Рецепт Свинячі вушка запечені
Свинячі вушка запечені приготувати просто. Я їх зазвичай відварюю, а потім запікаю в духовці під соусом. Подаю на гаряче як сільського страви. До вушках подаю варену або запечену картоплю.
опис приготування:
Як приготувати свинячі вушка запечені?
1. Вушка гарненько почистіть, промийте і розріжте навпіл.
2. Викладіть вушка в каструлю і залийте водою. Вони повинні плавати.
3. Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння, потім вогонь збавте до середньо-повільного і варіть під кришкою протягом 2-3 годин до м'якості вушок. Коли вода закипить, додайте перець горошком, очищений ріпчасту цибулю і сіль.
4. Поки вушка варяться, приготуйте соус — беамель з гірчицею. На середньому вогні в сотейнику розтопіть вершкове масло. поступово, помішуючи, введіть просіяне борошно, а потім повільно введіть молоко. Додати сіль, поперчіть, додайте гірчицю, перемішайте і доведіть до кипіння. Соус повинен загуснути.
5. Відварені свинячі вушка поріжте соломкою, викладіть у форму для запікання. Залийте соусом і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.
Свинячі вушка запечені готові!
Смачного!
- свинячі вушка— 1 кілограм
- цибулини— 2 штуки
- Вершкове масло— 40 грам
- молоко— 2 склянки
- Дижонская гірчиця— 2 Ст. ложки
- борошно— 2 Ст. ложки
- сіль, чорний перець— — За смаком
- Перець горошком— 3-4 штук
1. Вушка гарненько почистіть, промийте і розріжте навпіл.
2. Викладіть вушка в каструлю і залийте водою. Вони повинні плавати.
3. Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння, потім вогонь збавте до середньо-повільного і варіть під кришкою протягом 2-3 годин до м'якості вушок. Коли вода закипить, додайте перець горошком, очищений ріпчасту цибулю і сіль.
4. Поки вушка варяться, приготуйте соус — беамель з гірчицею. На середньому вогні в сотейнику розтопіть вершкове масло. поступово, помішуючи, введіть просіяне борошно, а потім повільно введіть молоко. Додати сіль, поперчіть, додайте гірчицю, перемішайте і доведіть до кипіння. Соус повинен загуснути.
5. Відварені свинячі вушка поріжте соломкою, викладіть у форму для запікання. Залийте соусом і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.
Свинячі вушка запечені готові!
Смачного!
Подібні рецепти
Печиво «свинячі вушка»
Свинячі вушка хе готуйте напередодні планованої подачі, т.к. вушка будуть маринуватися в холодильнику протягом доби. це — відмінна закуска, якої можна "; балуватися" ввечері при перегляді змагань. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка хе? 1. Вушка промийте і почистіть, викладіть в ка...
Свинячі вушка до пива
Свинячі вушка до пива — проста в приготуванні, бюджетна всіма улюблена закуска. Вушка зазвичай відварюють і нарізають тонкими смужками. Можна відварені свинячі вушка і обсмажити до хрусткої скоринки. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка до пива? 1. Вушка промийте і почистіть, виклад...
Свинячі вушка по-китайськи
Свинячі вушка по-китайськи готувати просто. правда, знадобляться деякі спеції і ктайское вино. розповім, ніж та що замінити. Обов'язково приготуйте свинячі вушка по-китайськи будинку. поїхали! опис приготування: До свинячим вушках по-китайськи можна подати соус з чилі. Для цього в блендері тре...
Свинячі вушка по-корейськи
Свиные уши – это отличная холодная закуска. Их готовят разными способами. Розповім і свій, як приготувати свинячі вушка по-корейськи. Блюдо пикантное и ароматное, такое часто подают к холодному пиву. опис приготування: Сегодня очень часто можно увидеть на прилавках магазинов подобную закуску. ...
Свинячі вушка в духовці
Свинячі вушка в духовці готуються наступним чином. Спочатку їх треба відварити до м'якості, а потім запекти в духовці зі спеціями. Страву можна подавати як холодним, так і гарячим. просто, смачно, дешево! опис приготування: Як приготувати свинячі вушка в духовці? 1. очищення вуха, промийте під...