Рецепт Свинячий бульйон

Рецепт Свинячий бульйон
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Бульйон відмінно підійде в якості перших страв. Його готують з різних сортів м'яса (в тому числі з'єднують кілька відразу) або просто з овочів. Пропоную рецепт, як приготувати свинячий бульйон.

опис приготування:

Цей рецепт відрізняється тим, що для його приготування ми використовуємо свинячі кістки, які попередньо запікають у духовці, завдяки чому отримуємо насичений і цікавий смак. Можна використовувати різні овочі, які збагатять смак готового блюда. Поле запікання кісток в духовій шафі поміщаємо їх в каструлю і варимо з овочами. Подаємо бульйон з хлібом або грінками, а також з дрібно нарубаної зеленню.

  • кістки свинячі— 3 кілограма
  • Цибуля— 2 штуки
  • морква— 2 штуки
  • селера— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • петрушка— 0,5 пучка
  • Лавровий лист— 1 штука
  • Гвоздика і перець духмяний— За смаком
  • Соняшникова олія— За смаком
свинячий бульйон - фото крок 1 1. Беремо всі інгредієнти для приготування. морква, корінь селери і цибулини чистимо і моєму, нарізаємо великими шматками.

свинячий бульйон - фото крок 2 2. Кістки моєму і кладемо на деко, кладемо половину крупно нарізаних овочів, скроплюємо олією і відправляємо в розігрітий до 240 градусів духовку на 40 хвилин, періодично перемішуємо і скроплюємо маслом.

свинячий бульйон - фото крок 3 3. На вогонь ставимо каструлю, перекладаємо в неї печені овочі з м'ясом, додаємо решту сирі овочі, на деко наливаємо теплої води, розмішуємо і переливаємо в каструлю. наливаємо воду, щоб вона на 3 пальця покривала кістки з овочами, додаємо половину всієї петрушки, в марлю загортаємо гвоздику і перець, і додаємо її в каструлю разом з лавровим листом. Доводимо до кипіння, після чого варимо на мінімальному вогні 2-3 годину, знімаючи піну. бульйон готовий, солимо і подаємо його з рубаною зеленню.

Подібні рецепти

Свинячий антрекот

Крекери з житнього борошна

Пропоную вам з родиною насолодитися сьогодні ввечері цими свинячими відбивними з запеченими овочами. розповідаю, як приготувати свинячий антрекот, який можна подати, прикрасивши свіжою зеленню. опис приготування: Для цього рецепта, звичайно, можна вибрати і інші овочі за смаком і замінити замо...

Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі

Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі

Свинина в кисло-солодкому соусі в китайському стилі вам напевно сподобається як варіант простого, але оригінального вечері. Таке блюдо можна приготувати навіть на романтичну вечерю. опис приготування: Свинина в кисло-солодкому соусі - дуже популярна страва в китайській кухні, проте у нас в рес...

Свинячий рулет з морквою і чорносливом

Свинячий рулет з морквою і чорносливом

Свинячий рулет з морквою і чорносливом виглядає дуже оригінально і ефектно, тому його можна сміливо готувати на святкову вечерю, наприклад — на день народження або Новий рік. опис приготування: Свинячий рулет з морквою і чорносливом — смачна штука, вже давно стала класичним святковим блюдом в ...

Свинячий холодець з соусом

Свинячий холодець з соусом

Рецепт приготування холодцю зі свинини з гострим соусом з хрону, гірчиці і маринованих грибів. опис приготування: приготування холодцю — справа не трудомістка, за винятком витрат часу, адже м'ясо варити доведеться 3-4 годину. Я обіцяю, результат Вас порадує, так що закуповувати продуктами і пр...

Свинячий шашлик на грилі з медом, апельсином і рисом

Свинячий шашлик на грилі з медом, апельсином і рисом

Рецепт приготування шашлику зі свинини з апельсином, медом і гірчицею. Як гарнір використовується рис з горошком. опис приготування: Розігріти духовку до 100 градусів, помістити деко в духовку. Приготувати рис відповідно до інструкції на упаковці. Додати розморожений горошок і перемішати. Пост...