их готовят разными способами. Розповім і свій, як приготувати свинячі вушка по-корейськи. Блюдо пикантное и ароматное, такое часто подают к холодному пиву. опис приготування: Сегодня очень часто можно увидеть на прилавках магазинов подобную закуску. ...
Свинячі вушка в клярі
Свинячі вушка в клярі готуються протягом 3 годин. Виходить чудова хрустка закуска до пива чи просто для любителів смачно похрумтіти під перегляд спортивного матчу. Зберігаються вушка будинку 2-3 дня. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка в клярі? 1. Вушка почистіть і промийте під про...