Рецепт Тарт зі смородиною

Рецепт Тарт зі смородиною
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Легкий тарт зі смородиною — прекрасна випічка до чаю жарким літом. Записуємо і готуємо разом з рецептом.

опис приготування:

Для приготування тарта зі смородиною нам потрібен лікер смородиновий, а також сік смородиновий. Ще пачка пудингу ванільного. Приготування не складне, але копітка. Готовий тарт зі смородиною можна подати з м'ятою.

  • яйця— 2 штуки
  • цукор— 7 Ст. ложок
  • Вершкове масло— 120 грам
  • борошно— 150 грам
  • смородина— 250 грам
  • крохмаль— 1,5 Ст. ложки
  • лікер— 2 Ст. ложки
  • сік— 100 мілілітрів
  • Сир— 250 грам
  • Ванільний цукор— 10 грам
  • ванільний пудинг— 1 штука
Тарт зі смородиною - фото крок 1 замісити тісто: борошно з маслом перетріть в крихту, додайте яйце, цукор. Тісто загорніть в харчову плівку і відправте в холодильник на 30 хвилин.

Тарт зі смородиною - фото крок 2 Викладаємо тісто у форму і робимо бортики.

Тарт зі смородиною - фото крок 3 випікаємо хвилин 15, потім даємо тесту охолонути.

Тарт зі смородиною - фото крок 4 Смородину высыпаем в сотейник, додаємо сік, крохмаль, цукор і лікер. Доводимо до загустіння, постійно помішуючи.

Тарт зі смородиною - фото крок 5 Сир змішайте з м'яким маслом, ваніліном, цукром, яйцем і двома третинами пудингу.

Тарт зі смородиною - фото крок 6 Викладаємо на тісто ягоду.

Тарт зі смородиною - фото крок 7 Акуратно зверху наносимо сир.

Тарт зі смородиною - фото крок 8 Прикрашаємо ягодами і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 50 хвилин.

Тарт зі смородиною - фото крок 9 Готовому тарту зі смородиною дайте охолонути, прикрасьте цукровою пудрою і м'ятою. Смачного!

Подібні рецепти

Тарт з ожиною та фісташками

Листковий тарт з помідорами

Рецепт приготування тарта з пшеничного борошна з тростинним цукром, кокосовою стружкою, свіжої ожиною та фісташками. опис приготування: Тарт - класичний французький пиріг з пісочного тіста з фруктовою начинкою. морської солі— 1/4 чайних ложки топленого вершкового масла— 6 Ст. ложок тростинно...

Тарт з кукурудзою і базиліком

Тарт з кукурудзою і базиліком

Рецепт приготування тарта з кукурудзяними зернами, свіжим базиліком і помідорами. опис приготування: Тарт з кукурудзою і базиліком - приємний і легкий варіант вечері для літа. цукру— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки(плюс 1/2 чайної ложки для корочки) яйця— 3 штуки молока навпіл з вершками—...

Тарт з горіховою начинкою

Тарт з горіховою начинкою

Отже, перший крок до благодійності: пиріг з горіховою начинкою, а якщо бути точною, горіховий тарт. Прошу любити і жалувати. Любителям горіхів і солодкої глазурі присвячується. опис приготування: Супер смачну тарт з горіховою начинкою і з тонкою основою з ніжного пісочного тіста, густий горіхо...

Тарт з помідорами чері

Тарт з помідорами чері

Тарт з помідорами чері — це дуже смачний і простий у приготуванні пиріг з підручних інгредієнтів на зразок помідорів і сиру. Прекрасна альтернатива піці. опис приготування: Тарт з помідорами чері і козячим сиром — це дуже барвистий пиріг як за своїм кольором, так і по своєму смаку. Рецепт цей ...

Тарт з джемом

Тарт з джемом

Рецепт приготування тарта з джемом і ванільним екстрактом. опис приготування: Структура тарта дозволяє взяти його з собою на пікнік і не боятися, що він розвалиться. розпушувача— 2 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки вершкового масла кімнатної температури— 9 Ст. ложок великих яйця— 2 штуки м...