Рецепт Тарт з джемом

Рецепт Тарт з джемом
Кількість порцій: 8 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування тарта з джемом і ванільним екстрактом.

опис приготування:

Структура тарта дозволяє взяти його з собою на пікнік і не боятися, що він розвалиться.

  • розпушувача— 2 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • вершкового масла кімнатної температури— 9 Ст. ложок
  • великих яйця— 2 штуки
  • мигдалевого екстракту— 1/8 чайних ложки
  • гема— 450 грам
  • кондитерського цукру для посипання— 2 Ст. ложки
Тарт з джемом - фото крок 1 1. У невеликій мисці змішати борошно, кукурудзяне борошно, розпушувач і сіль.

Тарт з джемом - фото крок 2 2. У кухонному комбайні збити вершкове масло і цукор разом до однорідної маси. Додати яйце, яєчний жовток (білок відкласти для подальшого використання) і мигдальний екстракт, збити. Поступово додати борошняну суміш і перемішати.

Тарт з джемом - фото крок 3 3. Викласти близько однієї третини тесту на злегка посипану борошном поверхню, сформувати рулон близько 5 см в діаметрі. Загорнути в поліетиленову плівку і поставити в холодильник до необхідності. Викласти тісто в змащену маслом форму діаметром 23 см. Притиснути тісто рівномірно на дно. Охолодити тісто принаймні 1 час.

Тарт з джемом - фото крок 4 4. Розігріти духовку до 190 градусів. Рівномірно змастити джемом тісто в формі.

Тарт з джемом - фото крок 5 5. Нарізати охолоджене тісто на дуже тонкі скибочки гострим ножем. Викласти їх поверх джему, щоб вони перекривали один одного. Збити яєчний білок з чайною ложкою води і за допомогою кисті рівномірно змастити верхівку тарта. потім посипати 2 столовими ложками кондитерського цукру.

Тарт з джемом - фото крок 6 6. Випікати тарт до скоринки золотистого кольору, близько 25 хвилин. дати охолонути. Загорнутий тарт добре зберігається терміном до 3 днів при кімнатній температурі.

Подібні рецепти

Тарт з ожиною та фісташками

Запечена картопля в фользі

Рецепт приготування тарта з пшеничного борошна з тростинним цукром, кокосовою стружкою, свіжої ожиною та фісташками. опис приготування: Тарт - класичний французький пиріг з пісочного тіста з фруктовою начинкою. морської солі— 1/4 чайних ложки топленого вершкового масла— 6 Ст. ложок тростинно...

Тарт з кукурудзою і базиліком

Тарт з кукурудзою і базиліком

Рецепт приготування тарта з кукурудзяними зернами, свіжим базиліком і помідорами. опис приготування: Тарт з кукурудзою і базиліком - приємний і легкий варіант вечері для літа. цукру— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки(плюс 1/2 чайної ложки для корочки) яйця— 3 штуки молока навпіл з вершками—...

Тарт з горіховою начинкою

Тарт з горіховою начинкою

Отже, перший крок до благодійності: пиріг з горіховою начинкою, а якщо бути точною, горіховий тарт. Прошу любити і жалувати. Любителям горіхів і солодкої глазурі присвячується. опис приготування: Супер смачну тарт з горіховою начинкою і з тонкою основою з ніжного пісочного тіста, густий горіхо...

Тарт з помідорами чері

Тарт з помідорами чері

Тарт з помідорами чері — це дуже смачний і простий у приготуванні пиріг з підручних інгредієнтів на зразок помідорів і сиру. Прекрасна альтернатива піці. опис приготування: Тарт з помідорами чері і козячим сиром — це дуже барвистий пиріг як за своїм кольором, так і по своєму смаку. Рецепт цей ...

Тарт з картоплею і блакитним сиром

Тарт з картоплею і блакитним сиром

Рецепт приготування тарта з начинкою з червоної картоплі, блакитного сиру і зелені. опис приготування: Замість одного великого тарта ви можете приготувати кілька маленьких тарталеток. Як зелені ви можете взяти суміш розмарину і чебрецю. пшеничного борошна— 1 1/4 склянки кукурудзяного крохмал...