Рецепт Такос з креветками

Рецепт Такос з креветками
Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування закуски з кукурудзяних коржів з смаженими креветками і салатом з капусти, халапеньо, майонезу і кінзи. Смачна мексиканська закуска готується дуже швидко, почастуєте своїх друзів.

кількість порцій: 8-9
  • ріпакової олії— 2 Ст. ложки
  • очищених креветок— 650 грам
  • банку мексиканського томатного соусу або соусу Енчілада— 1 штука(180 г)
  • кмину— 1/2 чайних ложки
  • капустини— 1/2 штуки(салат)
  • качана фіолетовою капусти— 1/2 штуки(салат)
  • халапеньо— 1 штука(салат)
  • білого оцту— 1 Чайна ложка(салат)
  • цукру— 1 Ст. ложка(салат)
  • солі— 1/4 чайних ложки(салат)
  • кайенского перцю— 1/4 чайних ложки(салат)
  • пучка кінзи— 1/2 штуки(салат)
  • підігрітих кукурудзяних коржів— 16 штук(додатково)
  • Піко-де Гало, скибочки авокадо, часточки лайма— За смаком(додатково)
Такос з креветками - фото крок 1 1. приготувати салат. Змішати нашатковану капусту і нарізану перець халапеньо в мисці.

Такос з креветками - фото крок 2 2. В окремому посуді змішати молоко, майонез, оцет, цукор, сіль і кайенский перець.

Такос з креветками - фото крок 3 3. Залити капусту з халапеньйо приготовленої заправкою і перемішати. Накрити кришкою і поставити в холодильник на пару годин. Перед подачею на стіл перемішати салат з нарізаною зеленню кінзи.

Такос з креветками - фото крок 4 4. приготувати креветки. Нагріти рапсове масло у важкій сковороді на сильному вогні. Додати креветки, перемішати і смажити, поки вони не перестануть бути прозорими.

Такос з креветками - фото крок 5 5. Зменшити вогонь до повільного і додати томатний соус, перемішати. Перемішати з кмином і готувати ще 1-2 хвилини, потім зняти з вогню.

Такос з креветками - фото крок 6 6. Викласти на підігріті кукурудзяні коржі смажені креветки, капустяний салат, піко-де-Гальо і скибочки авокадо, віджати зверху сік лайма.

Подібні рецепти

Такос з сочевицею

Брокколі з сиром в горщику

Тако - блюдо мексиканської кухні, що представляє собою закуску з коржі тортільяс, згорнутої конвертиком і заповненої різноманітною начинкою. опис приготування: Сочевиця дуже ситна і корисна, тому звичайна закуска з нею перетворюється в живильне блюдо, багате білками і клітковиною. оливкового...

Такос з яловичиною

Такос з яловичиною

Рецепт приготування тако з кукурудзяних коржів з яловичим стейком в маринаді з винного оцту, соку лайма, кмину, порошку чилі і часнику. опис приготування: Тако - традиційне мексиканське блюдо, що складається з кукурудзяних або пшеничних коржів з різноманітною начинкою: це можуть бути яловичина...

Такос з гуакамоле і кукурудзою

Такос з гуакамоле і кукурудзою

Рецепт приготування мексиканських коржів з Пюріровать м'якоттю авокадо, кукурудзою, кмином, яловичиною, цибулею, часником і солодким болгарським перцем. опис приготування: Коржі з маринованої яловичиною і овочами ідеальні для перекусу. соку лайма— 2 Ст. ложки меленого кмину— 1/2 чайних ложк...

Такос з куркою

Такос з куркою

Рецепт приготування такос з курячими грудками, перцем чилі, салатом, помідорами і сиром. опис приготування: Такос - блюдо мексиканської кухні швидкого приготування з кукурудзяних коржів з начинкою. Замість курки ви можете використовувати індичку. кукурудзяних коржів— 16 штук курячих грудки— ...

Такос з пряною яловичиною

Такос з пряною яловичиною

Готуємо мексиканський такос — тонкі пшеничні коржі (тортильяс) з начинкою з яловичини в кориандре і овочів. опис приготування: Спочатку приготуємо коржі. Борошно просіваємо з сіллю, додаємо в борошно свинячий жир і добре розтираємо. Потроху вливаємо 0,25 склянки теплої води і замішуємо тісто. ...