Рецепт Тарт з горіховою начинкою
Отже, перший крок до благодійності: пиріг з горіховою начинкою, а якщо бути точною, горіховий тарт. Прошу любити і жалувати. Любителям горіхів і солодкої глазурі присвячується.
опис приготування:
Супер смачну тарт з горіховою начинкою і з тонкою основою з ніжного пісочного тіста, густий горіховою начинкою і глазур'ю. Що ще потрібно для насолоди? Ну, хіба що, чашечка ароматного чаю! Це дуже смачно і думаю сподобається всім. Начинка з горіхами ніжна і м'яка, тісто - розсипчаста. В кінцевому підсумку виходить тарт дуже смачним і з дуже смачною начинкою.
- мелений мигдаль— 50 грам
- цукор— 100 грам
- Мигдальний есенція— 1,5 Ст. ложки
- тофу— 100 грам
- заголовок для палітурки— 2 Ст. ложки
- розпушувач— 1/2 чайних ложки
- маргарин— 85 грам
- сода— 1/2 чайних ложки
- абрикосове варення— 2-3 Ст. ложок
- тісто дріжджове— 300 грам
- вода— 2-3 чайних ложок
2. Додайте в цукрову суміш тофу, борошно, розпушувач і соду. перемішайте.
3. Змішайте суміш з арахісової крихтою і додайте есенцію.
4. Розкачайте тісто і викладіть його в глибоку форму для випічки, зверху змастіть абрикосовим варенням.
5. Розподіліть начинку в пиріг і запікайте його в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин.
6. Змішайте цукрову пудру з малою кількістю води до утворення цукрового сиропу і полийте їм пиріг.
Подібні рецепти
Пряники без меду
Рецепт тарта- типового для французької кухні відкритого пирога з особливого пісочного тіста. опис приготування: Спочатку готуємо основу. Для цього подрібнюємо крекери в кухонному комбайні до стану дрібної крихти. Перемішуємо крихти з топленим маслом, цукром і сіллю. Розігріваємо духовку до 29...
Тарт з ожиною та фісташками
Рецепт приготування тарта з пшеничного борошна з тростинним цукром, кокосовою стружкою, свіжої ожиною та фісташками. опис приготування: Тарт - класичний французький пиріг з пісочного тіста з фруктовою начинкою. морської солі— 1/4 чайних ложки топленого вершкового масла— 6 Ст. ложок тростинно...
Тарт з кукурудзою і базиліком
Рецепт приготування тарта з кукурудзяними зернами, свіжим базиліком і помідорами. опис приготування: Тарт з кукурудзою і базиліком - приємний і легкий варіант вечері для літа. цукру— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки(плюс 1/2 чайної ложки для корочки) яйця— 3 штуки молока навпіл з вершками—...
Тарт з джемом
Рецепт приготування тарта з джемом і ванільним екстрактом. опис приготування: Структура тарта дозволяє взяти його з собою на пікнік і не боятися, що він розвалиться. розпушувача— 2 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки вершкового масла кімнатної температури— 9 Ст. ложок великих яйця— 2 штуки м...
Тарт з картоплею і блакитним сиром
Рецепт приготування тарта з начинкою з червоної картоплі, блакитного сиру і зелені. опис приготування: Замість одного великого тарта ви можете приготувати кілька маленьких тарталеток. Як зелені ви можете взяти суміш розмарину і чебрецю. пшеничного борошна— 1 1/4 склянки кукурудзяного крохмал...