Рецепт Тефтелі в грибному соусі під сиром
ніжні, тануть у роті тефтелі, запечені в сметанному соусі під сирною шапочкою. Подавати їх можна зі свіжою зеленню і улюбленим гарніром. Такий щедрий обід сподобається і дітям, і дорослим. приємного!
опис приготування:
смачно, ніжно, вершково! Приблизно такі компліменти ви отримаєте, пригостивши цією стравою своїх рідних. хочете дізнатися, як приготувати тефтелі в грибному соусі під сиром? Дивіться детальний рецепт!
- фарш м'ясний— 500 грам(яловичина + качка)
- яйце— 1 штука
- Цибуля— 1 штука
- часник— 1-2 зубчиків
- Житній хліб— 2 скибочки
- печериці— 300 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- борошно— 1 Ст. ложка(пасеровані )
- крем— 3 Ст. ложки
- бульйон м'ясний— 200 мілілітрів(або вода)
- вино біле— 50 мілілітрів
- сир— 100 грам
- сіль— 1/2 чайних ложки
- Перець чорний мелений— За смаком
- Мускатний горіх— 1/2 чайних ложки
- Масло оливкове— 2 Ст. ложки(для смаження)
Вологими руками сформуйте тефтелі.
Обсмажте їх на розігрітому оливковому маслі до рум'яної скоринки.
Складіть тефтелі в форму для запікання.
Печериці вимийте і очистіть.
Подрібнену цибулю пасеруйте на розігрітій оливковій олії до прозорості. додайте печериці, нарізані скибочками, сіль, перець і мускатний горіх. Обсмажте гриби до рум'яної скоринки.
Додайте пасеровані борошно, перемішайте. влийте сметану, бульйон і біле вино. Готуйте на середньому вогні до загусання.
Полийте грибним соусом тефтелі.
Зверху посипте тертим сиром. Поставте запікатися в розігріту до 180-200 ° С духовку на 15 хвилин до розплавлення сиру.
Подавати можна з будь-яким гарніром, свіжою зеленню і овочами. Смачного!
Подібні рецепти
Яблучний штрудель з морозивом
страва, підходяще і для буденного, і для святкового прийому їжі. Смачна і м'яка свинина в грибному соусі не залишить вас байдужими, а її рецепт досить простий і зрозумілий. опис приготування: Свинина в грибному соусі добре поєднується з картопляним пюре. Але ви можете спробувати зробити її і з...
Свинина в вершково-грибному соусі
Це смачне блюдо зі свинини можна приготувати і для святкового столу. Ніжний соус на вершках додає м'ясу неповторний смак і аромат. Рецепт з розряду перевірених, які завжди йдуть на ура! опис приготування: М'ясо в такому соусі можна подавати як самостійне блюдо. Воно виходить ніжне й ароматне. ...
Телятина у вершково-грибному соусі
Рецепт приготування телятини в вершково-грибному соусі. Соус надає телятині неповторний смак і аромат. опис приготування: Рецепт приготування цієї страви, "Бабусин рецепт», досить нескладний. Напевно, їли його все, і не один раз, і готували його, напевно, багато. Телятина— 400 грам вершки— ...
Тефтелі під вершковим соусом
Пропоную рецепт, як приготувати тефтелі під вершковим соусом. ніжні, немов повітряні, дуже смачні ... їх можна подати з картопляним пюре на обід або з макаронами на вечерю. опис приготування: Найголовніше — не перетримати тефтелі в духовці, в іншому випадку вони вийдуть сухими, і навіть вершко...
Тефтелі курячі в вершковому соусі
Відмінна альтернатива котлет в будній день - тефтелі і фрикадельки. Їх робити просто, та й досить швидко. Тим більше, що способів їх готування дуже багато. Можна вибирати види фаршу і соусів. опис приготування: наприклад, вам я хочу порекомендувати рецепт, в якому описано, як приготувати тефте...