Рецепт Свинячі вушка в соєвому соусі

Рецепт Свинячі вушка в соєвому соусі
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 6 г. 0 хв.
Свинячі вушка в соєвому соусі — чудова закуска: бюджетна, корисна, смачна. М'яса в ній мало, зате є желатин, якому будуть раді ваші суглоби. правда, варяться вушка годин п'ять-шість.

опис приготування:

Як приготувати свинячі вушка в соєвому соусі?

1. Спочатку вушка треба почистити. Деякі використовують бритву, до речі, зовсім зручно. Промийте почищені вуха під проточною водою.

2. Вушка викладіть в каструлю, додайте до них очищений імбир, оцет, соєвий соус, цукор, корицю, аніс, китайський порошок п'яти спецій. Залийте водою і доведіть до кипіння. Потім вогонь понизьте до повільного і варіть протягом 5 годин. Вушка повинні бути м'якими.

3. Готові вуха витягніть з бульйону. Сем Відвар. Вушка наріжте тонкими смужками і викладіть в сервіровки глибокі тарілки.

4. У бульйоні можна зварити вермішель, якщо хочете. Варіть її згідно з вказівками на упаковці, тільки замість води використовуйте проціджений бульйон.

5. Коріанд промийте і наріжте. Кілька гілочок залиште для прикраси.

6. Залийте невеликою кількістю бульйону вушка, додайте дрібку білого перцю і прикрасьте коріандром.

Свинячі вушка в соєвому соусі готові!

Смачного!

  • свинячі вушка— 3-4 штук
  • вода— 3,5-4 склянки
  • Яблучний оцет— 3-4 Ст. ложок
  • Соєвий соус— 7 Ст. ложок
  • цукор— 1 Ст. ложка(бажано, тростинний)
  • імбир, шматочок— 1 штука(довжиною із сірникову коробку)
  • паличка кориці— 1 штука
  • аніс, зірочки— 2 штуки
  • Порошок п'яти спецій— 2-3 Щепоток
  • перець білий— За смаком
  • Koriandr— За смаком(для прикраси)
Як приготувати свинячі вушка в соєвому соусі?

1. Спочатку вушка треба почистити. Деякі використовують бритву, до речі, зовсім зручно. Промийте почищені вуха під проточною водою.

2. Вушка викладіть в каструлю, додайте до них очищений імбир, оцет, соєвий соус, цукор, корицю, аніс, китайський порошок п'яти спецій. Залийте водою і доведіть до кипіння. Потім вогонь понизьте до повільного і варіть протягом 5 годин. Вушка повинні бути м'якими.

3. Готові вуха витягніть з бульйону. Сем Відвар. Вушка наріжте тонкими смужками і викладіть в сервіровки глибокі тарілки.

4. У бульйоні можна зварити вермішель, якщо хочете. Варіть її згідно з вказівками на упаковці, тільки замість води використовуйте проціджений бульйон.

5. Коріанд промийте і наріжте. Кілька гілочок залиште для прикраси.

6. Залийте невеликою кількістю бульйону вушка, додайте дрібку білого перцю і прикрасьте коріандром.

Свинячі вушка в соєвому соусі готові!

Смачного!

Подібні рецепти

Свинячі реберця в соєвому соусі

Печиво «свинячі вушка»

Якщо правильно приготувати свинячі реберця, то навіть самий вибагливий гурман залишиться задоволений таким блюдом, і сьогодні я розповім вам чудовий рецепт реберець в соєвому соусі — легкий і простий. опис приготування: Мій чоловік просто обожнює свинячі реберця і готує їх дуже часто, використ...

Свинячі вушка до пива

Свинячі вушка до пива

Свинячі вушка до пива — проста в приготуванні, бюджетна всіма улюблена закуска. Вушка зазвичай відварюють і нарізають тонкими смужками. Можна відварені свинячі вушка і обсмажити до хрусткої скоринки. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка до пива? 1. Вушка промийте і почистіть, виклад...

Свинячі вушка по-китайськи

Свинячі вушка по-китайськи

Свинячі вушка по-китайськи готувати просто. правда, знадобляться деякі спеції і ктайское вино. розповім, ніж та що замінити. Обов'язково приготуйте свинячі вушка по-китайськи будинку. поїхали! опис приготування: До свинячим вушках по-китайськи можна подати соус з чилі. Для цього в блендері тре...

Свинячі вушка по-корейськи

Свинячі вушка по-корейськи

Свиные уши – это отличная холодная закуска. Их готовят разными способами. Розповім і свій, як приготувати свинячі вушка по-корейськи. Блюдо пикантное и ароматное, такое часто подают к холодному пиву. опис приготування: Сегодня очень часто можно увидеть на прилавках магазинов подобную закуску. ...

Свинячі вушка в духовці

Свинячі вушка в духовці

Свинячі вушка в духовці готуються наступним чином. Спочатку їх треба відварити до м'якості, а потім запекти в духовці зі спеціями. Страву можна подавати як холодним, так і гарячим. просто, смачно, дешево! опис приготування: Як приготувати свинячі вушка в духовці? 1. очищення вуха, промийте під...