Рецепт Такос з кукурудзою, редис і кабачки

Рецепт Такос з кукурудзою, редис і кабачки
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування такос з редискою, цукіні, кукурудзою, цибулею, часником, кінзою і солоним сиром.

опис приготування:

Ви можете подавати такос з сальсою, гарячим соусом, кінзою, сметаною, нарізаними кубиками помідорами, червоною цибулею, маринованим перцем халапеньо, нашаткованою капустою і зеленою цибулею, скибочками авокадо, тертим або розсипчастим солоним сиром.

  • redisa— 220 грам
  • цукіні— 1 штука
  • лайма— 2 штуки
  • сіль— — За смаком
  • початка кукурузы— 4 штуки
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • білий лук— 1 штука
  • часнику— 2 зубчики
  • кінзи або петрушки— 3 Ст. ложки
  • порошку чилі— 1/4 чайних ложки
  • кукурудзяних коржів— 10-12 штук
Такос з кукурудзою, редис і кабачки - фото крок 1 1. Нарізати редис і цукіні на дрібні шматочки. Дрібно нарізати цибулю. подрібнити кінзу. Перемішати редис і цукіні разом. Вичавити сік половини лайма над редискою і посолити за смаком. Додати більше соку лайма, якщо хочете. Відставити в сторону.

Такос з кукурудзою, редис і кабачки - фото крок 2 2. На гарячому грилі або відкритому газовому полум'я обсмажити 2 качана кукурудзи до появи чорних плям.

Такос з кукурудзою, редис і кабачки - фото крок 3 3. Коли кукурудза охолоне, витягти зерна, використовуючи великий ніж і резерву. Витягти зерна з двох, що залишилися сирих качанів кукурудзи.

Такос з кукурудзою, редис і кабачки - фото крок 4 4. Нагріти велику сковороду на середньому вогні. Розтопити вершкове масло і оливкову олію разом, додати цибулю. Готувати цибулю протягом 5 хвилин, поки не пом'якшиться. Додати часник і готувати ще 1 хвилину.

Такос з кукурудзою, редис і кабачки - фото крок 5 5. Додати сирі зерна кукурудзи і смажити від 3 до 5 хвилин. Додати обвуглені зерна кукурудзи в суміш і перемішати. Вичавити сік від одного лайма на овочеву суміш. Перемішати з сіллю і порошком чилі. Перемішати з рубаною зеленню, якщо використовуєте її.

Такос з кукурудзою, редис і кабачки - фото крок 6 6. Ви можете нагріти коржі одним з двох способів. Ви можете обернути їх в фольгу і помістити в теплу духовку (120градусів) з 15 хвилин. Або можете нагріти сковороду з оливковою олією на сильному вогні і обсмажити кожен коржик протягом приблизно від 30 секунд до 1 хвилини з кожного боку, поки вона злегка не вздуется.
Заповніть кожен коржик декількома маленькими ложками кукурудзяного суміші. Посипати тертим сиром і сумішшю редису і цукіні. Половину лайма нарізати скибочками і прикрасити коржі.

Подібні рецепти

Такос з гуакамоле і кукурудзою

Редис на зиму

Рецепт приготування мексиканських коржів з Пюріровать м'якоттю авокадо, кукурудзою, кмином, яловичиною, цибулею, часником і солодким болгарським перцем. опис приготування: Коржі з маринованої яловичиною і овочами ідеальні для перекусу. соку лайма— 2 Ст. ложки меленого кмину— 1/2 чайних ложк...

Такос Хеллоуїн

Такос Хеллоуїн

Рецепт приготування святкового американського блюда з яловичини. кількість порцій: 2-3 фарш із яловичини— 1/2 кілограма хлібні крихти— 1/2 склянки приправа до м'яса— 1 штука крем— 1/2 склянки маслини— 3 штуки(нарізати) сіль— 1 штука перець— 1 штука цибульний порошок— 1 Ст. ложка салат— 1 штука ...

Такос з сочевицею

Такос з сочевицею

Тако - блюдо мексиканської кухні, що представляє собою закуску з коржі тортільяс, згорнутої конвертиком і заповненої різноманітною начинкою. опис приготування: Сочевиця дуже ситна і корисна, тому звичайна закуска з нею перетворюється в живильне блюдо, багате білками і клітковиною. оливкового...

Такос з яловичиною

Такос з яловичиною

Рецепт приготування тако з кукурудзяних коржів з яловичим стейком в маринаді з винного оцту, соку лайма, кмину, порошку чилі і часнику. опис приготування: Тако - традиційне мексиканське блюдо, що складається з кукурудзяних або пшеничних коржів з різноманітною начинкою: це можуть бути яловичина...

Такос з куркою

Такос з куркою

Рецепт приготування такос з курячими грудками, перцем чилі, салатом, помідорами і сиром. опис приготування: Такос - блюдо мексиканської кухні швидкого приготування з кукурудзяних коржів з начинкою. Замість курки ви можете використовувати індичку. кукурудзяних коржів— 16 штук курячих грудки— ...