Рецепт Табула зі смаженими помідорами

Рецепт Табула зі смаженими помідорами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рецепт приготування східного салату з крупою булгур, смаженими помідорами, базиліком, м'ятою, петрушкою і цибулею.

опис приготування:

Розігріти духовку до 220 градусів. Помістити булгур у жароміцних миску, додати склянку окропу і перемішати. Щільно закрити і поставити в холодильник, поки рідина не вбереться, з 1 час.

Змішати булгур з рубаною зеленню. Перемішати помідори з часником, оцтом, 1 чайною ложкою олії і 2 столовими ложки нарізаної зелені. Викласти на аркуші для випічки і випікати, поки помідори не почнуть пом'якшуватися, близько 12 хвилин. дати охолонути.

Додати до булугур запечену томатну суміш, що залишилася нарізану зелень, Зелена цибуля, лимонний сік, сіль, перець і залишилися 2 чайні ложки масла. акуратно перемішати. Прикрасити листям зелені і подавати.


  • крупы булгур— 1 Склянка
  • окропу— 1 Склянка
  • помідора— 300 грам(нарізаних скибочками)
  • часнику— 1 зубчик
  • винного оцту— 2 Ст. ложки
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • зелених цибулі— 2 штуки
  • лимон— 1 штука(сік)
  • солі— 1 1/2 чайних ложки
  • мелений перець— — За смаком
Розігріти духовку до 220 градусів. Помістити булгур у жароміцних миску, додати склянку окропу і перемішати. Щільно закрити і поставити в холодильник, поки рідина не вбереться, з 1 час.

Змішати булгур з рубаною зеленню. Перемішати помідори з часником, оцтом, 1 чайною ложкою олії і 2 столовими ложки нарізаної зелені. Викласти на аркуші для випічки і випікати, поки помідори не почнуть пом'якшуватися, близько 12 хвилин. дати охолонути.

Додати до булугур запечену томатну суміш, що залишилася нарізану зелень, Зелена цибуля, лимонний сік, сіль, перець і залишилися 2 чайні ложки масла. акуратно перемішати. Прикрасити листям зелені і подавати.


Подібні рецепти

Морозиво з банана і молока

Молочний коктейль з морозивом

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...

Товсті пишні млинці на кефірі

Товсті пишні млинці на кефірі

Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...