Рецепт Такос з рибою і салатом

Рецепт Такос з рибою і салатом
Час приготування: 30 хв.
Для цієї мексиканської закуски добре підійде палтус або сом. В якості начинки ви також можете використовувати зелений чилі, авокадо і сальсу.

кількість порцій: 3-4
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка(маринад)
  • солі— 1 Чайна ложка(маринад)
  • меленого кмину— 1/4 чайних ложки(маринад)
  • часнику— 2 зубчики(маринад)
  • тилапии філе— 6 штук(120-150 г)
  • філе палтуса— 4 штуки(180 г)
  • соку лайма— 2 Ст. ложки(від 1-2 лаймов) салат)
  • маленької червоної цибулини— 1/2 штуки(салат)
  • солі— 1/4 чайних ложки(салат)
  • меленого чорного перцю— 1/8 чайних ложки(салат)
  • капустини— 1/2 штуки(салат)
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка(тако)
  • соку лайма— 1 Ст. ложка(тако)
  • коржів тортільяс— 8 штук(діаметром 12 см) тако)
Такос з рибою і салатом - фото крок 1 1. Очистити зубчики часнику і розчавити. подрібнити кінзу. У середній мисці змішати всі інгредієнти для маринаду, в тому числі рибу. Поставити в холодильник на 15 хвилин.

Такос з рибою і салатом - фото крок 2 2. Тим часом приготувати салат, змішавши сік лайма, тонко нарізаний червоний лук, сіль, перець і йогурт у великій мисці. Додати подрібнену кінзу і нашатковану капусту, перемішати до однорідності.

Такос з рибою і салатом - фото крок 3 3. розігріти 1 столову ложку масла у великій сковороді на середньо-сильному вогні. Додати рибу і смажити до коричневого кольору, близько 3 хвилин. Перевернути рибу і продовжити смажити 2-3 хвилини. Щоб обсмажити рибу на грилі, розігріти гриль на середньо-сильному вогні. Змастити рибу оливковою олією. Змастити маслом грати гриля. Смажити рибу протягом 8 хвилин, перевернув один раз.

Такос з рибою і салатом - фото крок 4 4. За допомогою двох ложок обробити рибу на маленькі шматочки. Полити соком лайма і перемішати. Викласти на коржі тортільяс рибу і капустяний салат, а також будь-яку начинку за бажанням.

Подібні рецепти

Такос з рибою

Гороховий суп з томатною пастою

Рецепт приготування мексиканських кукурудзяних коржів з рибним філе в маринаді, обсмаженою на грилі, кінзою, капустою і кремом з авокадо і сметани. опис приготування: Перед приготуванням переконайтеся в тому, що риба свіжа. Вона повинна бути твердою, гарного кольору і з чистим солоним запахом....

Такос Хеллоуїн

Такос Хеллоуїн

Рецепт приготування святкового американського блюда з яловичини. кількість порцій: 2-3 фарш із яловичини— 1/2 кілограма хлібні крихти— 1/2 склянки приправа до м'яса— 1 штука крем— 1/2 склянки маслини— 3 штуки(нарізати) сіль— 1 штука перець— 1 штука цибульний порошок— 1 Ст. ложка салат— 1 штука ...

Такос з сочевицею

Такос з сочевицею

Тако - блюдо мексиканської кухні, що представляє собою закуску з коржі тортільяс, згорнутої конвертиком і заповненої різноманітною начинкою. опис приготування: Сочевиця дуже ситна і корисна, тому звичайна закуска з нею перетворюється в живильне блюдо, багате білками і клітковиною. оливкового...

Такос з яловичиною

Такос з яловичиною

Рецепт приготування тако з кукурудзяних коржів з яловичим стейком в маринаді з винного оцту, соку лайма, кмину, порошку чилі і часнику. опис приготування: Тако - традиційне мексиканське блюдо, що складається з кукурудзяних або пшеничних коржів з різноманітною начинкою: це можуть бути яловичина...

Такос з гуакамоле і кукурудзою

Такос з гуакамоле і кукурудзою

Рецепт приготування мексиканських коржів з Пюріровать м'якоттю авокадо, кукурудзою, кмином, яловичиною, цибулею, часником і солодким болгарським перцем. опис приготування: Коржі з маринованої яловичиною і овочами ідеальні для перекусу. соку лайма— 2 Ст. ложки меленого кмину— 1/2 чайних ложк...