Рецепт Такос з сочевицею

Рецепт Такос з сочевицею
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 50 хв.
Тако - блюдо мексиканської кухні, що представляє собою закуску з коржі тортільяс, згорнутої конвертиком і заповненої різноманітною начинкою.

опис приготування:

Сочевиця дуже ситна і корисна, тому звичайна закуска з нею перетворюється в живильне блюдо, багате білками і клітковиною.

  • оливкового масла— 2 чайних ложки
  • жовтий цибулю— 1 штука
  • часнику— 1 зубчик
  • порошку чилі— 1 Ст. ложка
  • меленого кмину— 2 чайних ложки
  • сушеного орегано— 1 Чайна ложка
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • свіжої кінзи— 2 Ст. ложки
  • кукурудзяних коржів— 10 штук
  • сир, авокадо, Сальса, помідори, салат— За смаком(начинка)
Такос з сочевицею - фото крок 1 1. У каструлі розігріти оливкове масло на середньому вогні. Додати дрібно нарізану цибулю і смажити, періодично помішуючи, поки він не почне ставати коричневим по краях, близько 8 хвилин. Додати подрібнений часник і прянощі. Смажити до появи аромату, постійно помішуючи, близько 1 хвилини. Додати сочевицю, сіль, бульйон, накрити кришкою і тушкувати протягом 25-30 хвилин, поки сочевиця не стане м'якою.

Такос з сочевицею - фото крок 2 2. Прибрати кришку і готувати на повільному вогні 6-8 хвилин, поки суміш не загусне. Використовуючи прес для картоплі або дерев'яну ложку, розім'яти частина сочевиці. Перемішати з подрібненої кінзою.

Такос з сочевицею - фото крок 3 3. Поки сочевиця готується, розігріти духовку до 135 градусів. Викласти змочений водою кухонний рушник на деко. Викласти коржі на рушник в один шар (незначне перекриття допускається), зверху викласти другий вологий рушник. Нагріти в духовці протягом 10 хвилин, поки коржі не стануть теплими і м'якими.

Такос з сочевицею - фото крок 4 4. Рівномірно розділити начинку між коржами і відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Такос Хеллоуїн

Салат «лист папороті»

Рецепт приготування святкового американського блюда з яловичини. кількість порцій: 2-3 фарш із яловичини— 1/2 кілограма хлібні крихти— 1/2 склянки приправа до м'яса— 1 штука крем— 1/2 склянки маслини— 3 штуки(нарізати) сіль— 1 штука перець— 1 штука цибульний порошок— 1 Ст. ложка салат— 1 штука ...

Такос з яловичиною

Такос з яловичиною

Рецепт приготування тако з кукурудзяних коржів з яловичим стейком в маринаді з винного оцту, соку лайма, кмину, порошку чилі і часнику. опис приготування: Тако - традиційне мексиканське блюдо, що складається з кукурудзяних або пшеничних коржів з різноманітною начинкою: це можуть бути яловичина...

Такос з гуакамоле і кукурудзою

Такос з гуакамоле і кукурудзою

Рецепт приготування мексиканських коржів з Пюріровать м'якоттю авокадо, кукурудзою, кмином, яловичиною, цибулею, часником і солодким болгарським перцем. опис приготування: Коржі з маринованої яловичиною і овочами ідеальні для перекусу. соку лайма— 2 Ст. ложки меленого кмину— 1/2 чайних ложк...

Такос з куркою

Такос з куркою

Рецепт приготування такос з курячими грудками, перцем чилі, салатом, помідорами і сиром. опис приготування: Такос - блюдо мексиканської кухні швидкого приготування з кукурудзяних коржів з начинкою. Замість курки ви можете використовувати індичку. кукурудзяних коржів— 16 штук курячих грудки— ...

Такос з пряною яловичиною

Такос з пряною яловичиною

Готуємо мексиканський такос — тонкі пшеничні коржі (тортильяс) з начинкою з яловичини в кориандре і овочів. опис приготування: Спочатку приготуємо коржі. Борошно просіваємо з сіллю, додаємо в борошно свинячий жир і добре розтираємо. Потроху вливаємо 0,25 склянки теплої води і замішуємо тісто. ...