Рецепт Свинячі вушка в мультиварці

Рецепт Свинячі вушка в мультиварці
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
свинячі вушка, пріготвленние в мультиварці, присмачити консервованої квасолею, парою ковбасок, оливками, цибулею, часник, чилі. Вийде яскраве за смаком і кольором блюдо на обід або вечерю.

опис приготування:

Як приготувати свинячі вушка в мультиварці?

1. вуха чисті, промийте, викладіть в чашу мультиварки. Якщо у вас є гострий ніж, то наріжте відразу вуха тонкою смужкою. Готові цілі вуха легше різати відвареними, тому можна це зробити і після варик.

2. Залийте в чашу стільки води, щоб вуха спливли.

3. Тушкуйте вушка відповідно до режиму "; Гасіння" вашої мультиварки.

4. Лук почистіть і наріжте півкільцями, ковбаски або інше копчене м'ясний виріб - тонкими пластинками, перець болгарський очистіть і наріжте соломкою, оливки розрізати на кілька частин. Квасоля откінбьте на друшляк. Консервовані томати подрібніть, чилі наріжте.

5. Готові вушка поріжте, якщо вони не були порізані до гасіння.

6. Порізані свинячі вушка викладіть в чашу мультиварки, додайте до них все приготовані інгредієнти, посоліть за смаком і включіть режим "; Випічка" в годину.

7. Готові свинячі вушка посипте подрібненим часником і подавайте.

Свинячі вушка в мультиварці готові!

Смачного!


  • свинячі вушка— 3 штуки
  • квасоля консервована— 400 грам
  • оливки консервовані— 250 грам
  • цибулина— 1 штука
  • ковбаски копчені— 2 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • Помідори консервовані у власному соку— 350 грам
  • Болгарський перець— 1 штука
  • Чилі— 2 штуки(свіжий або сушений)
  • сіль— За смаком
Як приготувати свинячі вушка в мультиварці?

1. вуха чисті, промийте, викладіть в чашу мультиварки. Якщо у вас є гострий ніж, то наріжте відразу вуха тонкою смужкою. Готові цілі вуха легше різати відвареними, тому можна це зробити і після варик.

2. Залийте в чашу стільки води, щоб вуха спливли.

3. Тушкуйте вушка відповідно до режиму "; Гасіння" вашої мультиварки.

4. Лук почистіть і наріжте півкільцями, ковбаски або інше копчене м'ясний виріб - тонкими пластинками, перець болгарський очистіть і наріжте соломкою, оливки розрізати на кілька частин. Квасоля откінбьте на друшляк. Консервовані томати подрібніть, чилі наріжте.

5. Готові вушка поріжте, якщо вони не були порізані до гасіння.

6. Порізані свинячі вушка викладіть в чашу мультиварки, додайте до них все приготовані інгредієнти, посоліть за смаком і включіть режим "; Випічка" в годину.

7. Готові свинячі вушка посипте подрібненим часником і подавайте.

Свинячі вушка в мультиварці готові!

Смачного!


Подібні рецепти

Свинячі вушка хе

Шоколадний бісквіт на кефірі

Свинячі вушка хе готуйте напередодні планованої подачі, т.к. вушка будуть маринуватися в холодильнику протягом доби. це — відмінна закуска, якої можна "; балуватися" ввечері при перегляді змагань. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка хе? 1. Вушка промийте і почистіть, викладіть в ка...

Свинячі вушка до пива

Свинячі вушка до пива

Свинячі вушка до пива — проста в приготуванні, бюджетна всіма улюблена закуска. Вушка зазвичай відварюють і нарізають тонкими смужками. Можна відварені свинячі вушка і обсмажити до хрусткої скоринки. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка до пива? 1. Вушка промийте і почистіть, виклад...

Свинячі вушка по-китайськи

Свинячі вушка по-китайськи

Свинячі вушка по-китайськи готувати просто. правда, знадобляться деякі спеції і ктайское вино. розповім, ніж та що замінити. Обов'язково приготуйте свинячі вушка по-китайськи будинку. поїхали! опис приготування: До свинячим вушках по-китайськи можна подати соус з чилі. Для цього в блендері тре...

Свинячі вушка по-корейськи

Свинячі вушка по-корейськи

Свиные уши – это отличная холодная закуска. Их готовят разными способами. Розповім і свій, як приготувати свинячі вушка по-корейськи. Блюдо пикантное и ароматное, такое часто подают к холодному пиву. опис приготування: Сегодня очень часто можно увидеть на прилавках магазинов подобную закуску. ...

Свинячі вушка в духовці

Свинячі вушка в духовці

Свинячі вушка в духовці готуються наступним чином. Спочатку їх треба відварити до м'якості, а потім запекти в духовці зі спеціями. Страву можна подавати як холодним, так і гарячим. просто, смачно, дешево! опис приготування: Як приготувати свинячі вушка в духовці? 1. очищення вуха, промийте під...