Рецепт Свинячий антрекот

Рецепт Свинячий антрекот
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Пропоную вам з родиною насолодитися сьогодні ввечері цими свинячими відбивними з запеченими овочами. розповідаю, як приготувати свинячий антрекот, який можна подати, прикрасивши свіжою зеленню.

опис приготування:

Для цього рецепта, звичайно, можна вибрати і інші овочі за смаком і замінити заморожену квасолю свіжою. Яскраві зелені боби і морква є відмінним джерелом вітамінів А і С. А свинина - джерело білка і тваринних жирів. відмінне поєднання. пробуйте!

  • свинячі відбивні— 4 штуки
  • лук червоний— 1 штука
  • Концентрат яблучного соку— 2 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • Гірчиця дижонская— 1 Ст. ложка
  • майоран сушений— 0,5 чайних ложки
  • Часниково-перцева суміш (приправа)  — 0,5 чайних ложки
  • сіль— 0,5 чайних ложки
1 Нагрейте духовку до 220 градусів. Форму для запікання змастіть маслом.

2 Підготуйте овочі: міні-морковь почистіть, червоний цибулю почистіть і наріжте на 8 частин.

3 У великій мисці змішайте концентрат яблучного соку, олія, гірчицю, сіль, майоран і часниково-перцеву суміш. добре перемішайте.

4 За допомогою кулінарного пензлика змастіть відбивні половиною приготовленої суміші і відкладіть.

5 Додайте моркву і цибулю в що залишилася масляну суміш, перемішайте і перекладіть у форму для запікання. запікайте при 220 градусах протягом 15 хвилин.

6 У форму додайте заморожену стручкову квасолю, акуратно перемішайте з цибулею і морквою. Зверху покладіть свинячі антрекоти.

7 Поставте форму в гарячу духову шафу і запікайте ще 30-40 хвилин, до готовності м'яса і овочів.

8 Викладіть свинячі антрекоти на велике блюдо сервіровки, прикрасьте овочами і полийте соком. Смачного!

Подібні рецепти

Свинячий бульйон

Курка теріякі в духовці

Бульйон відмінно підійде в якості перших страв. Його готують з різних сортів м'яса (в тому числі з'єднують кілька відразу) або просто з овочів. Пропоную рецепт, як приготувати свинячий бульйон. опис приготування: Цей рецепт відрізняється тим, що для його приготування ми використовуємо свинячі ...

Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі

Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі

Свинина в кисло-солодкому соусі в китайському стилі вам напевно сподобається як варіант простого, але оригінального вечері. Таке блюдо можна приготувати навіть на романтичну вечерю. опис приготування: Свинина в кисло-солодкому соусі - дуже популярна страва в китайській кухні, проте у нас в рес...

Свинячий холодець з соусом

Свинячий холодець з соусом

Рецепт приготування холодцю зі свинини з гострим соусом з хрону, гірчиці і маринованих грибів. опис приготування: приготування холодцю — справа не трудомістка, за винятком витрат часу, адже м'ясо варити доведеться 3-4 годину. Я обіцяю, результат Вас порадує, так що закуповувати продуктами і пр...

Свинячий рулет з морквою і чорносливом

Свинячий рулет з морквою і чорносливом

Свинячий рулет з морквою і чорносливом виглядає дуже оригінально і ефектно, тому його можна сміливо готувати на святкову вечерю, наприклад — на день народження або Новий рік. опис приготування: Свинячий рулет з морквою і чорносливом — смачна штука, вже давно стала класичним святковим блюдом в ...

Свинячий шашлик на грилі з медом, апельсином і рисом

Свинячий шашлик на грилі з медом, апельсином і рисом

Рецепт приготування шашлику зі свинини з апельсином, медом і гірчицею. Як гарнір використовується рис з горошком. опис приготування: Розігріти духовку до 100 градусів, помістити деко в духовку. Приготувати рис відповідно до інструкції на упаковці. Додати розморожений горошок і перемішати. Пост...