Рецепт Тако з квасолею

Рецепт Тако з квасолею
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
так — традиційне мексиканське блюдо. Воно складається з коржі тортильи з начинкою. Варіантів начинок безліч, я пропоную приготувати тако з пряною квасолею в хрусткою пшеничного коржі. Такий варіант ідеально підійде в якості ситного, але не важкого обіду або вечері.

опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати тако з квасолею. Замість квасолі можна взяти нут, а також додати свіжі помідорои черрі і оливки.

  • пшеничні коржики— 8 штук
  • Кукурудза консервована— 0,5 банки
  • Червона квасоля консервована— 0,5 банки
  • Біла квасоля консервована— 0,5 банки
  • маслини— 60 грам
  • пісний майонез— 5 Ст. ложок
  • вода— 1 Ст. ложка
  • Лимонний сік— 1 Ст. ложка
  • сіль— За смаком
  • подрібнені томати— 0,5 банки
  • салатні листя— 8 штук
  • паприка— За смаком
  • Koriandr— За смаком
  • Перець чилі— За смаком
  • куркума— За смаком
  • сухий часник— За смаком
  • сухий цибулю— За смаком
Тако з квасолею - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Тако з квасолею - фото крок 2 У каструлю з товстим дном вилийте подрібнені томати. На середньому вогні уварити їх, щоб зайва рідина випарувалася.

Тако з квасолею - фото крок 3 Пшеничні коржики підвісьте на решітку і запікайте в духовці 6-7 хвилин при температурі 200 градусів.

Тако з квасолею - фото крок 4 Після цього коржі стануть хрусткими і будуть тримати форму.

Тако з квасолею - фото крок 5 Додайте в каструлю квасоля і спеції, приправити сіллю. Прогрійте суміш ще 5 хвилин. В кінці додайте кукурудзу і нарізані маслини, перемішайте начинку і зніміть з плити.

Тако з квасолею - фото крок 6 Пісний майонез змішайте з лимонним соком і водою. Додати сіль за смаком.

Тако з квасолею - фото крок 7 Тепер зберіть тако: в пшеничні коржі вкладіть листя салату, потім начинку з квасолі. Зверху полийте соусом.

Тако з квасолею - фото крок 8 Тако з квасолею готові, смачного!

Подібні рецепти

Тако з яловичим мовою

Тако з куркою

Рецепт приготування Тако з яловичим мовою. Дуже смачно. Спробуйте - не пошкодуєте. опис приготування: Покласти яловичий язик в каструлю і залити водою. Додати цибулю скибочками, часник і лавровий лист. приправити сіллю. Накрити кришкою і варити на слабкому вогні ніч або 8 годин. Дістати мову і...

Тако з пекінською капустою

Тако з пекінською капустою

Тако це мексиканський аналог американського хот-дога або звичної нам шаурми — прісна тонка коржик Тортилла використовується для того, щоб звернути в неї начинку з м'яса або риби і овочів. кількість порцій: 6 прісні коржі Тортилли— 6 штук(купити готові або спекти самостійно) пекінська капуста— 0...

Тарілочки тако з яловичиною

Тарілочки тако з яловичиною

Тарілочки тако з яловичиною — це дуже смачна і ситна закуска, популярна в мексиканській традиційної кухні. Втім, не потрібно бути мексиканцем, щоб смачно готувати цю закуску. опис приготування: Тарілочки тако з яловичиною — це просто ідеальна закуска. На будь-якому столі вона виглядає дуже свя...

Свинина з білою квасолею

Свинина з білою квасолею

Рецепт приготування смаженої свинини з цибулею, болгарським перцем, розмарином і білою квасолею. опис приготування: нагріти 1 столову ложку масла в середній сковороді на середньому вогні. Додати цибулю, солодкий перець, розмарин, приправити сіллю і перцем. готувати, часто помішуючи, поки цибул...

Свинина з чилі, квасолею і помідорами

Свинина з чилі, квасолею і помідорами

Рецепт приготування свинини з чилі, часником прянощами, квасолею і помідорами. опис приготування: Розігріти духовку до 150 градусів. Викласти чилі і часник на аркуші для випічки. Випікати до м'якості, 5 хвилин. Дати трохи охолонути. Нарізати чилі на шматки, видалити стебла і насіння. Додати в ...