Рецепт Тарт з шоколадною начинкою і білковим кремом
Рецепт тарта- типового для французької кухні відкритого пирога з особливого пісочного тіста.
опис приготування:
Спочатку готуємо основу. Для цього подрібнюємо крекери в кухонному комбайні до стану дрібної крихти.
Перемішуємо крихти з топленим маслом, цукром і сіллю.
Розігріваємо духовку до 290 градусів.
збиваємо 125 г вершкового сиру з 0,5 склянки цукру, склянкою борошна і цедрою лимона.
додаємо ваніль, яйця і продовжуємо збивати на низькій швидкості.
Тепер викладаємо масу в змащену вершковим маслом форму. Добре утрамбовуємо масу. випікаємо 12-15 хвилин в духовці.
Коли основа готова, добре охолоджуємо її перед тим, як заповнювати начинкою.
Тепер займемося начинкою. Розтоплюємо шоколад на водяній бані.
змішуємо залишилися 100 г сиру з цукром і ваніліном.
Збиваємо всю суміш до однорідності. Цукор може до кінця не розчиниться, але ви не переживайте.
Додаємо какао і знову перемішуємо.
Поступово вливаємо розтоплений шоколад у збитий сир. Знову збиваємо масу до однорідності.
Рівномірно наносимо начинку поверх основи і відправляємо все в холодильник на ніч.
Перед самою подачею тарта на стіл готуватися крем. 7 яєчних білків з цукровою пудрою і ванільним цукром збиваємо міксером до стану повітряної піни. Крем не повинен бути рідким. Його готовність легко перевірити, якщо підняти віночок: якщо крем капає- значить не готовий, якщо добре тримається на віночку, як хмара, значить пора його викладати на тарт. Смачного!
- Шоколадные или ванильные крекеры— 240 грам
- Вершкове масло (топлене) — 8 Ст. ложок
- Цукровий пісок— 0,5 склянки
- сіль— 1/4 чайних ложки
- борошно— 0,5 склянки
- яйця— 4 штуки
- Цедра половини лимона— 0,5 штуки
- Вершковий сир— 225 грам
- Коричневий цукор— 50 грам
- гіркий шоколад— 220 грам
- Какао-порошок— 90 грам
- ванілін— — За смаком
- яєчні білки— 7 штук(для крему)
- Цукрова пудра— 0,5 склянки
- Пакетик ванільного цукор— 1 штука(для крему)
Перемішуємо крихти з топленим маслом, цукром і сіллю.
Розігріваємо духовку до 290 градусів.
збиваємо 125 г вершкового сиру з 0,5 склянки цукру, склянкою борошна і цедрою лимона.
додаємо ваніль, яйця і продовжуємо збивати на низькій швидкості.
Тепер викладаємо масу в змащену вершковим маслом форму. Добре утрамбовуємо масу. випікаємо 12-15 хвилин в духовці.
Коли основа готова, добре охолоджуємо її перед тим, як заповнювати начинкою.
Тепер займемося начинкою. Розтоплюємо шоколад на водяній бані.
змішуємо залишилися 100 г сиру з цукром і ваніліном.
Збиваємо всю суміш до однорідності. Цукор може до кінця не розчиниться, але ви не переживайте.
Додаємо какао і знову перемішуємо.
Поступово вливаємо розтоплений шоколад у збитий сир. Знову збиваємо масу до однорідності.
Рівномірно наносимо начинку поверх основи і відправляємо все в холодильник на ніч.
Перед самою подачею тарта на стіл готуватися крем. 7 яєчних білків з цукровою пудрою і ванільним цукром збиваємо міксером до стану повітряної піни. Крем не повинен бути рідким. Його готовність легко перевірити, якщо підняти віночок: якщо крем капає- значить не готовий, якщо добре тримається на віночку, як хмара, значить пора його викладати на тарт. Смачного!
Подібні рецепти
Сирний крем
Рецепт приготування тарта з начинкою з молока, крохмалю, цукру, яєць, кокосового екстракту і кокосової стружки. опис приготування: Якщо ви не можете знайти кокосову борошно, замініть її 1/4 чашки звичайного борошна. солі— 1/4 чайних ложки(начинка) кукурудзяного крохмалю— 4 Ст. ложки(начинка)...
Тарт з горіховою начинкою
Отже, перший крок до благодійності: пиріг з горіховою начинкою, а якщо бути точною, горіховий тарт. Прошу любити і жалувати. Любителям горіхів і солодкої глазурі присвячується. опис приготування: Супер смачну тарт з горіховою начинкою і з тонкою основою з ніжного пісочного тіста, густий горіхо...
Тарт з джемом
Рецепт приготування тарта з джемом і ванільним екстрактом. опис приготування: Структура тарта дозволяє взяти його з собою на пікнік і не боятися, що він розвалиться. розпушувача— 2 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки вершкового масла кімнатної температури— 9 Ст. ложок великих яйця— 2 штуки м...
Тарт з ожиною та фісташками
Рецепт приготування тарта з пшеничного борошна з тростинним цукром, кокосовою стружкою, свіжої ожиною та фісташками. опис приготування: Тарт - класичний французький пиріг з пісочного тіста з фруктовою начинкою. морської солі— 1/4 чайних ложки топленого вершкового масла— 6 Ст. ложок тростинно...
Тарт з кукурудзою і базиліком
Рецепт приготування тарта з кукурудзяними зернами, свіжим базиліком і помідорами. опис приготування: Тарт з кукурудзою і базиліком - приємний і легкий варіант вечері для літа. цукру— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки(плюс 1/2 чайної ложки для корочки) яйця— 3 штуки молока навпіл з вершками—...