Рецепт Свинячий бульйон
Бульйон відмінно підійде в якості перших страв. Його готують з різних сортів м'яса (в тому числі з'єднують кілька відразу) або просто з овочів. Пропоную рецепт, як приготувати свинячий бульйон.
опис приготування:
Цей рецепт відрізняється тим, що для його приготування ми використовуємо свинячі кістки, які попередньо запікають у духовці, завдяки чому отримуємо насичений і цікавий смак. Можна використовувати різні овочі, які збагатять смак готового блюда. Поле запікання кісток в духовій шафі поміщаємо їх в каструлю і варимо з овочами. Подаємо бульйон з хлібом або грінками, а також з дрібно нарубаної зеленню.
- кістки свинячі— 3 кілограма
- Цибуля— 2 штуки
- морква— 2 штуки
- селера— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- петрушка— 0,5 пучка
- Лавровий лист— 1 штука
- Гвоздика і перець духмяний— За смаком
- Соняшникова олія— За смаком
2. Кістки моєму і кладемо на деко, кладемо половину крупно нарізаних овочів, скроплюємо олією і відправляємо в розігрітий до 240 градусів духовку на 40 хвилин, періодично перемішуємо і скроплюємо маслом.
3. На вогонь ставимо каструлю, перекладаємо в неї печені овочі з м'ясом, додаємо решту сирі овочі, на деко наливаємо теплої води, розмішуємо і переливаємо в каструлю. наливаємо воду, щоб вона на 3 пальця покривала кістки з овочами, додаємо половину всієї петрушки, в марлю загортаємо гвоздику і перець, і додаємо її в каструлю разом з лавровим листом. Доводимо до кипіння, після чого варимо на мінімальному вогні 2-3 годину, знімаючи піну. бульйон готовий, солимо і подаємо його з рубаною зеленню.
Подібні рецепти
Крекери з житнього борошна
Пропоную вам з родиною насолодитися сьогодні ввечері цими свинячими відбивними з запеченими овочами. розповідаю, як приготувати свинячий антрекот, який можна подати, прикрасивши свіжою зеленню. опис приготування: Для цього рецепта, звичайно, можна вибрати і інші овочі за смаком і замінити замо...
Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі
Свинина в кисло-солодкому соусі в китайському стилі вам напевно сподобається як варіант простого, але оригінального вечері. Таке блюдо можна приготувати навіть на романтичну вечерю. опис приготування: Свинина в кисло-солодкому соусі - дуже популярна страва в китайській кухні, проте у нас в рес...
Свинячий рулет з морквою і чорносливом
Свинячий рулет з морквою і чорносливом виглядає дуже оригінально і ефектно, тому його можна сміливо готувати на святкову вечерю, наприклад — на день народження або Новий рік. опис приготування: Свинячий рулет з морквою і чорносливом — смачна штука, вже давно стала класичним святковим блюдом в ...
Свинячий холодець з соусом
Рецепт приготування холодцю зі свинини з гострим соусом з хрону, гірчиці і маринованих грибів. опис приготування: приготування холодцю — справа не трудомістка, за винятком витрат часу, адже м'ясо варити доведеться 3-4 годину. Я обіцяю, результат Вас порадує, так що закуповувати продуктами і пр...
Свинячий шашлик на грилі з медом, апельсином і рисом
Рецепт приготування шашлику зі свинини з апельсином, медом і гірчицею. Як гарнір використовується рис з горошком. опис приготування: Розігріти духовку до 100 градусів, помістити деко в духовку. Приготувати рис відповідно до інструкції на упаковці. Додати розморожений горошок і перемішати. Пост...