Рецепт Свинячий рулет з морквою і чорносливом
Свинячий рулет з морквою і чорносливом виглядає дуже оригінально і ефектно, тому його можна сміливо готувати на святкову вечерю, наприклад — на день народження або Новий рік.
опис приготування:
Свинячий рулет з морквою і чорносливом — смачна штука, вже давно стала класичним святковим блюдом в нашій родині. Я для приготування завжди використовую корейку — вона ідеально підходить для будь-якого роду рулетів. Поєднання свинини з морквою і чорносливом — це просто казка, тому можете не переживати — інгредієнти дійсно добре поєднуються (хоча, погоджуся, коли готувала перший раз — теж ставилася до затії скептично).
Удачі в приготуванні!
- свиняча корейка (шматок) — 1200 грам
- морква— 1 штука
- чорнослив (без кісточок) — 10-15 штук
- цибулина— 1 штука
- помідор— 1 штука
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- сіль, перець— — За смаком
чорнослив промиваємо, якщо він занадто сухий — zamachivaem з 10 хвилин в окропі.
Лук нарезаем полукольцами и обжариваем до мягкости.
Добавляем в сковороду к луку крупно тертую морковь, перемішуємо і готуємо ще 5-7 хвилин на середньому вогні.
Добавляем кубиками нарезанные помидоры, зменшуємо вогонь і тушкуємо близько 8 хвилин.
Поки овочі гасяться — разберемся с мясом. Продольно надрезаем 1/3 часть куска мяса.
приблизно 2-3 см мяса оставляем, чтобы надрезанный кусок не отвалился.
Разворачиваем кусок мяса, як книгу.
Повторяем процедуру с той стороны мяса, которая потолще (мы же разрезали кусок не пополам, а лишь на треть).
Вновь разворачиваем мясо как книжку. В підсумку, большой кусок мяса мы разрезали так, что он стал тонким, але в 3 раза больше по площади.
Щедро солим и отбиваем мясо.
Чернослив измельчаем (каждый примерно на 4 частини) и добавляем к обжаренным овощам.
солимо, перчим, перемішуємо.
Розігріваємо духовку до 200 градусів. Начинку из овощей и чернослива равномерно распределяем по куску мяса. Оставьте примерно по 1 см с краев для удобного заворачивания.
Аккуратно заворачиваем в рулет.
Закрепляем рулет пищевыми нитками, чтобы не развалился при запекании.
У сковороді розігріваємо олію, на быстром огне обжариваем наш рулет до золотистого цвета. Буквально кілька хвилин.
Слегка обжаренный рулет перекладываем в форму для запекания.
Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо 45-50 хвилин.
Готовий рулет дістаємо з духовки, пищевые нитки удаляем. Блюдо готове до подачі.
Смачного!
Подібні рецепти
Яловичина з морквою і чорносливом
Пропоную вам з родиною насолодитися сьогодні ввечері цими свинячими відбивними з запеченими овочами. розповідаю, як приготувати свинячий антрекот, який можна подати, прикрасивши свіжою зеленню. опис приготування: Для цього рецепта, звичайно, можна вибрати і інші овочі за смаком і замінити замо...
Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі
Свинина в кисло-солодкому соусі в китайському стилі вам напевно сподобається як варіант простого, але оригінального вечері. Таке блюдо можна приготувати навіть на романтичну вечерю. опис приготування: Свинина в кисло-солодкому соусі - дуже популярна страва в китайській кухні, проте у нас в рес...
Свинячий бульйон
Бульйон відмінно підійде в якості перших страв. Його готують з різних сортів м'яса (в тому числі з'єднують кілька відразу) або просто з овочів. Пропоную рецепт, як приготувати свинячий бульйон. опис приготування: Цей рецепт відрізняється тим, що для його приготування ми використовуємо свинячі ...
Свинячий холодець з соусом
Рецепт приготування холодцю зі свинини з гострим соусом з хрону, гірчиці і маринованих грибів. опис приготування: приготування холодцю — справа не трудомістка, за винятком витрат часу, адже м'ясо варити доведеться 3-4 годину. Я обіцяю, результат Вас порадує, так що закуповувати продуктами і пр...
Свинячий шашлик на грилі з медом, апельсином і рисом
Рецепт приготування шашлику зі свинини з апельсином, медом і гірчицею. Як гарнір використовується рис з горошком. опис приготування: Розігріти духовку до 100 градусів, помістити деко в духовку. Приготувати рис відповідно до інструкції на упаковці. Додати розморожений горошок і перемішати. Пост...