Рецепт Такос з рибою

Рецепт Такос з рибою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування мексиканських кукурудзяних коржів з рибним філе в маринаді, обсмаженою на грилі, кінзою, капустою і кремом з авокадо і сметани.

опис приготування:

Перед приготуванням переконайтеся в тому, що риба свіжа. Вона повинна бути твердою, гарного кольору і з чистим солоним запахом. Якщо ви не можете знайти тилапию, використовуйте білу рибу - тріску, paltus та ін. маринад і крем з авокадо можна приготувати заздалегідь за добу.


  • тилапии філе (или белой рыбы)  — 6 штук
  • гарячого соусу— 2 Ст. ложки
  • кукурудзяних коржів— 12 штук
  • лимона— 2 штуки
  • часниковою солі— 1 Чайна ложка
  • соусу Адоб— 2 Ст. ложки
  • Для крема из авокадо:авокадо— 1 штука
  • сметани— 1 Склянка
  • вапно— 1 штука
  • гарячого соусу— 2 чайних ложки
  • часниковою солі— 1 Чайна ложка
Такос з рибою - фото крок 1 1. Смешать рапсовое масло, сік 2 лимонів, чесночную соль и соус Адобо в маленькой миске и взбить до однородности. Положить рыбу в закрывающийся пластиковый пакет и влить маринад. Потрясти мешок, чтобы рыба равномерно покрылась маринадом. Закрыть пакет и отложить в сторону мариноваться на 30 хвилин.

Такос з рибою - фото крок 2 2. Тем временем приготовить крем из авокадо. Авокадо очистить и нарезать кубиками. Измельчить до консистенции пюре и выложить в среднюю миску. Додати сметану, сік 1 лайма, горячий соус и чесночную соль. Накрыть миску крышкой и поставить в холодильник.

Такос з рибою - фото крок 3 3. розігріти гриль. Извлечь рыбу из маринада и обсушить каждое филе бумажным полотенцем. Полить рыбу с каждой стороны горячим соусом. Смазать маслом решетку гриля и рыбное филе с двух сторон. Положить рыбу на решетку и готовить в течение 3 хвилин. Перевернуть рыбу и жарить еще минуту. Викласти рибу на блюдо, сбрызнуть лимонным соком и накрыть крышкой, чтобы держать в тепле.

Такос з рибою - фото крок 4 4. Быстро нагреть кукурузные лепешки на гриле. Завернуть концы с двух сторон. нашаткувати капусту. Дрібно нарізати кінзу. Выложить на лепешки крем из авокадо, добавить куски рыбы, измельченные вилкой, затем сверху положить примерно 2 столовые ложки шинкованной капусты и немного кинзы. Відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Такос з рибою і салатом

Такос з лососем

Для цієї мексиканської закуски добре підійде палтус або сом. В якості начинки ви також можете використовувати зелений чилі, авокадо і сальсу. кількість порцій: 3-4 оливкового масла— 1 Ст. ложка(маринад) солі— 1 Чайна ложка(маринад) меленого кмину— 1/4 чайних ложки(маринад) часнику— 2 зубчики(ма...

Такос Хеллоуїн

Такос Хеллоуїн

Рецепт приготування святкового американського блюда з яловичини. кількість порцій: 2-3 фарш із яловичини— 1/2 кілограма хлібні крихти— 1/2 склянки приправа до м'яса— 1 штука крем— 1/2 склянки маслини— 3 штуки(нарізати) сіль— 1 штука перець— 1 штука цибульний порошок— 1 Ст. ложка салат— 1 штука ...

Такос з сочевицею

Такос з сочевицею

Тако - блюдо мексиканської кухні, що представляє собою закуску з коржі тортільяс, згорнутої конвертиком і заповненої різноманітною начинкою. опис приготування: Сочевиця дуже ситна і корисна, тому звичайна закуска з нею перетворюється в живильне блюдо, багате білками і клітковиною. оливкового...

Такос з яловичиною

Такос з яловичиною

Рецепт приготування тако з кукурудзяних коржів з яловичим стейком в маринаді з винного оцту, соку лайма, кмину, порошку чилі і часнику. опис приготування: Тако - традиційне мексиканське блюдо, що складається з кукурудзяних або пшеничних коржів з різноманітною начинкою: це можуть бути яловичина...

Такос з гуакамоле і кукурудзою

Такос з гуакамоле і кукурудзою

Рецепт приготування мексиканських коржів з Пюріровать м'якоттю авокадо, кукурудзою, кмином, яловичиною, цибулею, часником і солодким болгарським перцем. опис приготування: Коржі з маринованої яловичиною і овочами ідеальні для перекусу. соку лайма— 2 Ст. ложки меленого кмину— 1/2 чайних ложк...