Рецепт Тарталетки з рікоттою і полуницею

Рецепт Тарталетки з рікоттою і полуницею
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування тарталеток з корицею, гвоздикою, медом, патокою, скибочками полуниці, рікоттою і лимонною цедрою.

опис приготування:

Тарталетки з пряним ароматом спецій і полуницею піднімуть настрій в похмурий день. Патоку в рецепті ви можете замінити додатковим медом.

  • пшеничного борошна— 1/4 склянки
  • кориці— 3/4 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • меленої гвоздики— 1 щіпка
  • паличка м'якого вершкового масла— 1 штука
  • світло-коричневого цукру— 2 Ст. ложки
  • цукрового піску— 5 Ст. ложок
  • меду— 2 Ст. ложки
  • фрак— 1 1/2 чайних ложки
  • полуниці— 330 грам
  • свіжого лимонного соку— 1 1/2 Ст. ложки
  • цукрової пудри— 2 Ст. ложки
  • лимонної цедри— 1 Чайна ложка
Тарталетки з рікоттою і полуницею - фото крок 1 1. У мисці змішати борошно, корицю, сіль і гвоздику. Збити вершкове масло, коричневий цукор і 2 столові ложки цукру-піску на середній швидкості міксером близько 1 хвилини. Збити з медом і патокою близько 30 секунд. Додати борошняну суміш і збивати на низькій швидкості. Обернути тісто в поліетилен і поставити в холодильник на 1 час. Розігріти духовку до 175 градусів. Вистелити два великих дека пергаментним папером. На злегка посипаною борошном робочій поверхні розкачати тісто товщиною 3 мм. За допомогою різака або форми вирізати кола діаметром близько 8,5 см. Викласти тарталетки на листи.

Тарталетки з рікоттою і полуницею - фото крок 2 2. випікати близько 12 хвилин до злегка золотистого кольору по краях, перевернувши листи в середині готування. Дати охолонути на деках 5 хвилин, потім повністю остудити на стійці.

Тарталетки з рікоттою і полуницею - фото крок 3 3. У мисці перемішати тонко нарізану полуницю з рештою 3 столовими ложками цукру і лимонним соком. дати постояти 20 хвилин. У середній мисці змішати сир Рікотта, цукрову пудру і лимонну цедру.

Тарталетки з рікоттою і полуницею - фото крок 4 4. викласти 1 столову ложку вершкової суміші на кожну тарталетки. Викласти полуницю зверху, скропити сиропом і відразу ж подавати. Зберігати тарталетки в герметичному контейнері до двох тижнів.

Подібні рецепти

Муссовий десерт на білому шоколаді з полуницею

Лимонний торт з рікоттою

Мус - це ніжна маса, яка просто тане в роті. Розкішний десерт зі смаком білого шоколаду і ягодами полуниці. опис приготування: Муссовие десерти останнім часом стали дуже популярні. Такий десерт можна приготувати з різними ягодами або фруктами, тим самим отримувати різні смаки. Так само моно са...

Тарталетки з сиру

Тарталетки з сиру

завдяки рецептом, як приготувати тарталетки з сиру, можна зробити оригінальну подачу будь-якого салату або закуски. Незважаючи на гадану складність рецепта, робляться вони простіше простого і дуже швидко. опис приготування: Для приготування подібних тарталеток можна використовувати будь-який в...

Тарталетки з лимонною начинкою

Тарталетки з лимонною начинкою

Рецепт приготування тарталеток з начинкою з кукурудзяного сиропу, цедри і соку лимона, меленого імбиру і панірувальних сухарів. За цим рецептом у вас вийде близько 2 десятків тарталеток. кількість порцій: 12 цукрова пудра— 1/3 склянки сіль— 1/4 чайних ложки крижана вода— 3-4 Ст. ложок кукурудзя...

Тарталетки з морквою солодкі

Тарталетки з морквою солодкі

З морквою можна робити як солоні, пікантні закуски, так і солодкі, але не нудотні легкі десерти. Дозвольте показати вам, як приготувати тарталетки з морквою солодкі — смачну солодкість до чаю! опис приготування: Хочу вам запропонувати приготувати оригінальні тарталетки з морквою. Вони будуть с...

Тарталетки с паштетом из гусиной печени

Тарталетки с паштетом из гусиной печени

Натуральный паштет, зроблений в домашніх умовах, — это потрясающее сочетание пользы и вкуса. Если вы хотите к праздничному или ежедневному столу аппетитную закуску, запам'ятовуйте цей простий рецепт. опис приготування: Хочу розповісти вам, как приготовить тарталетки с паштетом из гусиной печен...