Рецепт Сырные сконы

Рецепт Сырные сконы
Кількість порцій: 8 Час приготування: 40 хв.
Вкуснейшая несладкая выпечка с большим обилием сыра! Можно подать такие сконы к горячим блюдам как альтернативу хлебу или в качестве перекуса с чаем, кави або молоком. Любителям сыра посвящается!

опис приготування:

Предлагаю приготовить сырные сконы и побаловать себя и своих близких этой ароматной, румяной и очень вкусной домашней выпечкой. Готовятся они достаточно быстро и очень легко, впорається навіть новачок на кухні. мінімум інгредієнтів, а вот результат великолепный. Сир підійде будь-який, который можно натереть на терке. Но отдавайте предпочтение хорошим любимым сортам, ведь от качества сыра будет зависеть вкус готовых сконов.

  • борошно— 140 грам
  • сир— 200 грам
  • Вершкове масло— 30 грам
  • кефір— 120 мілілітрів
  • Розпушувач тіста— 1 Чайна ложка
  • сода— 0,25 чайних ложки
  • сіль— 0,5 чайних ложки
Сирные сконы - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Сирные сконы - фото крок 2 з'єднайте борошно, сіль, соду і розпушувач.

Сирные сконы - фото крок 3 Добавьте нарезанное кубиками сливочное масло и перетрите все руками до состояния крошек.

Сирные сконы - фото крок 4 додайте кефір.

Сирные сконы - фото крок 5 І тертий на крупній тертці сир.

Сирные сконы - фото крок 6 Замісити м'яке тісто, яке не липне до рук.

Сирные сконы - фото крок 7 Переложите сырное тесто на пергамент или силиконовый коврик и придайте ему форму лепешки, товщиною близько 1,5 см. Розріжте корж на 8 сегментов и смажьте верх кефиром. випікайте при 200 градусах близько 20 хвилин або до рум'яного верху. Аромат в это время будет на кухне умопомрачительный!

Сирные сконы - фото крок 8 Сирные сконы готовы.

Сирные сконы - фото крок 9 Подавать рекомендую в теплом виде, пока выпечка мягкая, а сыр тянется.

Сирные сконы - фото крок 10 Смачного!

Подібні рецепти

Морозиво з банана і молока

Мариновані лисички з яблучним оцтом

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...

Товсті пишні млинці на кефірі

Товсті пишні млинці на кефірі

Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...