Рецепт Тарталетки з яловичиною
Рецепт тарталетки з яловичиною — приготування святкової страви до 14 лютого (на День Святого Валентина) з тарталеток з яловичиною, грибами і чебрецем.
опис приготування:
Розігріти духовку до 200 градусів. Приправити яловичину сіллю і перцем. нагріти 2 чайні ложки оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Додати яловичину і смажити до коричневого кольору, близько 1 хвилини з кожного боку. Поставити сковороду в духовку і запікати від 8 до 9 хвилин. Викласти яловичину на блюдо і дати постояти протягом 10 хвилин.
Між іншим, на злегка посипаною борошном поверхні вирізати два квадрати 14х14 см з листкового тіста. використовуючи ніж, зробити рамки навколо кожного квадрата. Викласти на аркуші для випічки і поставити в холодильник на 15 хвилин.
випікати 10 хвилин. Зменшити температуру в духовці до 190 градусів і продовжувати випікати до золотисто-коричневого кольору, близько 10 хвилин.
Тим часом, розтопити вершкове масло з рештою 2 чайними ложками вершкового масла в чистій сковороді на середньому вогні. Додати гриби, чебрець, часник і смажити, поки гриби не стануть м'якими, близько 8 хвилин. Додати вино і варити, поки рідина не зменшиться вдвічі, приблизно 1 хвилину. Викласти суміш у невелику миску.
Додати мус в сковороду і зменшити вогонь до мінімуму. перемішати, поки мус не стане, і зняти з вогню. Яловичину нарізати тонкими скибочками. Викласти м'ясо на тарталетки. Покласти зверху грибну суміш і полити мусом. Подавати відразу ж.
- яловичої вирізки— 240 грам
- сіль і мелений перець— — За смаком
- оливкового масла— 4 чайних ложки
- листкового тіста— 1 штука
- вершкового масла— 1 Ст. ложка
- грибів— 240 грам
- листя чебрецю— 2 чайних ложки
- часнику— 1 зубчик
- сухого білого вина— 1/2 склянки
- мусса фуа-гра— 60 грам
Між іншим, на злегка посипаною борошном поверхні вирізати два квадрати 14х14 см з листкового тіста. використовуючи ніж, зробити рамки навколо кожного квадрата. Викласти на аркуші для випічки і поставити в холодильник на 15 хвилин.
випікати 10 хвилин. Зменшити температуру в духовці до 190 градусів і продовжувати випікати до золотисто-коричневого кольору, близько 10 хвилин.
Тим часом, розтопити вершкове масло з рештою 2 чайними ложками вершкового масла в чистій сковороді на середньому вогні. Додати гриби, чебрець, часник і смажити, поки гриби не стануть м'якими, близько 8 хвилин. Додати вино і варити, поки рідина не зменшиться вдвічі, приблизно 1 хвилину. Викласти суміш у невелику миску.
Додати мус в сковороду і зменшити вогонь до мінімуму. перемішати, поки мус не стане, і зняти з вогню. Яловичину нарізати тонкими скибочками. Викласти м'ясо на тарталетки. Покласти зверху грибну суміш і полити мусом. Подавати відразу ж.
Подібні рецепти
Джем з чорносливу без кісточок на зиму
завдяки рецептом, як приготувати тарталетки з сиру, можна зробити оригінальну подачу будь-якого салату або закуски. Незважаючи на гадану складність рецепта, робляться вони простіше простого і дуже швидко. опис приготування: Для приготування подібних тарталеток можна використовувати будь-який в...
Тарталетки з лимонною начинкою
Рецепт приготування тарталеток з начинкою з кукурудзяного сиропу, цедри і соку лимона, меленого імбиру і панірувальних сухарів. За цим рецептом у вас вийде близько 2 десятків тарталеток. кількість порцій: 12 цукрова пудра— 1/3 склянки сіль— 1/4 чайних ложки крижана вода— 3-4 Ст. ложок кукурудзя...
Тарталетки з морквою солодкі
З морквою можна робити як солоні, пікантні закуски, так і солодкі, але не нудотні легкі десерти. Дозвольте показати вам, як приготувати тарталетки з морквою солодкі — смачну солодкість до чаю! опис приготування: Хочу вам запропонувати приготувати оригінальні тарталетки з морквою. Вони будуть с...
Тарталетки с паштетом из гусиной печени
Натуральный паштет, зроблений в домашніх умовах, — это потрясающее сочетание пользы и вкуса. Если вы хотите к праздничному или ежедневному столу аппетитную закуску, запам'ятовуйте цей простий рецепт. опис приготування: Хочу розповісти вам, как приготовить тарталетки с паштетом из гусиной печен...
Тарталетки з печінкою тріски і яйцем
Тарталетки з печінкою тріски і яйцем — це пречудове частування на святковий стіл. Підійдуть тарталетки і для багатолюдних фуршетів і для скромних свят. Виглядають дуже красиво, коштують недорого. опис приготування: Готуються тарталетки з печінкою тріски і яйцем дуже легко і швидко. З урахуванн...