Рецепт Такос з яловичиною

Рецепт Такос з яловичиною
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 6 г. 10 хв.
Рецепт приготування тако з кукурудзяних коржів з яловичим стейком в маринаді з винного оцту, соку лайма, кмину, порошку чилі і часнику.

опис приготування:

Тако - традиційне мексиканське блюдо, що складається з кукурудзяних або пшеничних коржів з різноманітною начинкою: це можуть бути яловичина, курка, морепродукти, овочі або сир. так, як правило, подають з сальсою, авокадо, гуакамоле, салатом або овочами.

  • рослинної олії— 2 Ст. ложки
  • білого винного оцту— 2 Ст. ложки
  • соку лайма— 2 Ст. ложки
  • меленого кмину— 1 1/2 чайних ложки
  • порошку чилі— 1 1/2 Ст. ложки
  • солі— 1 Чайна ложка
  • часнику— 3 зубчики
  • яловичого стейка— 650 грам
  • кукурудзяних коржі— 24 штук
  • салат, Сальса, гуакамоле, і т.д.  — За смаком(начинка)
Такос з яловичиною - фото крок 1 1. У великому закривається поліетиленовому мішку змішати рослинне масло, оцет, сік лайма, сіль, кмин, порошок чилі і роздавлений часник. Додати м'ясо, закрити мішок і ретельно потрясти, щоб яловичина була рівномірно покрита маринадом. Поставити в холодильник мінімум на 4 години або на ніч. Розігріти духовку зі стійкою в центрі до 175 градусів. Вилити маринад в форму для випічки, вона повинна бути досить великий, щоб вмістити все м'ясо в один шар. Викласти в форму м'ясо, накрити зверху алюмінієвою фольгою і запікати близько 2 годин, поки м'ясо не стане дуже м'яким. Готову яловичину подрібнити за допомогою двох вилок.

Такос з яловичиною - фото крок 2 2. Знизити температуру духовки до 120 градусів. Розігріти рослинне масло в сковороді на середньому вогні. Обсмажити коржі по одній. Спочатку опустити корж в масло, потім скласти корж навпіл, використовуючи щипці, але утримувати її частково відкритою. Перевернути приблизно через 1 хвилину. обсмажувати 1 хвилину з іншого боку, поки корж не стане злегка хрусткою. Повторити з рештою коржами. Готові коржі помістити в розігріту духовку, щоб вони залишалися теплими.

Такос з яловичиною - фото крок 3 3. Викласти на коржі яловичину і подавати з начинкою на вибір.

Подібні рецепти

Такос з пряною яловичиною

Такос з лососем

Готуємо мексиканський такос — тонкі пшеничні коржі (тортильяс) з начинкою з яловичини в кориандре і овочів. опис приготування: Спочатку приготуємо коржі. Борошно просіваємо з сіллю, додаємо в борошно свинячий жир і добре розтираємо. Потроху вливаємо 0,25 склянки теплої води і замішуємо тісто. ...

Такос Хеллоуїн

Такос Хеллоуїн

Рецепт приготування святкового американського блюда з яловичини. кількість порцій: 2-3 фарш із яловичини— 1/2 кілограма хлібні крихти— 1/2 склянки приправа до м'яса— 1 штука крем— 1/2 склянки маслини— 3 штуки(нарізати) сіль— 1 штука перець— 1 штука цибульний порошок— 1 Ст. ложка салат— 1 штука ...

Такос з сочевицею

Такос з сочевицею

Тако - блюдо мексиканської кухні, що представляє собою закуску з коржі тортільяс, згорнутої конвертиком і заповненої різноманітною начинкою. опис приготування: Сочевиця дуже ситна і корисна, тому звичайна закуска з нею перетворюється в живильне блюдо, багате білками і клітковиною. оливкового...

Такос з гуакамоле і кукурудзою

Такос з гуакамоле і кукурудзою

Рецепт приготування мексиканських коржів з Пюріровать м'якоттю авокадо, кукурудзою, кмином, яловичиною, цибулею, часником і солодким болгарським перцем. опис приготування: Коржі з маринованої яловичиною і овочами ідеальні для перекусу. соку лайма— 2 Ст. ложки меленого кмину— 1/2 чайних ложк...

Такос з куркою

Такос з куркою

Рецепт приготування такос з курячими грудками, перцем чилі, салатом, помідорами і сиром. опис приготування: Такос - блюдо мексиканської кухні швидкого приготування з кукурудзяних коржів з начинкою. Замість курки ви можете використовувати індичку. кукурудзяних коржів— 16 штук курячих грудки— ...