Рецепт Тарталетки з ревеню

Рецепт Тарталетки з ревеню
Кількість порцій: 10 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування тарталеток з начинкою з ревеню, коричневого цукру і ванілі.

опис приготування:

Кукурудзяне борошно робить тісто для тарталеток дивно ніжним.

  • кукурудзяної муки— 1 1/2 склянки
  • солі— 1 Чайна ложка
  • охолодженого вершкового масла— 120 грам
  • яєчних жовтки— 2 штуки
  • стебел ревеню— 650 грам(начинка)
  • темно-коричневого сахара— 1 Склянка(начинка)
  • стручка ванили— 1/2 штуки(начинка)
Тарталетки з ревеню - фото крок 1 1. Щоб зробити начинку, дрібно нарізати ревінь. 1 1/2 чашки відкласти в сторону, 3 чашки помістити у велику каструлю. Додати коричневий цукор, насіння і стручок ванілі. Готувати на повільному вогні, накривши кришкою, протягом 15 хвилин. Прибрати кришку і збільшити вогонь до середнього, готувати ще від 15 до 17 хвилин, поки суміш не стане густою. Прибрати стручок ванілі і перемішати з рештою ревенем. Перекласти начинку у велику миску і остудити.

Тарталетки з ревеню - фото крок 2 2. Змішати в кухонному комбайні борошно, цукор і сіль. Додати вершкове масло, нарізане на шматки, і перемішати, поки суміш не буде нагадувати пісок. Додати вершки і жовтки, перемішати до однорідності. Ви також можете перемішати тісто вручну, використовуючи для вершкового масла ніж для тесту.

Тарталетки з ревеню - фото крок 3 3. Розділити тісто на 10 рівних частин. Злегка посипати борошном робочу поверхню і розкачати кожен коло діаметром близько 12 см.

Тарталетки з ревеню - фото крок 4 4. викласти 3 столові ложки начинки в центр кожного кола.

Тарталетки з ревеню - фото крок 5 5. скласти краю, формуючи оборки в верхній частині. Викласти тарталетки на деко, застелене пергаментним папером. Заморозити принаймні на 1 годину або 2 тижнів, обернувши в поліетилен.

Тарталетки з ревеню - фото крок 6 6. Розігріти духовку до 190 градусів і випікати тарталетки близько 35 хвилин, поки начинка не почне вирувати. Подавати теплими або кімнатної температури. Зберігати тарталетки в герметичному контейнері протягом 2 днів.

Подібні рецепти

Свинячі відбивні в соусі з вишні і ревеню

Голубці з ревеню

Рецепт приготування свинячих відбивних в соусі з вишні і ревеню. Вишня в цьому рецепті може бути замінена іншими сушеними фруктами, наприклад, родзинками. опис приготування: У маленькій мисці змішати вишню з оцтом і 1 / 4 склянки гарячої води, дати постояти 10 хвилин, щоб вишня розм'якшилася. ...

Тарталетки з лимонною начинкою

Тарталетки з лимонною начинкою

Рецепт приготування тарталеток з начинкою з кукурудзяного сиропу, цедри і соку лимона, меленого імбиру і панірувальних сухарів. За цим рецептом у вас вийде близько 2 десятків тарталеток. кількість порцій: 12 цукрова пудра— 1/3 склянки сіль— 1/4 чайних ложки крижана вода— 3-4 Ст. ложок кукурудзя...

Тарталетки з морквою солодкі

Тарталетки з морквою солодкі

З морквою можна робити як солоні, пікантні закуски, так і солодкі, але не нудотні легкі десерти. Дозвольте показати вам, як приготувати тарталетки з морквою солодкі — смачну солодкість до чаю! опис приготування: Хочу вам запропонувати приготувати оригінальні тарталетки з морквою. Вони будуть с...

Тарталетки с паштетом из гусиной печени

Тарталетки с паштетом из гусиной печени

Натуральный паштет, зроблений в домашніх умовах, — это потрясающее сочетание пользы и вкуса. Если вы хотите к праздничному или ежедневному столу аппетитную закуску, запам'ятовуйте цей простий рецепт. опис приготування: Хочу розповісти вам, как приготовить тарталетки с паштетом из гусиной печен...

Тарталетки з печінкою тріски і яйцем

Тарталетки з печінкою тріски і яйцем

Тарталетки з печінкою тріски і яйцем — це пречудове частування на святковий стіл. Підійдуть тарталетки і для багатолюдних фуршетів і для скромних свят. Виглядають дуже красиво, коштують недорого. опис приготування: Готуються тарталетки з печінкою тріски і яйцем дуже легко і швидко. З урахуванн...