Рецепт Свинячий шніцель з кремовим соусом

Рецепт Свинячий шніцель з кремовим соусом
Кількість порцій: 6 Час приготування: 25 хв.
Свинячий шніцель з кремовим соусом - це відмінний спосіб урізноманітнити домашній раціон. Тонко відбиті шматочки свинини, засмажені в скоринці з борошна, яйця і панірувальних сухарів…гості будуть в захваті!

опис приготування:

Практично жоден святковий стіл не обходиться без м'яса, та й простий вечерю в колі сім'ї прикрасить шніцель зі свинини в духовці. Ця страва готують з будь-якого м'яса, але особливо соковитим і смачним воно виходить зі свинини. Такі шніцелі з свинини обов'язково сподобаються всім гостям і не віднімуть у вас багато часу на приготування.

  • свинячі відбивні— 6 штук
  • яйце— 1 штука
  • борошно— 1/4 склянки
  • вода— 1 Ст. ложка
  • Панірувальні сухарі— 3/4 склянки
  • паприка мелена— 1 Чайна ложка
  • петрушка— 1 Чайна ложка
  • крем— 1/2 склянки
  • кріп— 1/2 чайних ложки
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • сіль, перець— За смаком
Свинячий шніцель з кремовим соусом - фото крок 1 1. Помістіть кожну м'ясну частину в пакет для того, щоб добре його відбити молотком.

Свинячий шніцель з кремовим соусом - фото крок 2 2. відбийте м'ясо, щоб вийшли відбивні. Приправте сіллю і перцем.

Свинячий шніцель з кремовим соусом - фото крок 3 3. У мисочці змішайте панірувальні сухарі, Петрушка і перець. В окремій мисці збийте яйця і воду виделкою.

Свинячий шніцель з кремовим соусом - фото крок 4 4. Обваляйте м'ясо спочатку в борошні, потім в яйцях, а після в панірувальних сухарях. Обсмажте його на розігрітій олії в сковороді.

Свинячий шніцель з кремовим соусом - фото крок 5 5. готуйте шніцель 5 хвилин з кожного боку до готовності.

Свинячий шніцель з кремовим соусом - фото крок 6 6. У сотейнику змішайте борошно і бульйон. Доведіть бульйон до кипіння, додайте сметану, кріп, сіль і перець за смаком. Варіть соус до тих пір, поки він не загусне, але не дайте йому закипіти, тому як сметана може згорнутися.
Подавайте свинячий шніцель з кремовим соусом.

Подібні рецепти

Свинячий холодець з соусом

Шведські фрикадельки з кремовим соусом

Рецепт приготування холодцю зі свинини з гострим соусом з хрону, гірчиці і маринованих грибів. опис приготування: приготування холодцю — справа не трудомістка, за винятком витрат часу, адже м'ясо варити доведеться 3-4 годину. Я обіцяю, результат Вас порадує, так що закуповувати продуктами і пр...

Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі

Свинячий гуляш в кисло-солодкому соусі

Свинина в кисло-солодкому соусі в китайському стилі вам напевно сподобається як варіант простого, але оригінального вечері. Таке блюдо можна приготувати навіть на романтичну вечерю. опис приготування: Свинина в кисло-солодкому соусі - дуже популярна страва в китайській кухні, проте у нас в рес...

Свинячий рулет з морквою і чорносливом

Свинячий рулет з морквою і чорносливом

Свинячий рулет з морквою і чорносливом виглядає дуже оригінально і ефектно, тому його можна сміливо готувати на святкову вечерю, наприклад — на день народження або Новий рік. опис приготування: Свинячий рулет з морквою і чорносливом — смачна штука, вже давно стала класичним святковим блюдом в ...

Свинячий антрекот

Свинячий антрекот

Пропоную вам з родиною насолодитися сьогодні ввечері цими свинячими відбивними з запеченими овочами. розповідаю, як приготувати свинячий антрекот, який можна подати, прикрасивши свіжою зеленню. опис приготування: Для цього рецепта, звичайно, можна вибрати і інші овочі за смаком і замінити замо...

Свинячий бульйон

Свинячий бульйон

Бульйон відмінно підійде в якості перших страв. Його готують з різних сортів м'яса (в тому числі з'єднують кілька відразу) або просто з овочів. Пропоную рецепт, як приготувати свинячий бульйон. опис приготування: Цей рецепт відрізняється тим, що для його приготування ми використовуємо свинячі ...