Рецепт Тефтелі з рибного фаршу
риба — дуже корисний продукт, просто джерело фосфору. Але ось ці кістки… І дитині не даси. Але можна ж зробити рибні тефтелі. І годувати всю сім'ю, від дорослих до дітей, без побоювання.
опис приготування:
Зазвичай бачачи в меню розділ "; риба ";, багато з нас представляють вуха, смажену або запечену рибу. Ну, ще рибні котлети. Ну, мабуть, і все. І дарма. Веди є ще чудові рибні тефтелі. Ніжні і соковиті, в пряному ароматному соусі. Від такої страви не відмовиться ніхто, повірте! І за допомогою рецепта тефтелей з рибного фаршу ви легко зможете їх приготувати.
- Філе білої риби— 500 грам
- яйце— 1 штука
- Сухарі паніровочні— 100 грам
- помідори— 4 штуки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 3 зубчики
- цукор— 1 Чайна ложка
- паприка— 1 Чайна ложка
- зіра— 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія— 4 Ст. ложки
- петрушка— За смаком
- Braai— За смаком
- Зелена цибуля— За смаком
- перець— За смаком
- сіль— За смаком
Зелену цибулю вимити, нарізати.
петрушку вимити, дрібно нарізати.
кінзу вимити, дрібно нарізати.
змішати рибу, нарізану зелень і цибулю, яйце, панірувальні сухарі. Подрібнити все блендером або за допомогою м'ясорубки. Додати сіль, добре все перемішати.
Сформувати з фаршу тефтелі, скласти їх на дошку, прибрати в холодильник.
Помідори залити окропом на кілька хвилин, зняти з них шкірку.
Помідори крупно нарізати.
Ріпчасту цибулю почистити, нарізати півкільцями.
часник почистити, дрібно нарізати.
У сковороду з високими бортиками або сотейник влити рослинне масло, прогріти його. В масло всипати нарізану цибулю, обсмажити до прозорості. До цибулі додати порізаний часник, перець і МСАТ. Добре перемішати кілька разів і викласти туди ж підготовлені помідори. Слідом всипати цукор, сіль, перець. Додати півсклянки води, добре перемішати, накрити кришкою, гасити періодично заважаючи 15-20 хвилин.
Дістати з холодильника тефтелі, покласти їх в киплячий соус. Акуратно покрити тефтелі соусом, закрити кришкою, дати протушкувати 20 хвилин.
Такі тефтелі особливо гарні з картоплею або овочевим салатом. Смачного!
Подібні рецепти
Виноградно-йогуртовое желе
Курячий фарш не має сенсу смажити - він стає сухим і жорстким. А ось для тефтелей він підходить ідеально - виходить дуже ніжне, смачне, поживна і, разом з тим, дієтичне блюдо. опис приготування: Класичний рецепт тефтелей з курячого фаршу має на увазі придбання свіжої охолодженої курки, з якої ...
Тефтелі дітям
Так хочеться подати діткам таку їжу, щоб вони її обов'язково з'їли. Ці тефтелі максимально відповідають вимогам малюків. опис приготування: готуємо фарш. Перемелюємо куряче філе. подрібнюємо цибулю, картопля і перемішуємо з фаршем. заправляємо спеціями, формуємо тефтелі і смажимо з усіх боків ...
Тефтелі з баранини
Це не просто тефтелі з баранини - це справжнє марокканське блюдо з тефтелей, яєць, соусу і ароматних трав. Свято для шлунка забезпечений! Спробуйте! опис приготування: Приготування тефтелей з баранини почніть з фаршу. Подрібніть в м'ясорубці м'ясо, додайте в фарш яйце і спеції, вимішайте і сфо...
Тефтелі з курятини
Тефтелі з курятини в домашніх умовах виходять не такими жирними, як м'ясні, але зате і більш здоровими, та ще й готуються на порядок швидше. Смак у них ніжний,так що подавати можна до чого завгодно опис приготування: Хочете знати, як приготувати тефтелі з курятини? — Все дуже просто. Якщо наві...
Тефтелі з курячої грудки
Куряча грудка — прекрасна основа для приготування тефтелей. Сметанний соус робить блюдо дуже ситним і ніжним. А самі тефтелі виходять дієтичними, що цілком підійде для дитячого харчування. опис приготування: Приготуємо тефтелі з курячої грудки в домашніх умовах. З сметани і муки приготуємо про...