Рецепт Такос з сочевицею
Тако - блюдо мексиканської кухні, що представляє собою закуску з коржі тортільяс, згорнутої конвертиком і заповненої різноманітною начинкою.
опис приготування:
Сочевиця дуже ситна і корисна, тому звичайна закуска з нею перетворюється в живильне блюдо, багате білками і клітковиною.
- оливкового масла— 2 чайних ложки
- жовтий цибулю— 1 штука
- часнику— 1 зубчик
- порошку чилі— 1 Ст. ложка
- меленого кмину— 2 чайних ложки
- сушеного орегано— 1 Чайна ложка
- солі— 1/2 чайних ложки
- свіжої кінзи— 2 Ст. ложки
- кукурудзяних коржів— 10 штук
- сир, авокадо, Сальса, помідори, салат— За смаком(начинка)
2. Прибрати кришку і готувати на повільному вогні 6-8 хвилин, поки суміш не загусне. Використовуючи прес для картоплі або дерев'яну ложку, розім'яти частина сочевиці. Перемішати з подрібненої кінзою.
3. Поки сочевиця готується, розігріти духовку до 135 градусів. Викласти змочений водою кухонний рушник на деко. Викласти коржі на рушник в один шар (незначне перекриття допускається), зверху викласти другий вологий рушник. Нагріти в духовці протягом 10 хвилин, поки коржі не стануть теплими і м'якими.
4. Рівномірно розділити начинку між коржами і відразу ж подавати.
Подібні рецепти
Салат «лист папороті»
Рецепт приготування святкового американського блюда з яловичини. кількість порцій: 2-3 фарш із яловичини— 1/2 кілограма хлібні крихти— 1/2 склянки приправа до м'яса— 1 штука крем— 1/2 склянки маслини— 3 штуки(нарізати) сіль— 1 штука перець— 1 штука цибульний порошок— 1 Ст. ложка салат— 1 штука ...
Такос з яловичиною
Рецепт приготування тако з кукурудзяних коржів з яловичим стейком в маринаді з винного оцту, соку лайма, кмину, порошку чилі і часнику. опис приготування: Тако - традиційне мексиканське блюдо, що складається з кукурудзяних або пшеничних коржів з різноманітною начинкою: це можуть бути яловичина...
Такос з гуакамоле і кукурудзою
Рецепт приготування мексиканських коржів з Пюріровать м'якоттю авокадо, кукурудзою, кмином, яловичиною, цибулею, часником і солодким болгарським перцем. опис приготування: Коржі з маринованої яловичиною і овочами ідеальні для перекусу. соку лайма— 2 Ст. ложки меленого кмину— 1/2 чайних ложк...
Такос з куркою
Рецепт приготування такос з курячими грудками, перцем чилі, салатом, помідорами і сиром. опис приготування: Такос - блюдо мексиканської кухні швидкого приготування з кукурудзяних коржів з начинкою. Замість курки ви можете використовувати індичку. кукурудзяних коржів— 16 штук курячих грудки— ...
Такос з пряною яловичиною
Готуємо мексиканський такос — тонкі пшеничні коржі (тортильяс) з начинкою з яловичини в кориандре і овочів. опис приготування: Спочатку приготуємо коржі. Борошно просіваємо з сіллю, додаємо в борошно свинячий жир і добре розтираємо. Потроху вливаємо 0,25 склянки теплої води і замішуємо тісто. ...