Рецепт Свинячі вушка запечені

Рецепт Свинячі вушка запечені
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Свинячі вушка запечені приготувати просто. Я їх зазвичай відварюю, а потім запікаю в духовці під соусом. Подаю на гаряче як сільського страви. До вушках подаю варену або запечену картоплю.

опис приготування:

Як приготувати свинячі вушка запечені?

1. Вушка гарненько почистіть, промийте і розріжте навпіл.

2. Викладіть вушка в каструлю і залийте водою. Вони повинні плавати.

3. Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння, потім вогонь збавте до середньо-повільного і варіть під кришкою протягом 2-3 годин до м'якості вушок. Коли вода закипить, додайте перець горошком, очищений ріпчасту цибулю і сіль.

4. Поки вушка варяться, приготуйте соус — беамель з гірчицею. На середньому вогні в сотейнику розтопіть вершкове масло. поступово, помішуючи, введіть просіяне борошно, а потім повільно введіть молоко. Додати сіль, поперчіть, додайте гірчицю, перемішайте і доведіть до кипіння. Соус повинен загуснути.

5. Відварені свинячі вушка поріжте соломкою, викладіть у форму для запікання. Залийте соусом і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.

Свинячі вушка запечені готові!

Смачного!

  • свинячі вушка— 1 кілограм
  • цибулини— 2 штуки
  • Вершкове масло— 40 грам
  • молоко— 2 склянки
  • Дижонская гірчиця— 2 Ст. ложки
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • сіль, чорний перець— — За смаком
  • Перець горошком— 3-4 штук
Як приготувати свинячі вушка запечені?

1. Вушка гарненько почистіть, промийте і розріжте навпіл.

2. Викладіть вушка в каструлю і залийте водою. Вони повинні плавати.

3. Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння, потім вогонь збавте до середньо-повільного і варіть під кришкою протягом 2-3 годин до м'якості вушок. Коли вода закипить, додайте перець горошком, очищений ріпчасту цибулю і сіль.

4. Поки вушка варяться, приготуйте соус — беамель з гірчицею. На середньому вогні в сотейнику розтопіть вершкове масло. поступово, помішуючи, введіть просіяне борошно, а потім повільно введіть молоко. Додати сіль, поперчіть, додайте гірчицю, перемішайте і доведіть до кипіння. Соус повинен загуснути.

5. Відварені свинячі вушка поріжте соломкою, викладіть у форму для запікання. Залийте соусом і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.

Свинячі вушка запечені готові!

Смачного!

Подібні рецепти

Свинячі вушка хе

Печиво «свинячі вушка»

Свинячі вушка хе готуйте напередодні планованої подачі, т.к. вушка будуть маринуватися в холодильнику протягом доби. це — відмінна закуска, якої можна "; балуватися" ввечері при перегляді змагань. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка хе? 1. Вушка промийте і почистіть, викладіть в ка...

Свинячі вушка до пива

Свинячі вушка до пива

Свинячі вушка до пива — проста в приготуванні, бюджетна всіма улюблена закуска. Вушка зазвичай відварюють і нарізають тонкими смужками. Можна відварені свинячі вушка і обсмажити до хрусткої скоринки. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка до пива? 1. Вушка промийте і почистіть, виклад...

Свинячі вушка по-китайськи

Свинячі вушка по-китайськи

Свинячі вушка по-китайськи готувати просто. правда, знадобляться деякі спеції і ктайское вино. розповім, ніж та що замінити. Обов'язково приготуйте свинячі вушка по-китайськи будинку. поїхали! опис приготування: До свинячим вушках по-китайськи можна подати соус з чилі. Для цього в блендері тре...

Свинячі вушка по-корейськи

Свинячі вушка по-корейськи

Свиные уши – это отличная холодная закуска. Их готовят разными способами. Розповім і свій, як приготувати свинячі вушка по-корейськи. Блюдо пикантное и ароматное, такое часто подают к холодному пиву. опис приготування: Сегодня очень часто можно увидеть на прилавках магазинов подобную закуску. ...

Свинячі вушка в духовці

Свинячі вушка в духовці

Свинячі вушка в духовці готуються наступним чином. Спочатку їх треба відварити до м'якості, а потім запекти в духовці зі спеціями. Страву можна подавати як холодним, так і гарячим. просто, смачно, дешево! опис приготування: Як приготувати свинячі вушка в духовці? 1. очищення вуха, промийте під...