Рецепт Тарт зі сливами і лісовими горіхами
Рецепт приготування тарта зі сливами, меленою корицею, мускатним горіхом і лісовими горіхами.
опис приготування:
Замість слив в цьому рецепті ви можете також використовувати малину.
- лісових горіхів— 1/3 склянки
- меленої кориці— 1/2 чайних ложки
- солі— 1/2 чайних ложки
- слив— 450 грам(начинка)
- борошна— 1 Ст. ложка(начинка)
- велике яйце— 1 штука(начинка)
- жовток— 1 штука(начинка)
- густих вершків— 1/3 склянки(начинка)
- молока— 1/4 склянки(начинка)
- солі— 1/4 чайних ложки(начинка)
- меленої кориці— 1/4 чайних ложки(начинка)
- тертий мускатний горіх— За смаком(начинка)
2. Викласти горіхи в миску і додати борошно, цукор, коричневий цукор, корицю і сіль, перемішати. Вершкове масло охолодити і нарізати шматочками. Додати вершкове масло і збити міксером на низькій швидкості, близько 2-3 хвилин, поки суміш не буде нагадувати крихти.
3. викласти 3 чашки тесту в підготовлену форму, притискаючи до поверхні і формуючи бортики по краях на 3,5 см вгору. Час, що залишився тісто (близько 1 1/2 склянки) відкласти в сторону. Запекти тісто в формі від 15 до 20 хвилин. остудити.
4. Розрізати сливи навпіл і видалити кісточки. Нарізати сливи на 4 (якщо маленькі) або 8 (якщо великі) скибочок.
5. Викласти поверх охолодженого тіста. У середній мисці збити борошно, цукор, яйце, яєчний жовток, вершки, молоко, корицю, сіль і кілька пучок свіжого мускатного горіха. Залити отриманою масою сливи, посипати крихтами тесту.
6. Запікати тарт в духовці до золотистого кольору, від 45 до 50 хвилин. Дати охолонути принаймні 25 хвилин перед нарізкою. Подавати тарт теплим, кімнатної температури або повністю охолодженим.
Подібні рецепти
Салат з тріскою гарячого копчення
Рецепт приготування тарта з пшеничного борошна з тростинним цукром, кокосовою стружкою, свіжої ожиною та фісташками. опис приготування: Тарт - класичний французький пиріг з пісочного тіста з фруктовою начинкою. морської солі— 1/4 чайних ложки топленого вершкового масла— 6 Ст. ложок тростинно...
Тарт з кукурудзою і базиліком
Рецепт приготування тарта з кукурудзяними зернами, свіжим базиліком і помідорами. опис приготування: Тарт з кукурудзою і базиліком - приємний і легкий варіант вечері для літа. цукру— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки(плюс 1/2 чайної ложки для корочки) яйця— 3 штуки молока навпіл з вершками—...
Тарт з горіховою начинкою
Отже, перший крок до благодійності: пиріг з горіховою начинкою, а якщо бути точною, горіховий тарт. Прошу любити і жалувати. Любителям горіхів і солодкої глазурі присвячується. опис приготування: Супер смачну тарт з горіховою начинкою і з тонкою основою з ніжного пісочного тіста, густий горіхо...
Тарт з помідорами чері
Тарт з помідорами чері — це дуже смачний і простий у приготуванні пиріг з підручних інгредієнтів на зразок помідорів і сиру. Прекрасна альтернатива піці. опис приготування: Тарт з помідорами чері і козячим сиром — це дуже барвистий пиріг як за своїм кольором, так і по своєму смаку. Рецепт цей ...
Тарт зі спаржею і лимоном
Рецепт приготування тарта з листкового тіста зі спаржею, сиром Грюйер, цедрою лимона і лимонним соком. опис приготування: Тарт зі спаржею має приємний лимонний аромат, а сир Грюйер робить його вершковим, і все це в поєднанні з хрусткою скоринкою. При бажанні ви можете додати в тарт гриби або с...