Рецепт Тефтелі з капустою і фундуком
Рецепт приготування незвичайних тефтелей. Поєднання капусти і лісових горіхів в цих тефтелі дуже вам сподобається, спробуйте!
опис приготування:
Зробіть пюре з картоплі. Приготуйте капусту в киплячій воді протягом 5-10 хвилин. Додайте в пюре капусту, якщо потрібно молоко - у вас повинно вийти 450 мл пюре.
Розтопити масло в каструлі, додати борошно і варити акуратно, перемішуючи, протягом 1-2 хвилин. Поступово додати суміш в капустяне пюре. додайте молоко, якщо це необхідно. Довести до кипіння, потім кип'ятити на повільному вогні протягом 5 хвилин.
Додайте в пюре горіхи і добре перемішайте. Покладіть в миску, накрийте кришкою і охолодіть пюре протягом принаймні 1 1/2 годину. Сформуйте з суміші 16 кульок.
Обваляйте тефтелі в збитому яйці, а потім в панірувальних сухарях. Нагрійте масло у фритюрниці до 180 ° С. Смажте тефтелі близько 4 хвилин, до хрусткої золотий скоринки. Видаліть з фритюрниці шумівкою і дайте стекти залишкам жиру, розклавши тефтелі на папері. Подавати в гарячому вигляді, прикрасивши лимоном. Блюдо добре подавати зі свіжим салатом.
- картоплі, cваренного до м'якості— 450 грам
- капусти, крупно порізаної— 900 грам
- молока, у випадку необхідності— 3 Ст. ложки
- масла— 50 грам
- борошна— 50 грам
- лісових горіхів, нарізаних і підсмажених— 50 грам
- яйця— 2 штуки
- панірувальних сухарів— 110 грам
- масло для смаження— 1 частина
- лимон для гарніру— 1 За смаком
Розтопити масло в каструлі, додати борошно і варити акуратно, перемішуючи, протягом 1-2 хвилин. Поступово додати суміш в капустяне пюре. додайте молоко, якщо це необхідно. Довести до кипіння, потім кип'ятити на повільному вогні протягом 5 хвилин.
Додайте в пюре горіхи і добре перемішайте. Покладіть в миску, накрийте кришкою і охолодіть пюре протягом принаймні 1 1/2 годину. Сформуйте з суміші 16 кульок.
Обваляйте тефтелі в збитому яйці, а потім в панірувальних сухарях. Нагрійте масло у фритюрниці до 180 ° С. Смажте тефтелі близько 4 хвилин, до хрусткої золотий скоринки. Видаліть з фритюрниці шумівкою і дайте стекти залишкам жиру, розклавши тефтелі на папері. Подавати в гарячому вигляді, прикрасивши лимоном. Блюдо добре подавати зі свіжим салатом.
Подібні рецепти
Кекс з фундуком та грушею
Так хочеться подати діткам таку їжу, щоб вони її обов'язково з'їли. Ці тефтелі максимально відповідають вимогам малюків. опис приготування: готуємо фарш. Перемелюємо куряче філе. подрібнюємо цибулю, картопля і перемішуємо з фаршем. заправляємо спеціями, формуємо тефтелі і смажимо з усіх боків ...
Тефтелі з баранини
Це не просто тефтелі з баранини - це справжнє марокканське блюдо з тефтелей, яєць, соусу і ароматних трав. Свято для шлунка забезпечений! Спробуйте! опис приготування: Приготування тефтелей з баранини почніть з фаршу. Подрібніть в м'ясорубці м'ясо, додайте в фарш яйце і спеції, вимішайте і сфо...
Тефтелі з курятини
Тефтелі з курятини в домашніх умовах виходять не такими жирними, як м'ясні, але зате і більш здоровими, та ще й готуються на порядок швидше. Смак у них ніжний,так що подавати можна до чого завгодно опис приготування: Хочете знати, як приготувати тефтелі з курятини? — Все дуже просто. Якщо наві...
Тефтелі з курячого фаршу
Курячий фарш не має сенсу смажити - він стає сухим і жорстким. А ось для тефтелей він підходить ідеально - виходить дуже ніжне, смачне, поживна і, разом з тим, дієтичне блюдо. опис приготування: Класичний рецепт тефтелей з курячого фаршу має на увазі придбання свіжої охолодженої курки, з якої ...
Тефтелі з курячої грудки
Куряча грудка — прекрасна основа для приготування тефтелей. Сметанний соус робить блюдо дуже ситним і ніжним. А самі тефтелі виходять дієтичними, що цілком підійде для дитячого харчування. опис приготування: Приготуємо тефтелі з курячої грудки в домашніх умовах. З сметани і муки приготуємо про...