Рецепт Таїландський соус

Рецепт Таїландський соус
Кількість порцій: 10 Час приготування: 30 хв.
Усе, хто був у Таїланді і пробував місцеву кухню, звичайно знають, що там люблять страви погостріше. А все це завдяки соусів. Їх є безліч, але деякі дуже популярні і смачні.

опис приготування:

Пропоную вам рецепт, як приготувати таїландський соус в кращих традиціях. гострий, але зі солодкуватої ноткою. Його можна залити в банку і використовувати протягом довгого часу з різними стравами. Обов'язково спробуйте приготувати!

  • Солодкий червоний перець— 1 штука
  • Перець чилі— 4 штуки
  • Червоний гострий перець— 4 штуки
  • часник— 4 зубчики
  • рідкий мед— 200 грам
  • фруктовий оцет— 200 грам
  • імбирний корінь— 50 грам
  • Світлий соєвий соус— 4 Ст. ложки
  • Темний соєвий соус— 1 Ст. ложка
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
таїландський соус - фото крок 1 З солодкого перцю видалити все насіння і підкладку, нарізати кубиками. Чилі і гострий перець теж очистити, видалити насіння і крупно нарубати. Часник почистити і розділити зубчики навпіл.

таїландський соус - фото крок 2 Суміш з трьох видів перцю, часнику, темного і світлого соєвих соусів подрібнити в кухонному комбайні, але не до стану пюре.

таїландський соус - фото крок 3 Імбирний корінь почистити і відбити, щоб пішов специфічний запах.

таїландський соус - фото крок 4 У каструлю засипати овочеву суміш з комбайна, імбирний корінь, мед, фруктовий оцет, рослинна олія, цукор і сіль. варити, помішуючи, до загустіння соусу.

таїландський соус - фото крок 5 Витягнути імбирний корінь - і можна подавати соус до столу. А можна ще раз вдатися до допомоги блендера, так соус стане ще однорідніше.

Подібні рецепти

Морозиво з банана і молока

Грузинський горіховий соус (простий рецепт)

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...

Товсті пишні млинці на кефірі

Товсті пишні млинці на кефірі

Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...