Рецепт Свинячий шніцель з кремовим соусом
Свинячий шніцель з кремовим соусом - це відмінний спосіб урізноманітнити домашній раціон. Тонко відбиті шматочки свинини, засмажені в скоринці з борошна, яйця і панірувальних сухарів…гості будуть в захваті!
опис приготування:
Практично жоден святковий стіл не обходиться без м'яса, та й простий вечерю в колі сім'ї прикрасить шніцель зі свинини в духовці. Ця страва готують з будь-якого м'яса, але особливо соковитим і смачним воно виходить зі свинини. Такі шніцелі з свинини обов'язково сподобаються всім гостям і не віднімуть у вас багато часу на приготування.
- свинячі відбивні— 6 штук
- яйце— 1 штука
- борошно— 1/4 склянки
- вода— 1 Ст. ложка
- Панірувальні сухарі— 3/4 склянки
- паприка мелена— 1 Чайна ложка
- петрушка— 1 Чайна ложка
- крем— 1/2 склянки
- кріп— 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія— 3 Ст. ложки
- сіль, перець— За смаком
2. відбийте м'ясо, щоб вийшли відбивні. Приправте сіллю і перцем.
3. У мисочці змішайте панірувальні сухарі, Петрушка і перець. В окремій мисці збийте яйця і воду виделкою.
4. Обваляйте м'ясо спочатку в борошні, потім в яйцях, а після в панірувальних сухарях. Обсмажте його на розігрітій олії в сковороді.
5. готуйте шніцель 5 хвилин з кожного боку до готовності.
6. У сотейнику змішайте борошно і бульйон. Доведіть бульйон до кипіння, додайте сметану, кріп, сіль і перець за смаком. Варіть соус до тих пір, поки він не загусне, але не дайте йому закипіти, тому як сметана може згорнутися.
Подавайте свинячий шніцель з кремовим соусом.
Подібні рецепти
Шведські фрикадельки з кремовим соусом
Рецепт приготування холодцю зі свинини з гострим соусом з хрону, гірчиці і маринованих грибів. опис приготування: приготування холодцю — справа не трудомістка, за винятком витрат часу, адже м'ясо варити доведеться 3-4 годину. Я обіцяю, результат Вас порадує, так що закуповувати продуктами і пр...
Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі
Свинина в кисло-солодкому соусі в китайському стилі вам напевно сподобається як варіант простого, але оригінального вечері. Таке блюдо можна приготувати навіть на романтичну вечерю. опис приготування: Свинина в кисло-солодкому соусі - дуже популярна страва в китайській кухні, проте у нас в рес...
Свинячий рулет з морквою і чорносливом
Свинячий рулет з морквою і чорносливом виглядає дуже оригінально і ефектно, тому його можна сміливо готувати на святкову вечерю, наприклад — на день народження або Новий рік. опис приготування: Свинячий рулет з морквою і чорносливом — смачна штука, вже давно стала класичним святковим блюдом в ...
Свинячий антрекот
Пропоную вам з родиною насолодитися сьогодні ввечері цими свинячими відбивними з запеченими овочами. розповідаю, як приготувати свинячий антрекот, який можна подати, прикрасивши свіжою зеленню. опис приготування: Для цього рецепта, звичайно, можна вибрати і інші овочі за смаком і замінити замо...
Свинячий бульйон
Бульйон відмінно підійде в якості перших страв. Його готують з різних сортів м'яса (в тому числі з'єднують кілька відразу) або просто з овочів. Пропоную рецепт, як приготувати свинячий бульйон. опис приготування: Цей рецепт відрізняється тим, що для його приготування ми використовуємо свинячі ...