Рецепт Тако з пекінською капустою

Рецепт Тако з пекінською капустою
Час приготування: 30 хв.
Тако це мексиканський аналог американського хот-дога або звичної нам шаурми — прісна тонка коржик Тортилла використовується для того, щоб звернути в неї начинку з м'яса або риби і овочів.

кількість порцій: 6
  • прісні коржі Тортилли— 6 штук(купити готові або спекти самостійно)
  • пекінська капуста— 0,5 штуки(маленька головка)
  • зелень весняна— 1 Склянка(рубана)
  • цибуля— 1 штука(білий або червоний)
  • основна начинка— 3 склянки(тушковане або запечене до повної готовності м'ясо, риба або твердий сир)
  • соус— 6 Ст. ложок(будь-який улюблений соус або майонез)
Тако з пекінською капустою - фото крок 1 Відрізати від пекінської капусти нижню третину з жорсткими стеблами і відкласти (цю частину можна використовувати в рагу), м'яку частину капусти порубати не надто дрібними шматками.

Тако з пекінською капустою - фото крок 2 зелень помити, обтрусити від сирої води (або дати просохнути на рушник) і порубати не особливо дрібно. використовуйте зелень, смак якої любите найбільше — петрушку, Kinzu, кріп, базилік тощо.

Тако з пекінською капустою - фото крок 3 Якщо ви використовуєте м'ясо або рибу для начинки, то витягніть все кістки, розімніть філе виделкою або пропустіть через м'ясорубку, а потім змішайте з соусом. Зручно використовувати смажений фарш. Якщо робите сирний тако, то потріть сир на великій тертці, і змішайте з соусом.

Тако з пекінською капустою - фото крок 4 Тепер саме час змішати зелень і основну начинку, розділити її на 6 рівних частин і розкласти всередину зігнутих навпіл тортіллок. Зверху посипати рубаною капустою (вона набагато смачніше традиційного салату), прикрасити зеленню, викласти на тарілки і подавати до столу.

Подібні рецепти

Тако з квасолею

Сало в цибулинні в мультиварці

так — традиційне мексиканське блюдо. Воно складається з коржі тортильи з начинкою. Варіантів начинок безліч, я пропоную приготувати тако з пряною квасолею в хрусткою пшеничного коржі. Такий варіант ідеально підійде в якості ситного, але не важкого обіду або вечері. опис приготування: Нижче я р...

Тако з яловичим мовою

Тако з яловичим мовою

Рецепт приготування Тако з яловичим мовою. Дуже смачно. Спробуйте - не пошкодуєте. опис приготування: Покласти яловичий язик в каструлю і залити водою. Додати цибулю скибочками, часник і лавровий лист. приправити сіллю. Накрити кришкою і варити на слабкому вогні ніч або 8 годин. Дістати мову і...

Тарілочки тако з яловичиною

Тарілочки тако з яловичиною

Тарілочки тако з яловичиною — це дуже смачна і ситна закуска, популярна в мексиканській традиційної кухні. Втім, не потрібно бути мексиканцем, щоб смачно готувати цю закуску. опис приготування: Тарілочки тако з яловичиною — це просто ідеальна закуска. На будь-якому столі вона виглядає дуже свя...

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту...

Свинина, тушкована з квашеною капустою

Свинина, тушкована з квашеною капустою

Зимова страва для тих, хто любить квашену капусту. Відмінний ситний обід або вечерю можна приготувати з свинини і квашеної капусти. Блюдо цілком самостійне, але до нього можна подати відварну картоплю. опис приготування: Найчастіше ми використовуємо квашену капусту для приготування салатів або...