Рецепт Свинячий шашлик на грилі з медом, апельсином і рисом
Рецепт приготування шашлику зі свинини з апельсином, медом і гірчицею. Як гарнір використовується рис з горошком.
опис приготування:
Розігріти духовку до 100 градусів, помістити деко в духовку.
Приготувати рис відповідно до інструкції на упаковці. Додати розморожений горошок і перемішати. Поставити в духовку, щоб зберегти гарнір теплим.
Нанизати шматки свинини і апельсина на 8 шампурів, чергуючи, приправити сіллю і перцем. Нагріти гриль і змастити маслом грати. Готувати шашлик від 4 до 6 хвилин з кожного боку. Готовий шашлик викласти в духовку, щоб зберегти теплим. Змастити грати маслом, що залишилося і приготувати залишився шашлик.
У невеликій мисці збити разом мед і гірчицю, приправити сіллю і перцем. Відкласти половину соусу.
Викласти шампура на гриль і полити половиною соусу, дати постояти близько 2 хвилин, поки соус не стече. Подавати шашлики з рисом і соусом.
- дліннозерненого білого рису— 3/4 склянки
- замороженого горошку— 300 грам
- свиняча вирізка— 450 грам
- апельсин навель— 1 штука
- сіль і мелений перець— — За смаком
- рослинної олії— 4 чайних ложки
Приготувати рис відповідно до інструкції на упаковці. Додати розморожений горошок і перемішати. Поставити в духовку, щоб зберегти гарнір теплим.
Нанизати шматки свинини і апельсина на 8 шампурів, чергуючи, приправити сіллю і перцем. Нагріти гриль і змастити маслом грати. Готувати шашлик від 4 до 6 хвилин з кожного боку. Готовий шашлик викласти в духовку, щоб зберегти теплим. Змастити грати маслом, що залишилося і приготувати залишився шашлик.
У невеликій мисці збити разом мед і гірчицю, приправити сіллю і перцем. Відкласти половину соусу.
Викласти шампура на гриль і полити половиною соусу, дати постояти близько 2 хвилин, поки соус не стече. Подавати шашлики з рисом і соусом.
Подібні рецепти
Абрикосове варення з кісточками
Пропоную вам з родиною насолодитися сьогодні ввечері цими свинячими відбивними з запеченими овочами. розповідаю, як приготувати свинячий антрекот, який можна подати, прикрасивши свіжою зеленню. опис приготування: Для цього рецепта, звичайно, можна вибрати і інші овочі за смаком і замінити замо...
Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі
Свинина в кисло-солодкому соусі в китайському стилі вам напевно сподобається як варіант простого, але оригінального вечері. Таке блюдо можна приготувати навіть на романтичну вечерю. опис приготування: Свинина в кисло-солодкому соусі - дуже популярна страва в китайській кухні, проте у нас в рес...
Свинячий рулет з морквою і чорносливом
Свинячий рулет з морквою і чорносливом виглядає дуже оригінально і ефектно, тому його можна сміливо готувати на святкову вечерю, наприклад — на день народження або Новий рік. опис приготування: Свинячий рулет з морквою і чорносливом — смачна штука, вже давно стала класичним святковим блюдом в ...
Свинячий бульйон
Бульйон відмінно підійде в якості перших страв. Його готують з різних сортів м'яса (в тому числі з'єднують кілька відразу) або просто з овочів. Пропоную рецепт, як приготувати свинячий бульйон. опис приготування: Цей рецепт відрізняється тим, що для його приготування ми використовуємо свинячі ...
Свинячий холодець з соусом
Рецепт приготування холодцю зі свинини з гострим соусом з хрону, гірчиці і маринованих грибів. опис приготування: приготування холодцю — справа не трудомістка, за винятком витрат часу, адже м'ясо варити доведеться 3-4 годину. Я обіцяю, результат Вас порадує, так що закуповувати продуктами і пр...