Рецепт Тайський салат з яловичини

Рецепт Тайський салат з яловичини
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 15 хв.
Рецепт приготування тайського салату зі смаженої яловичини з пряним рисом, цибулею, м'ятою, кінзою, тайським чилі і огірком.

опис приготування:

Смажений на грилі стейк ідеально поєднується з білим рисом і свіжою зеленню.

  • перець— 1 Чайна ложка
  • кайенского перцю— 1 Чайна ложка
  • білого рису— 1 Ст. ложка
  • соку лайма— 3 Ст. ложки(2 лайма)
  • рибного соусу— 2 Ст. ложки
  • води— 2 Ст. ложки
  • цукру— 1/2 чайних ложки
  • яловичого стейка— 650 грам
  • сіль і білий перець— За смаком
  • цибулини-шалот— 4 штуки
  • тайський чилі— 1 штука
  • огірок без насіння— 1 штука
Тайський салат з яловичини - фото крок 1 1. Нагріти паприку і кайенский перець в сковороді на середньому вогні. готувати, струшуючи сковороду, до появи аромату, близько 1 хвилини. Викласти в невелику миску. Повернути сковороду на вогонь, додати рис і смажити, помішуючи, до глибокого золотистого кольору, близько 5 хвилин. Викласти рис в невелику миску і остудити протягом 5 хвилин. Перемолоти рис в м'ясорубці, кухонному комбайні або за допомогою ступки і маточки, поки він не буде нагадувати борошно, від 10 до 30 секунд. У вас повинна вийти приблизно 1 столова ложка рисового пудри.
Збити сік лайма, рибний соус, воду, цукор і ¼ чайної ложки підсмажених паприки і перцю у великій мисці. Відкласти в сторону. Розігріти гриль до високої температури протягом 15 хвилин. Змастити маслом грати. Приправити м'ясо сіллю і білим перцем. Обсмажити стейк на грилі від 5 до 6 хвилин.

Тайський салат з яловичини - фото крок 2 2. Перевернути і продовжувати готувати на іншій стороні близько 5 хвилин. Викласти яловичину в тарілку, накрити вільно алюмінієвою фольгою і дати постояти протягом 5-10 хвилин (або дати охолонути до кімнатної температури, близько 1 годину). Нарізати м'ясо скибочками близько 6 мм. Викласти нарізаний стейк в миску з рибним соусом. Тонко нарізати цибулю. Розірвати листя м'яти. Нарізати чилі тонкими скибочками. Нарізати огірок скибочками близько 6 мм завтовшки.

Тайський салат з яловичини - фото крок 3 3. Додати цибулю, м'яту, Kinzu, чилі і половину рисового пудри до м'яса, перемішати. Викласти на блюдо, застелене скибочками огірка. Подавати з залишилася рисової пудрою і підсмаженої сумішшю паприки і перцю окремо.

Подібні рецепти

Тайський салат з кавуна

Торт «Весняний настрій»

Рецепт приготування тайського салату з скибочок кавуна, кінзи, руколли, м'яти, redisa, насіння, сиру Фета і заправки з чилі, соєвого соусу, імбиру, соку лайма і оливкового масла. опис приготування: Цей незвичайний салат - справжнє втілення літа. Він має приємне м'ятна післясмак. кавуна— 1/4 ...

Тайський салат з папайї та креветок

Тайський салат з папайї та креветок

Рецепт приготування тайського салату з папайї, рибного соусу, креветок, квасолі, помідорів чері, кінзи, зеленої цибулі і солоних горішків. опис приготування: Легкий азіатський салат - то, що потрібно для спекотного літа. Він готується дуже швидко і просто. Тростинний цукор, рибний соус і сушен...

Тайський салат з яєць

Тайський салат з яєць

Тайський салат з лука і яєць я вперше спробував безпосередньо в Таїланді. Дуже сподобалось — і спробував відтворити щось подібне у себе на кухні. вийшло чудово, тому ділюся уда опис приготування: Непідготовленому їдцю тайський салат з лука і яєць може здатися, щонайменше, незвичайним. Смак у ц...

Тайський салат з дайконом

Тайський салат з дайконом

Тайський салат з дайконом — це свіжий, дуже простий у приготуванні, легкий і цікавий по своєму смаку салат, який готується з доступних і простих інгредієнтів. Сироедческій рецепт. опис приготування: Тайський салат з дайконом — це справжні ліки на вашій тарілці. Дайкон славиться величезною кіль...

Тайський салат з яловичиною

Тайський салат з яловичиною

Рецепт приготування азіатського салату з яловичини, м'яти і огірків. Швидко і зі смаком! опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. Висипати чорний перець у велику тарілку. Обваляти стейк в перці з усіх боків. Підсмажувати м'ясо від 3 до 5 хвилин з кожного боку. Відкласти стейк...