Рецепт Тефтели с рисом в соусе
Напевно, нет таких людей, которым бы не был знаком вкус этого замечательного блюда. Он ассоциируется с детством, с мамой и с домашней едой. Отже, готовим тефтели с рисом в соусе — классику жанра!
опис приготування:
тефтелі, если рассматривать их классический вариант, состоят их мясного фарша и риса и чаще всего подаются с соусом. Вариантов приготовления этого самого соуса великое множество, но открою вам маленькой секрет, вы сами можете без труда придумать свой собственный рецепт приготовления тефтелей с рисом в соусе, Усе, що вам для цього потрібно — это немного фантазии. Сьогодні я розповім вам, как сделать самый простой соус из сметаны и томатной пасты, а вы попробуйте добавить в него что-то от себя: свои любимые овощи, спеції, гірчицю, Усе, що вам прийде в голову, взяв за основу мой простой рецепт тефтелей с рисом в соусе. А можете оставить его в таком виде, повірте мені, вийде неймовірно смачно, адже, незважаючи на те, что этот соус самый простой из всех возможных, с ним тефтельки получаются очень нежными и сочными, просто смакота.
- фарш м'ясний— 500 грам(свинина + яловичина )
- Мал— 0,5 склянки
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- морква— 1 штука
- яйце— 1 штука
- паста томатна— 5 Ст. ложок
- крем— 3 Ст. ложки
- вода— 2 склянки
- Масло рослинне— За смаком
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
Поки вариться рис, мы чистим и нарезаем на мелкие кубики репчатый лук.
Морква чистим и трем на крупной или средней терке.
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому нарізану цибулю до золотистого кольору.
Затем добавляем морковь и все вместе жарим 5-7 хвилин на сильному вогні.
Фарш выкладываем в глубокую тарелку и разбиваем в нее одно куриное яйцо.
Затем выкладываем к фаршу сваренный наполовину рис и обжаренные лук с морковью.
солимо, посыпаем молотым перцем и тщательно вымешиваем фарш, поки він не стане однорідним за консистенцією.
Из приготовленного фарша формируем небольшие тефтели о обваливаем их в муке со всех сторон.
Разогреваем в сковороде масло и обжариваем на нем тефтели со всех сторон до золотистой корочки.
Тепер приготуємо соус. Як я вже казав, я предлагаю вам самый простой, но вы можете в него что-нибудь добавить. Отже, в отдельной посуде смешиваем сметану, томатну пасту, воду, солимо і приправляємо. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти.
Заливаем приготовленным соусом наши тефтели, накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо все 10-15 хвилин на повільному вогні. тефтелі готові, і тепер ви знаєте, что готовить их проще простого. Смачного!
Подібні рецепти
Торт «Шапка мономаха»
Рецепт приготування страви під назвою "; Медальйони ";. Азіатське святкову страву для всієї родини. опис приготування: Обсмажити в сковороді з маслом: дрібно нарізану цибулю, морквину порізану соломкою і червоний перець. Через кілька хвилин додати відварний рис басматі (10 хвилин в киплячій пі...
Мусака з рисом
ароматне, ситне і дуже смачна страва для вегетаріанців. Ідеальний варіант для смачного обіду! опис приготування: Мусака дуже поширене блюдо. У різних країнах готується вона по-різному. В основному мусака готується з м'ясом — бараниною і яловичиною, але є і такий варіант — з рисом і без м'яса. ...
Свинина з рисом і ананасом
Рецепт приготування смаженої свинини з шматочками ананаса, рисом, цибулею, соєвим соусом, медом, часником і зеленим горошком. опис приготування: Смаженої рис з ананасом можна також подавати до риби або курки. ананаса— 1/2 штуки свинячих відбивних— 6 штук вершкового масла— 1 Ст. ложка арахісо...
Свинина з яблуками, цибулею і диким рисом
Рецепт приготування смаженої в яблучному соку свинини з шматочками яблук, цибулею і звареним в курячому бульйоні диким рисом з горіхами пекан. опис приготування: Соковита свинина з кисло-солодким присмаком яблук і незвичайним гарніром урізноманітнює ваш вечеря. оливкового масла— 3 Ст. ложки ...
Свинячий шашлик на грилі з медом, апельсином і рисом
Рецепт приготування шашлику зі свинини з апельсином, медом і гірчицею. Як гарнір використовується рис з горошком. опис приготування: Розігріти духовку до 100 градусів, помістити деко в духовку. Приготувати рис відповідно до інструкції на упаковці. Додати розморожений горошок і перемішати. Пост...