Рецепт Тарт з шоколадною начинкою і білковим кремом

Рецепт Тарт з шоколадною начинкою і білковим кремом
Кількість порцій: 3
Рецепт тарта- типового для французької кухні відкритого пирога з особливого пісочного тіста.

опис приготування:

Спочатку готуємо основу. Для цього подрібнюємо крекери в кухонному комбайні до стану дрібної крихти.

Перемішуємо крихти з топленим маслом, цукром і сіллю.

Розігріваємо духовку до 290 градусів.

збиваємо 125 г вершкового сиру з 0,5 склянки цукру, склянкою борошна і цедрою лимона.

додаємо ваніль, яйця і продовжуємо збивати на низькій швидкості.

Тепер викладаємо масу в змащену вершковим маслом форму. Добре утрамбовуємо масу. випікаємо 12-15 хвилин в духовці.

Коли основа готова, добре охолоджуємо її перед тим, як заповнювати начинкою.

Тепер займемося начинкою. Розтоплюємо шоколад на водяній бані.

змішуємо залишилися 100 г сиру з цукром і ваніліном.

Збиваємо всю суміш до однорідності. Цукор може до кінця не розчиниться, але ви не переживайте.

Додаємо какао і знову перемішуємо.

Поступово вливаємо розтоплений шоколад у збитий сир. Знову збиваємо масу до однорідності.

Рівномірно наносимо начинку поверх основи і відправляємо все в холодильник на ніч.

Перед самою подачею тарта на стіл готуватися крем. 7 яєчних білків з цукровою пудрою і ванільним цукром збиваємо міксером до стану повітряної піни. Крем не повинен бути рідким. Його готовність легко перевірити, якщо підняти віночок: якщо крем капає- значить не готовий, якщо добре тримається на віночку, як хмара, значить пора його викладати на тарт. Смачного!


  • Шоколадные или ванильные крекеры— 240 грам
  • Вершкове масло (топлене)  — 8 Ст. ложок
  • Цукровий пісок— 0,5 склянки
  • сіль— 1/4  чайних ложки
  • борошно— 0,5 склянки
  • яйця— 4 штуки
  • Цедра половини лимона— 0,5 штуки
  • Вершковий сир— 225 грам
  • Коричневий цукор— 50 грам
  • гіркий шоколад— 220 грам
  • Какао-порошок— 90 грам
  • ванілін— — За смаком
  • яєчні білки— 7 штук(для крему)
  • Цукрова пудра— 0,5 склянки
  • Пакетик ванільного цукор— 1 штука(для крему)
Спочатку готуємо основу. Для цього подрібнюємо крекери в кухонному комбайні до стану дрібної крихти.

Перемішуємо крихти з топленим маслом, цукром і сіллю.

Розігріваємо духовку до 290 градусів.

збиваємо 125 г вершкового сиру з 0,5 склянки цукру, склянкою борошна і цедрою лимона.

додаємо ваніль, яйця і продовжуємо збивати на низькій швидкості.

Тепер викладаємо масу в змащену вершковим маслом форму. Добре утрамбовуємо масу. випікаємо 12-15 хвилин в духовці.

Коли основа готова, добре охолоджуємо її перед тим, як заповнювати начинкою.

Тепер займемося начинкою. Розтоплюємо шоколад на водяній бані.

змішуємо залишилися 100 г сиру з цукром і ваніліном.

Збиваємо всю суміш до однорідності. Цукор може до кінця не розчиниться, але ви не переживайте.

Додаємо какао і знову перемішуємо.

Поступово вливаємо розтоплений шоколад у збитий сир. Знову збиваємо масу до однорідності.

Рівномірно наносимо начинку поверх основи і відправляємо все в холодильник на ніч.

Перед самою подачею тарта на стіл готуватися крем. 7 яєчних білків з цукровою пудрою і ванільним цукром збиваємо міксером до стану повітряної піни. Крем не повинен бути рідким. Його готовність легко перевірити, якщо підняти віночок: якщо крем капає- значить не готовий, якщо добре тримається на віночку, як хмара, значить пора його викладати на тарт. Смачного!


Подібні рецепти

Тарт з кокосовим кремом

Сирний крем

Рецепт приготування тарта з начинкою з молока, крохмалю, цукру, яєць, кокосового екстракту і кокосової стружки. опис приготування: Якщо ви не можете знайти кокосову борошно, замініть її 1/4 чашки звичайного борошна. солі— 1/4 чайних ложки(начинка) кукурудзяного крохмалю— 4 Ст. ложки(начинка)...

Тарт з горіховою начинкою

Тарт з горіховою начинкою

Отже, перший крок до благодійності: пиріг з горіховою начинкою, а якщо бути точною, горіховий тарт. Прошу любити і жалувати. Любителям горіхів і солодкої глазурі присвячується. опис приготування: Супер смачну тарт з горіховою начинкою і з тонкою основою з ніжного пісочного тіста, густий горіхо...

Тарт з джемом

Тарт з джемом

Рецепт приготування тарта з джемом і ванільним екстрактом. опис приготування: Структура тарта дозволяє взяти його з собою на пікнік і не боятися, що він розвалиться. розпушувача— 2 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки вершкового масла кімнатної температури— 9 Ст. ложок великих яйця— 2 штуки м...

Тарт з ожиною та фісташками

Тарт з ожиною та фісташками

Рецепт приготування тарта з пшеничного борошна з тростинним цукром, кокосовою стружкою, свіжої ожиною та фісташками. опис приготування: Тарт - класичний французький пиріг з пісочного тіста з фруктовою начинкою. морської солі— 1/4 чайних ложки топленого вершкового масла— 6 Ст. ложок тростинно...

Тарт з кукурудзою і базиліком

Тарт з кукурудзою і базиліком

Рецепт приготування тарта з кукурудзяними зернами, свіжим базиліком і помідорами. опис приготування: Тарт з кукурудзою і базиліком - приємний і легкий варіант вечері для літа. цукру— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки(плюс 1/2 чайної ложки для корочки) яйця— 3 штуки молока навпіл з вершками—...