Рецепт Тарт з горіховою начинкою

Рецепт Тарт з горіховою начинкою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Отже, перший крок до благодійності: пиріг з горіховою начинкою, а якщо бути точною, горіховий тарт. Прошу любити і жалувати. Любителям горіхів і солодкої глазурі присвячується.

опис приготування:

Супер смачну тарт з горіховою начинкою і з тонкою основою з ніжного пісочного тіста, густий горіховою начинкою і глазур'ю. Що ще потрібно для насолоди? Ну, хіба що, чашечка ароматного чаю! Це дуже смачно і думаю сподобається всім. Начинка з горіхами ніжна і м'яка, тісто - розсипчаста. В кінцевому підсумку виходить тарт дуже смачним і з дуже смачною начинкою.

  • мелений мигдаль— 50 грам
  • цукор— 100 грам
  • Мигдальний есенція— 1,5 Ст. ложки
  • тофу— 100 грам
  • заголовок для палітурки— 2  Ст. ложки
  • розпушувач— 1/2 чайних ложки
  • маргарин— 85 грам
  • сода— 1/2 чайних ложки
  • абрикосове варення— 2-3 Ст. ложок
  • тісто дріжджове— 300 грам
  • вода— 2-3 чайних ложок
Тарт з горіховою начинкою - фото крок 1 1. Змішайте в мисці маргарин і цукор.

Тарт з горіховою начинкою - фото крок 2 2. Додайте в цукрову суміш тофу, борошно, розпушувач і соду. перемішайте.

Тарт з горіховою начинкою - фото крок 3 3. Змішайте суміш з арахісової крихтою і додайте есенцію.

Тарт з горіховою начинкою - фото крок 4 4. Розкачайте тісто і викладіть його в глибоку форму для випічки, зверху змастіть абрикосовим варенням.

Тарт з горіховою начинкою - фото крок 5 5. Розподіліть начинку в пиріг і запікайте його в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин.

Тарт з горіховою начинкою - фото крок 6 6. Змішайте цукрову пудру з малою кількістю води до утворення цукрового сиропу і полийте їм пиріг.

Подібні рецепти

Тарт з шоколадною начинкою і білковим кремом

Пряники без меду

Рецепт тарта- типового для французької кухні відкритого пирога з особливого пісочного тіста. опис приготування: Спочатку готуємо основу. Для цього подрібнюємо крекери в кухонному комбайні до стану дрібної крихти. Перемішуємо крихти з топленим маслом, цукром і сіллю. Розігріваємо духовку до 29...

Тарт з ожиною та фісташками

Тарт з ожиною та фісташками

Рецепт приготування тарта з пшеничного борошна з тростинним цукром, кокосовою стружкою, свіжої ожиною та фісташками. опис приготування: Тарт - класичний французький пиріг з пісочного тіста з фруктовою начинкою. морської солі— 1/4 чайних ложки топленого вершкового масла— 6 Ст. ложок тростинно...

Тарт з кукурудзою і базиліком

Тарт з кукурудзою і базиліком

Рецепт приготування тарта з кукурудзяними зернами, свіжим базиліком і помідорами. опис приготування: Тарт з кукурудзою і базиліком - приємний і легкий варіант вечері для літа. цукру— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки(плюс 1/2 чайної ложки для корочки) яйця— 3 штуки молока навпіл з вершками—...

Тарт з джемом

Тарт з джемом

Рецепт приготування тарта з джемом і ванільним екстрактом. опис приготування: Структура тарта дозволяє взяти його з собою на пікнік і не боятися, що він розвалиться. розпушувача— 2 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки вершкового масла кімнатної температури— 9 Ст. ложок великих яйця— 2 штуки м...

Тарт з картоплею і блакитним сиром

Тарт з картоплею і блакитним сиром

Рецепт приготування тарта з начинкою з червоної картоплі, блакитного сиру і зелені. опис приготування: Замість одного великого тарта ви можете приготувати кілька маленьких тарталеток. Як зелені ви можете взяти суміш розмарину і чебрецю. пшеничного борошна— 1 1/4 склянки кукурудзяного крохмал...