Рецепт Такос з рибою і салатом
Для цієї мексиканської закуски добре підійде палтус або сом. В якості начинки ви також можете використовувати зелений чилі, авокадо і сальсу.
кількість порцій: 3-4
- оливкового масла— 1 Ст. ложка(маринад)
- солі— 1 Чайна ложка(маринад)
- меленого кмину— 1/4 чайних ложки(маринад)
- часнику— 2 зубчики(маринад)
- тилапии філе— 6 штук(120-150 г)
- філе палтуса— 4 штуки(180 г)
- соку лайма— 2 Ст. ложки(від 1-2 лаймов) салат)
- маленької червоної цибулини— 1/2 штуки(салат)
- солі— 1/4 чайних ложки(салат)
- меленого чорного перцю— 1/8 чайних ложки(салат)
- капустини— 1/2 штуки(салат)
- оливкового масла— 1 Ст. ложка(тако)
- соку лайма— 1 Ст. ложка(тако)
- коржів тортільяс— 8 штук(діаметром 12 см) тако)
2. Тим часом приготувати салат, змішавши сік лайма, тонко нарізаний червоний лук, сіль, перець і йогурт у великій мисці. Додати подрібнену кінзу і нашатковану капусту, перемішати до однорідності.
3. розігріти 1 столову ложку масла у великій сковороді на середньо-сильному вогні. Додати рибу і смажити до коричневого кольору, близько 3 хвилин. Перевернути рибу і продовжити смажити 2-3 хвилини. Щоб обсмажити рибу на грилі, розігріти гриль на середньо-сильному вогні. Змастити рибу оливковою олією. Змастити маслом грати гриля. Смажити рибу протягом 8 хвилин, перевернув один раз.
4. За допомогою двох ложок обробити рибу на маленькі шматочки. Полити соком лайма і перемішати. Викласти на коржі тортільяс рибу і капустяний салат, а також будь-яку начинку за бажанням.
Подібні рецепти
Закусочні кульки з печінкою тріски
Рецепт приготування мексиканських кукурудзяних коржів з рибним філе в маринаді, обсмаженою на грилі, кінзою, капустою і кремом з авокадо і сметани. опис приготування: Перед приготуванням переконайтеся в тому, що риба свіжа. Вона повинна бути твердою, гарного кольору і з чистим солоним запахом....
Такос Хеллоуїн
Рецепт приготування святкового американського блюда з яловичини. кількість порцій: 2-3 фарш із яловичини— 1/2 кілограма хлібні крихти— 1/2 склянки приправа до м'яса— 1 штука крем— 1/2 склянки маслини— 3 штуки(нарізати) сіль— 1 штука перець— 1 штука цибульний порошок— 1 Ст. ложка салат— 1 штука ...
Такос з сочевицею
Тако - блюдо мексиканської кухні, що представляє собою закуску з коржі тортільяс, згорнутої конвертиком і заповненої різноманітною начинкою. опис приготування: Сочевиця дуже ситна і корисна, тому звичайна закуска з нею перетворюється в живильне блюдо, багате білками і клітковиною. оливкового...
Такос з яловичиною
Рецепт приготування тако з кукурудзяних коржів з яловичим стейком в маринаді з винного оцту, соку лайма, кмину, порошку чилі і часнику. опис приготування: Тако - традиційне мексиканське блюдо, що складається з кукурудзяних або пшеничних коржів з різноманітною начинкою: це можуть бути яловичина...
Такос з гуакамоле і кукурудзою
Рецепт приготування мексиканських коржів з Пюріровать м'якоттю авокадо, кукурудзою, кмином, яловичиною, цибулею, часником і солодким болгарським перцем. опис приготування: Коржі з маринованої яловичиною і овочами ідеальні для перекусу. соку лайма— 2 Ст. ложки меленого кмину— 1/2 чайних ложк...