Рецепт Тарт з помідорами чері
Тарт з помідорами чері — це дуже смачний і простий у приготуванні пиріг з підручних інгредієнтів на зразок помідорів і сиру. Прекрасна альтернатива піці.
опис приготування:
Тарт з помідорами чері і козячим сиром — це дуже барвистий пиріг як за своїм кольором, так і по своєму смаку. Рецепт цей я освоїла вже давно, благо він дуже простий і швидкий — то, що треба для домашньої випічки. В принципі, готувати такий тарт можна і для буденних чаювань, і для якихось урочистих випадків — блюдо адже досить красиве і ефектне.
зазначу, що дуже важливо використовувати тільки стиглі помідори, інакше зовнішній вигляд пирога буде сумним. Замість черрі можна використовувати і звичайні помідори, але, знову ж, буде не настільки красиво.
Удачі в приготуванні!
- Вершкове масло— 125 грам
- сіль— 3/4 чайних ложки
- Помідори черрі— 400 грам
- Суміш сушених прованських трав— 2 чайних ложки
- Борошно пшеничне— 250 грам
- Твердий козячий сир— 100 грам
- ром світлий— 30 мілілітрів
беремо миску, просіюємо в неї борошно. Добавляем туда же сливочное масло и соль. Подрібнюємо до консистенції крихти. Затем добавляем ром и немного ледяной воды. заважати тісто.
Має вийти ось таке тісто. Собираем его в шар.
Тесто раскатываем и выкладываем в неглубокую форму для выпекания. Ставимо в холодильник хвилин на 30.
Помидоры черри моем и нарезаем тонкими кружочками.
Дістаємо тісто з холодильника, накалываем его вилочкой. Накрываем сверху листом пергаментной бумаги, на которую для веса выкладываем сухие бобовые. Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів, з 10-12 хвилин.
Достаем форму из духовки, бумагу и бобовые убираем. Выкладываем на тесто внахлест нарезанные помидоры, слегка присыпаем солью.
Посипаємо тертим сиром, спеціями, и ставим в духовку еще на минут 15.
Получается нечто подобное. Нарізаємо і подаємо, наприклад, до чаю. приємного!
Подібні рецепти
Горбуша на грилі
Рецепт приготування тарта з пшеничного борошна з тростинним цукром, кокосовою стружкою, свіжої ожиною та фісташками. опис приготування: Тарт - класичний французький пиріг з пісочного тіста з фруктовою начинкою. морської солі— 1/4 чайних ложки топленого вершкового масла— 6 Ст. ложок тростинно...
Тарт з кукурудзою і базиліком
Рецепт приготування тарта з кукурудзяними зернами, свіжим базиліком і помідорами. опис приготування: Тарт з кукурудзою і базиліком - приємний і легкий варіант вечері для літа. цукру— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки(плюс 1/2 чайної ложки для корочки) яйця— 3 штуки молока навпіл з вершками—...
Тарт з горіховою начинкою
Отже, перший крок до благодійності: пиріг з горіховою начинкою, а якщо бути точною, горіховий тарт. Прошу любити і жалувати. Любителям горіхів і солодкої глазурі присвячується. опис приготування: Супер смачну тарт з горіховою начинкою і з тонкою основою з ніжного пісочного тіста, густий горіхо...
Тарт з шоколадною начинкою і білковим кремом
Рецепт тарта- типового для французької кухні відкритого пирога з особливого пісочного тіста. опис приготування: Спочатку готуємо основу. Для цього подрібнюємо крекери в кухонному комбайні до стану дрібної крихти. Перемішуємо крихти з топленим маслом, цукром і сіллю. Розігріваємо духовку до 29...
Тарт зі спаржею і лимоном
Рецепт приготування тарта з листкового тіста зі спаржею, сиром Грюйер, цедрою лимона і лимонним соком. опис приготування: Тарт зі спаржею має приємний лимонний аромат, а сир Грюйер робить його вершковим, і все це в поєднанні з хрусткою скоринкою. При бажанні ви можете додати в тарт гриби або с...