Рецепт Такос з гуакамоле і кукурудзою

Рецепт Такос з гуакамоле і кукурудзою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рецепт приготування мексиканських коржів з Пюріровать м'якоттю авокадо, кукурудзою, кмином, яловичиною, цибулею, часником і солодким болгарським перцем.

опис приготування:

Коржі з маринованої яловичиною і овочами ідеальні для перекусу.

  • соку лайма— 2 Ст. ложки
  • меленого кмину— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • чорного перцю— 1/4 чайних ложки
  • яловичини— 450 грам
  • лука— 1/2 склянки
  • часнику— 2 зубчики
  • Для начинки: оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • авокадо— 2 штуки
  • соку лайма— 1 Ст. ложка
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • чорного перцю— 1/4 чайних ложки
  • м'які коржі тортільяс— 4 штуки
Такос з гуакамоле і кукурудзою - фото крок 1 1. нарізати цибулю, подрібнити часник. Змішати оливкову олію, сік лайма, кмин, сіль і перець в невеликій мисці, використовуючи віник. змішати яловичину, нарізану цибулю і подрібнений часник в великому мішку, залити приготовленим маринадом. струснути мішок, щоб маринад рівномірно покривав м'ясо. Закрити мішок і поставити в холодильник маринуватися на 1 час.

Такос з гуакамоле і кукурудзою - фото крок 2 2. Нагріти оливкова олія в сковороді на середньому вогні. Обсмажити яловичину до коричневого кольору, близько 3 хвилин з кожного боку. Викласти на обробну дошку і дати охолонути протягом 5 хвилин. Нарізати тонкими скибочками по діагоналі.

Такос з гуакамоле і кукурудзою - фото крок 3 3. приготувати гаукамоле. Очистити і нарізати авокадо. змішати авокадо, сік лайма, сіль і чорний перець в невеликій мисці виделкою до консистенції пюре.

Такос з гуакамоле і кукурудзою - фото крок 4 4. Дрібно нарізати болгарський перець. Змішати кукурудзу і болгарський перець в невеликій мисці.

Такос з гуакамоле і кукурудзою - фото крок 5 5. Викласти скибочки яловичини, гуакамоле і кукурудзу з перцем в коржі. Загорнути і подавати гарячими.

Подібні рецепти

Такос з кукурудзою, редис і кабачки

Кабачки на мангале

Рецепт приготування такос з редискою, цукіні, кукурудзою, цибулею, часником, кінзою і солоним сиром. опис приготування: Ви можете подавати такос з сальсою, гарячим соусом, кінзою, сметаною, нарізаними кубиками помідорами, червоною цибулею, маринованим перцем халапеньо, нашаткованою капустою і ...

Такос Хеллоуїн

Такос Хеллоуїн

Рецепт приготування святкового американського блюда з яловичини. кількість порцій: 2-3 фарш із яловичини— 1/2 кілограма хлібні крихти— 1/2 склянки приправа до м'яса— 1 штука крем— 1/2 склянки маслини— 3 штуки(нарізати) сіль— 1 штука перець— 1 штука цибульний порошок— 1 Ст. ложка салат— 1 штука ...

Такос з сочевицею

Такос з сочевицею

Тако - блюдо мексиканської кухні, що представляє собою закуску з коржі тортільяс, згорнутої конвертиком і заповненої різноманітною начинкою. опис приготування: Сочевиця дуже ситна і корисна, тому звичайна закуска з нею перетворюється в живильне блюдо, багате білками і клітковиною. оливкового...

Такос з яловичиною

Такос з яловичиною

Рецепт приготування тако з кукурудзяних коржів з яловичим стейком в маринаді з винного оцту, соку лайма, кмину, порошку чилі і часнику. опис приготування: Тако - традиційне мексиканське блюдо, що складається з кукурудзяних або пшеничних коржів з різноманітною начинкою: це можуть бути яловичина...

Такос з куркою

Такос з куркою

Рецепт приготування такос з курячими грудками, перцем чилі, салатом, помідорами і сиром. опис приготування: Такос - блюдо мексиканської кухні швидкого приготування з кукурудзяних коржів з начинкою. Замість курки ви можете використовувати індичку. кукурудзяних коржів— 16 штук курячих грудки— ...