Рецепт Тарт зі сливами і лісовими горіхами

Рецепт Тарт зі сливами і лісовими горіхами
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 35 хв.
Рецепт приготування тарта зі сливами, меленою корицею, мускатним горіхом і лісовими горіхами.

опис приготування:

Замість слив в цьому рецепті ви можете також використовувати малину.

  • лісових горіхів— 1/3 склянки
  • меленої кориці— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • слив— 450 грам(начинка)
  • борошна— 1 Ст. ложка(начинка)
  • велике яйце— 1 штука(начинка)
  • жовток— 1 штука(начинка)
  • густих вершків— 1/3 склянки(начинка)
  • молока— 1/4 склянки(начинка)
  • солі— 1/4 чайних ложки(начинка)
  • меленої кориці— 1/4 чайних ложки(начинка)
  • тертий мускатний горіх— За смаком(начинка)
Тарт зі сливами і лісовими горіхами - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для пирога, відставити убік. Викласти лісові горіхи на деко. Запікати до появи аромату, від 10 до 15 хвилин, потім охолодити і зняти шкірку. Помістити горіхи в кухонний комбайн і подрібнити.

Тарт зі сливами і лісовими горіхами - фото крок 2 2. Викласти горіхи в миску і додати борошно, цукор, коричневий цукор, корицю і сіль, перемішати. Вершкове масло охолодити і нарізати шматочками. Додати вершкове масло і збити міксером на низькій швидкості, близько 2-3 хвилин, поки суміш не буде нагадувати крихти.

Тарт зі сливами і лісовими горіхами - фото крок 3 3. викласти 3 чашки тесту в підготовлену форму, притискаючи до поверхні і формуючи бортики по краях на 3,5 см вгору. Час, що залишився тісто (близько 1 1/2 склянки) відкласти в сторону. Запекти тісто в формі від 15 до 20 хвилин. остудити.

Тарт зі сливами і лісовими горіхами - фото крок 4 4. Розрізати сливи навпіл і видалити кісточки. Нарізати сливи на 4 (якщо маленькі) або 8 (якщо великі) скибочок.

Тарт зі сливами і лісовими горіхами - фото крок 5 5. Викласти поверх охолодженого тіста. У середній мисці збити борошно, цукор, яйце, яєчний жовток, вершки, молоко, корицю, сіль і кілька пучок свіжого мускатного горіха. Залити отриманою масою сливи, посипати крихтами тесту.

Тарт зі сливами і лісовими горіхами - фото крок 6 6. Запікати тарт в духовці до золотистого кольору, від 45 до 50 хвилин. Дати охолонути принаймні 25 хвилин перед нарізкою. Подавати тарт теплим, кімнатної температури або повністю охолодженим.

Подібні рецепти

Тарт з ожиною та фісташками

Шоколадне печиво з лісовими горіхами

Рецепт приготування тарта з пшеничного борошна з тростинним цукром, кокосовою стружкою, свіжої ожиною та фісташками. опис приготування: Тарт - класичний французький пиріг з пісочного тіста з фруктовою начинкою. морської солі— 1/4 чайних ложки топленого вершкового масла— 6 Ст. ложок тростинно...

Тарт з кукурудзою і базиліком

Тарт з кукурудзою і базиліком

Рецепт приготування тарта з кукурудзяними зернами, свіжим базиліком і помідорами. опис приготування: Тарт з кукурудзою і базиліком - приємний і легкий варіант вечері для літа. цукру— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки(плюс 1/2 чайної ложки для корочки) яйця— 3 штуки молока навпіл з вершками—...

Тарт з горіховою начинкою

Тарт з горіховою начинкою

Отже, перший крок до благодійності: пиріг з горіховою начинкою, а якщо бути точною, горіховий тарт. Прошу любити і жалувати. Любителям горіхів і солодкої глазурі присвячується. опис приготування: Супер смачну тарт з горіховою начинкою і з тонкою основою з ніжного пісочного тіста, густий горіхо...

Тарт з помідорами чері

Тарт з помідорами чері

Тарт з помідорами чері — це дуже смачний і простий у приготуванні пиріг з підручних інгредієнтів на зразок помідорів і сиру. Прекрасна альтернатива піці. опис приготування: Тарт з помідорами чері і козячим сиром — це дуже барвистий пиріг як за своїм кольором, так і по своєму смаку. Рецепт цей ...

Тарт зі спаржею і лимоном

Тарт зі спаржею і лимоном

Рецепт приготування тарта з листкового тіста зі спаржею, сиром Грюйер, цедрою лимона і лимонним соком. опис приготування: Тарт зі спаржею має приємний лимонний аромат, а сир Грюйер робить його вершковим, і все це в поєднанні з хрусткою скоринкою. При бажанні ви можете додати в тарт гриби або с...