Рецепт Тарт з джемом
Рецепт приготування тарта з джемом і ванільним екстрактом.
опис приготування:
Структура тарта дозволяє взяти його з собою на пікнік і не боятися, що він розвалиться.
- розпушувача— 2 чайних ложки
- солі— 1/2 чайних ложки
- вершкового масла кімнатної температури— 9 Ст. ложок
- великих яйця— 2 штуки
- мигдалевого екстракту— 1/8 чайних ложки
- гема— 450 грам
- кондитерського цукру для посипання— 2 Ст. ложки
2. У кухонному комбайні збити вершкове масло і цукор разом до однорідної маси. Додати яйце, яєчний жовток (білок відкласти для подальшого використання) і мигдальний екстракт, збити. Поступово додати борошняну суміш і перемішати.
3. Викласти близько однієї третини тесту на злегка посипану борошном поверхню, сформувати рулон близько 5 см в діаметрі. Загорнути в поліетиленову плівку і поставити в холодильник до необхідності. Викласти тісто в змащену маслом форму діаметром 23 см. Притиснути тісто рівномірно на дно. Охолодити тісто принаймні 1 час.
4. Розігріти духовку до 190 градусів. Рівномірно змастити джемом тісто в формі.
5. Нарізати охолоджене тісто на дуже тонкі скибочки гострим ножем. Викласти їх поверх джему, щоб вони перекривали один одного. Збити яєчний білок з чайною ложкою води і за допомогою кисті рівномірно змастити верхівку тарта. потім посипати 2 столовими ложками кондитерського цукру.
6. Випікати тарт до скоринки золотистого кольору, близько 25 хвилин. дати охолонути. Загорнутий тарт добре зберігається терміном до 3 днів при кімнатній температурі.
Подібні рецепти
Запечена картопля в фользі
Рецепт приготування тарта з пшеничного борошна з тростинним цукром, кокосовою стружкою, свіжої ожиною та фісташками. опис приготування: Тарт - класичний французький пиріг з пісочного тіста з фруктовою начинкою. морської солі— 1/4 чайних ложки топленого вершкового масла— 6 Ст. ложок тростинно...
Тарт з кукурудзою і базиліком
Рецепт приготування тарта з кукурудзяними зернами, свіжим базиліком і помідорами. опис приготування: Тарт з кукурудзою і базиліком - приємний і легкий варіант вечері для літа. цукру— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки(плюс 1/2 чайної ложки для корочки) яйця— 3 штуки молока навпіл з вершками—...
Тарт з горіховою начинкою
Отже, перший крок до благодійності: пиріг з горіховою начинкою, а якщо бути точною, горіховий тарт. Прошу любити і жалувати. Любителям горіхів і солодкої глазурі присвячується. опис приготування: Супер смачну тарт з горіховою начинкою і з тонкою основою з ніжного пісочного тіста, густий горіхо...
Тарт з помідорами чері
Тарт з помідорами чері — це дуже смачний і простий у приготуванні пиріг з підручних інгредієнтів на зразок помідорів і сиру. Прекрасна альтернатива піці. опис приготування: Тарт з помідорами чері і козячим сиром — це дуже барвистий пиріг як за своїм кольором, так і по своєму смаку. Рецепт цей ...
Тарт з картоплею і блакитним сиром
Рецепт приготування тарта з начинкою з червоної картоплі, блакитного сиру і зелені. опис приготування: Замість одного великого тарта ви можете приготувати кілька маленьких тарталеток. Як зелені ви можете взяти суміш розмарину і чебрецю. пшеничного борошна— 1 1/4 склянки кукурудзяного крохмал...