Рецепт Тефтелі в грибному соусі під сиром

Рецепт Тефтелі в грибному соусі під сиром
Кількість порцій: 8 Час приготування: 40 хв.
ніжні, тануть у роті тефтелі, запечені в сметанному соусі під сирною шапочкою. Подавати їх можна зі свіжою зеленню і улюбленим гарніром. Такий щедрий обід сподобається і дітям, і дорослим. приємного!

опис приготування:

смачно, ніжно, вершково! Приблизно такі компліменти ви отримаєте, пригостивши цією стравою своїх рідних. хочете дізнатися, як приготувати тефтелі в грибному соусі під сиром? Дивіться детальний рецепт!

  • фарш м'ясний— 500 грам(яловичина + качка)
  • яйце— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 1-2 зубчиків
  • Житній хліб— 2 скибочки
  • печериці— 300 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • борошно— 1 Ст. ложка(пасеровані )
  • крем— 3 Ст. ложки
  • бульйон м'ясний— 200 мілілітрів(або вода)
  • вино біле— 50 мілілітрів
  • сир— 100 грам
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • Мускатний горіх— 1/2 чайних ложки
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки(для смаження)
Тефтелі в грибному соусі під сиром - фото крок 1 Цибуля, часник очистіть, подрібніть. Житній хліб замочіть у воді, розкришите. З'єднайте всі з фаршем, додайте яйце, сіль і перець за смаком. Ретельно перемішайте до однорідності.

Тефтелі в грибному соусі під сиром - фото крок 2 Вологими руками сформуйте тефтелі.

Тефтелі в грибному соусі під сиром - фото крок 3 Обсмажте їх на розігрітому оливковому маслі до рум'яної скоринки.

Тефтелі в грибному соусі під сиром - фото крок 4 Складіть тефтелі в форму для запікання.

Тефтелі в грибному соусі під сиром - фото крок 5 Печериці вимийте і очистіть.

Тефтелі в грибному соусі під сиром - фото крок 6 Подрібнену цибулю пасеруйте на розігрітій оливковій олії до прозорості. додайте печериці, нарізані скибочками, сіль, перець і мускатний горіх. Обсмажте гриби до рум'яної скоринки.

Тефтелі в грибному соусі під сиром - фото крок 7 Додайте пасеровані борошно, перемішайте. влийте сметану, бульйон і біле вино. Готуйте на середньому вогні до загусання.

Тефтелі в грибному соусі під сиром - фото крок 8 Полийте грибним соусом тефтелі.

Тефтелі в грибному соусі під сиром - фото крок 9 Зверху посипте тертим сиром. Поставте запікатися в розігріту до 180-200 ° С духовку на 15 хвилин до розплавлення сиру.

Тефтелі в грибному соусі під сиром - фото крок 10 Подавати можна з будь-яким гарніром, свіжою зеленню і овочами. Смачного!

Подібні рецепти

Свинина в грибному соусі

Яблучний штрудель з морозивом

страва, підходяще і для буденного, і для святкового прийому їжі. Смачна і м'яка свинина в грибному соусі не залишить вас байдужими, а її рецепт досить простий і зрозумілий. опис приготування: Свинина в грибному соусі добре поєднується з картопляним пюре. Але ви можете спробувати зробити її і з...

Свинина в вершково-грибному соусі

Свинина в вершково-грибному соусі

Це смачне блюдо зі свинини можна приготувати і для святкового столу. Ніжний соус на вершках додає м'ясу неповторний смак і аромат. Рецепт з розряду перевірених, які завжди йдуть на ура! опис приготування: М'ясо в такому соусі можна подавати як самостійне блюдо. Воно виходить ніжне й ароматне. ...

Телятина у вершково-грибному соусі

Телятина у вершково-грибному соусі

Рецепт приготування телятини в вершково-грибному соусі. Соус надає телятині неповторний смак і аромат. опис приготування: Рецепт приготування цієї страви, "Бабусин рецепт», досить нескладний. Напевно, їли його все, і не один раз, і готували його, напевно, багато. Телятина— 400 грам вершки— ...

Тефтелі під вершковим соусом

Тефтелі під вершковим соусом

Пропоную рецепт, як приготувати тефтелі під вершковим соусом. ніжні, немов повітряні, дуже смачні ... їх можна подати з картопляним пюре на обід або з макаронами на вечерю. опис приготування: Найголовніше — не перетримати тефтелі в духовці, в іншому випадку вони вийдуть сухими, і навіть вершко...

Тефтелі курячі в вершковому соусі

Тефтелі курячі в вершковому соусі

Відмінна альтернатива котлет в будній день - тефтелі і фрикадельки. Їх робити просто, та й досить швидко. Тим більше, що способів їх готування дуже багато. Можна вибирати види фаршу і соусів. опис приготування: наприклад, вам я хочу порекомендувати рецепт, в якому описано, як приготувати тефте...