Рецепт Сырные сконы
Вкуснейшая несладкая выпечка с большим обилием сыра! Можно подать такие сконы к горячим блюдам как альтернативу хлебу или в качестве перекуса с чаем, кави або молоком. Любителям сыра посвящается!
опис приготування:
Предлагаю приготовить сырные сконы и побаловать себя и своих близких этой ароматной, румяной и очень вкусной домашней выпечкой. Готовятся они достаточно быстро и очень легко, впорається навіть новачок на кухні. мінімум інгредієнтів, а вот результат великолепный. Сир підійде будь-який, который можно натереть на терке. Но отдавайте предпочтение хорошим любимым сортам, ведь от качества сыра будет зависеть вкус готовых сконов.
- борошно— 140 грам
- сир— 200 грам
- Вершкове масло— 30 грам
- кефір— 120 мілілітрів
- Розпушувач тіста— 1 Чайна ложка
- сода— 0,25 чайних ложки
- сіль— 0,5 чайних ложки
з'єднайте борошно, сіль, соду і розпушувач.
Добавьте нарезанное кубиками сливочное масло и перетрите все руками до состояния крошек.
додайте кефір.
І тертий на крупній тертці сир.
Замісити м'яке тісто, яке не липне до рук.
Переложите сырное тесто на пергамент или силиконовый коврик и придайте ему форму лепешки, товщиною близько 1,5 см. Розріжте корж на 8 сегментов и смажьте верх кефиром. випікайте при 200 градусах близько 20 хвилин або до рум'яного верху. Аромат в это время будет на кухне умопомрачительный!
Сирные сконы готовы.
Подавать рекомендую в теплом виде, пока выпечка мягкая, а сыр тянется.
Смачного!
Подібні рецепти
Мариновані лисички з яблучним оцтом
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...
Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...
Сирники з рікотти
Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...
Товсті пишні млинці на кефірі
Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...