Рецепт Свинячий шашлик на грилі з медом, апельсином і рисом

Рецепт Свинячий шашлик на грилі з медом, апельсином і рисом
Кількість порцій: 8 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування шашлику зі свинини з апельсином, медом і гірчицею. Як гарнір використовується рис з горошком.

опис приготування:

Розігріти духовку до 100 градусів, помістити деко в духовку.

Приготувати рис відповідно до інструкції на упаковці. Додати розморожений горошок і перемішати. Поставити в духовку, щоб зберегти гарнір теплим.

Нанизати шматки свинини і апельсина на 8 шампурів, чергуючи, приправити сіллю і перцем. Нагріти гриль і змастити маслом грати. Готувати шашлик від 4 до 6 хвилин з кожного боку. Готовий шашлик викласти в духовку, щоб зберегти теплим. Змастити грати маслом, що залишилося і приготувати залишився шашлик.

У невеликій мисці збити разом мед і гірчицю, приправити сіллю і перцем. Відкласти половину соусу.

Викласти шампура на гриль і полити половиною соусу, дати постояти близько 2 хвилин, поки соус не стече. Подавати шашлики з рисом і соусом.


  • дліннозерненого білого рису— 3/4 склянки
  • замороженого горошку— 300 грам
  • свиняча вирізка— 450 грам
  • апельсин навель— 1 штука
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • рослинної олії— 4 чайних ложки
Розігріти духовку до 100 градусів, помістити деко в духовку.

Приготувати рис відповідно до інструкції на упаковці. Додати розморожений горошок і перемішати. Поставити в духовку, щоб зберегти гарнір теплим.

Нанизати шматки свинини і апельсина на 8 шампурів, чергуючи, приправити сіллю і перцем. Нагріти гриль і змастити маслом грати. Готувати шашлик від 4 до 6 хвилин з кожного боку. Готовий шашлик викласти в духовку, щоб зберегти теплим. Змастити грати маслом, що залишилося і приготувати залишився шашлик.

У невеликій мисці збити разом мед і гірчицю, приправити сіллю і перцем. Відкласти половину соусу.

Викласти шампура на гриль і полити половиною соусу, дати постояти близько 2 хвилин, поки соус не стече. Подавати шашлики з рисом і соусом.


Подібні рецепти

Свинячий антрекот

Абрикосове варення з кісточками

Пропоную вам з родиною насолодитися сьогодні ввечері цими свинячими відбивними з запеченими овочами. розповідаю, як приготувати свинячий антрекот, який можна подати, прикрасивши свіжою зеленню. опис приготування: Для цього рецепта, звичайно, можна вибрати і інші овочі за смаком і замінити замо...

Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі

Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі

Свинина в кисло-солодкому соусі в китайському стилі вам напевно сподобається як варіант простого, але оригінального вечері. Таке блюдо можна приготувати навіть на романтичну вечерю. опис приготування: Свинина в кисло-солодкому соусі - дуже популярна страва в китайській кухні, проте у нас в рес...

Свинячий рулет з морквою і чорносливом

Свинячий рулет з морквою і чорносливом

Свинячий рулет з морквою і чорносливом виглядає дуже оригінально і ефектно, тому його можна сміливо готувати на святкову вечерю, наприклад — на день народження або Новий рік. опис приготування: Свинячий рулет з морквою і чорносливом — смачна штука, вже давно стала класичним святковим блюдом в ...

Свинячий бульйон

Свинячий бульйон

Бульйон відмінно підійде в якості перших страв. Його готують з різних сортів м'яса (в тому числі з'єднують кілька відразу) або просто з овочів. Пропоную рецепт, як приготувати свинячий бульйон. опис приготування: Цей рецепт відрізняється тим, що для його приготування ми використовуємо свинячі ...

Свинячий холодець з соусом

Свинячий холодець з соусом

Рецепт приготування холодцю зі свинини з гострим соусом з хрону, гірчиці і маринованих грибів. опис приготування: приготування холодцю — справа не трудомістка, за винятком витрат часу, адже м'ясо варити доведеться 3-4 годину. Я обіцяю, результат Вас порадує, так що закуповувати продуктами і пр...