Рецепт Тапенад

Рецепт Тапенад
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 10 хв.
Перший раз в житті дізналася про такий блюді як тапенед. Це густий французький соус на основі каперсів, оливок і анчоусів. ви уявляєте, який сильний і оригінальний смак отримаєте? потрібно пробувати!

опис приготування:

Зробити такий дип просто і швидко, адже всі продукти будуть консервовані, тому нічого готувати не треба. Вам тільки потрібно прочитати про те, як приготувати тапенад, а потім повторити. Намазуйте закуску на тости і бутерброди, подавайте до свіжих овочів або ж використовуйте в якості начинки для фаршированої птиці.

  • Чорні оливки без кісточок— 210 грам
  • анчоуси консервований— 24 грам
  • каперси консервовані— 30 грам
  • лимон— 0,5 штуки
  • Оливкова олія— 4 Ст. ложки
Тапенад - фото крок 1 1. У блендер викладіть анчоуси, оливки і каперси.

Тапенад - фото крок 2 2. Інгредієнти подрібніть в кашку.

Тапенад - фото крок 3 3. Потім до них додайте сік лимона і масло.

Тапенад - фото крок 4 4. Тапенад перемішайте і подавайте. приємною дегустації!

Подібні рецепти

Морозиво з банана і молока

Тапенад з оливок

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...

Товсті пишні млинці на кефірі

Товсті пишні млинці на кефірі

Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...